Solsken!
Publicerat den




God kväll fina människor!
Solen har skinit non stop hela dagen och jag & Julia har varit ute jättemycket. Så himla härligt, även om det resulterar i att Julias kinder blir nariga. Men smörja och åter smörja, det är det som gäller! Hon är så himla rosslig i sina rör nu så att jag nästan anar att hon kan ha fått astma, men det tillåter jag inte, haha. Ingen sådan skit i vårt hem! Fast jag tror att risken är minimal då varken någon i Johans familj eller min familj har något liknande. En liten förkylning bara som har satt sig i halsen. Vi är så friska så friska i våra familjer, och det är härligt det! För vem orkar gå omkring och bära på en massa sjukdomar hela tiden? Inte jag i alla fall. ;} Peppar peppar! Nu får jag säkert både cancer och astma och laktosintolerans osv osv..

Well well well well, Mias design blev färdig i dag och här kan ni se resultatet. [LÄNK]
Jag tyckte att det blev snyggt! Stilrent med inte alltför många färger. Tryck F5 ett par gånger om det ser konstigt ut.

Jag vill göra klart min egen också, men det är så krångligt just nu så det vet jag inte om jag orkar. Men jag måste! Är trött på den här randiga/gröna nu. Nytt och fräscht vill vi ha!

Puss sålänge!




 Jocke

Inge snack om saken, du vet hur man fångar ögonblicket på bild. Provade för något år sedan att fånga en droppe, men inte med så mycket energi som i den du fick. Ruskigt snygg.



Gillar skarpt!



URL: http://www.gobbit.se


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Det har varit ett helt underbart väder idag :D Solen sken ju även så fint igår! Nu hoppas vi att snön smälter :)



URL: http://melindawingren.blogg.se/


 Milja

Haha snyggt det blev ;D Du behöll min "fina" header, hahahaha. Syrran blev säkert jättenöjd :)



URL: http://lionwithmemories.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?