The way back home is always long
Publicerat den

I dag fick jag "sovmorgon" fram till 07:00. Inte fy skam, det kunde varit betydligt värre!
Julia höll sig vaken i ungefär 3 timmar och då hann vi bland annat att tvätta lite kläder. Hon älskar verkligen att vara i tvättstugan och riva i alla kläder. Och sätta på tvättmaskinen! Allt som har med knappar att göra är roligt. Både DVD:n och videon har jag fått ta ur strömmen ur eftersom hon hela tiden trycker på startknappen eller på eject {så att bandet eller skivan åker ut}. Kul att hon är teknikintresserad redan, haha.

Den här fina skeden köpte min älskling åt mig. Det var nog första och enda gången som jag köper eller får en sked som kostar 39 kr. Men visst är den tjusig? :} Av märket greengate självklart. ;}

I dag fyller min fina farmor 66 år.
Det ska firas i eftermiddag med smörgåstårta. Återstår att se vad Julia kommer tycka om det, fast jag tar nog med mig lite burkmat åt henne ändå. Inte ska hon sitta och trycka i sig en massa smörgåstårta alla redan!

Nu sover Julia efter att jag dansat henne till sömns. Lite Shakira bara och sedan är det hopp & studs ett tag. Sedan sussar hon så sött mon min axel. Det blir en rejäl träning det, ska ni veta. Hopp & studs med 11 kg vikt i armarna/händerna.

Möjligtvis dyker det upp en tävling om ett par dagar!
Puss



 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Grattis till din farmor - efterskott ;)

Devin älskar också att trycka på knapparna som han hittar och framförallt starta tvätt- & diskmaskinen, haha.

Men Julia är väl gammal nog att äta smörgåstårta? Devin älskar det! Hihi.



URL: http://beabus87.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?