Funderar på en liten tatuering
Publicerat den

Haha, det har jag väl gjort nu i ett par år.. Men jag vill verkligen få det bra. Det ska vara något betydelsefullt och det ska gå att dölja. Det får inte se skitigt ut och det ska inte innehålla någon färg, endast svart. Det vore ju fint om det skulle stå Julia eller kanske snarare hennes personnummer. Det finns ju så många som heter Julia, menar jag. Fast kanske om man skulle ta någon text istället, på typ latin. I nacken kan jag tänka mig, eller på undersidan av överarmen. Hoppas inte att jag hamnar i det där jagkanintslutatatueramigträsket, för jag vill inte gå omkring med 100 blekta tatueringar när jag är 60. ^^ Kom gärna med tips på någon fin liten text, det skulle vara uppskattat!
Och en fråga: har ni någon tatuering/tatueringar? I så fall vad? Ångrar ni dem?



 Patricia

Hi hi, jag tillhör det där träsket =) Har nu 8 tattueringar + ögonbrynen och har nu tänkt att fylla mina överarmar! Så jag kommer väl se blekt och grå ut när jag är 60 då. Men jag lär ju knappast vara ensam =)



URL: http://patriciaaxelsson.blogg.se/


 Wilja, mamma till Jamie!

Jag har två, en på handleden som är ett M med två stjärnor som står för min mormor & morfar, den gjorde jag när jag var 18, sen har jag en där det står Jamie 100522 på skuldran som jag gjorde för ca 6 månader sen. Båda i svart och jag ångrar dem inte! Däremot är jag fast i träsket och vill ha mer! :p



URL: http://mmylove.blogg.se/


 Ellen

Har en nu men oj vad jag skall fylla min kropp! Jag hoppas på att när jag är 60 så kan jag tänka tillbaka på att dom betydde något när jag gjorde dom!



Tycker att du gör rätt i att skriva Julias nam eller något tillägnat henne! :) Lycka till!



URL:


 Tove

Jag ångrar mina på handlederna, gick till en nybörjare som sa att hon var duktig på text, yeah right haha!! Det står love life jätteblaffigt.. De är något jag tänker tatuera över :P



URL: http://Tuvi.se


 Beatrice, mamma till Devin och liten i magen ♥

Haha, ja men visst är det så! Allt som man inte får göra eller säga är ju det absolut roligaste för en liten buse ;)



URL: http://beabus87.blogg.se/


 Therese von Schultz

Hej Melinda! Härligt att du funderar på en tatuering! Tycker det är gött när man kan "personifiera" sin kropp. :) Jag gjorde ju min tatuering för tre veckor sedan, som du kanske minns, och jag tror att det är viktigt att motivet känns precis rätt. Jag valde en gecko för att symbolisera mitt utbytesår med alla dess prövningar och motgångar och hur jag utvecklades som människa det året. Jag tänker mig att det svårt att ångra något som varit så avgörande i vem man är. Text tror jag är modernt just nu, men själv kan jag tycka det kan bli lite torrt, om man inte hittar "den perfekta frasen" eller vad man nu ska säga. Tänk efter ordentligt bara så blir det nog bra. :)



URL: http://blondiell.blogg.se/


 Hanna

Jag har en ängen mellan skuldrorna som jag gjorde 2007.. Ångrar inte den och tycker den är i prefekt storlek, dock anser många att den är för stor för att sitta på en kvinnokropp ;) Haha...



Jag vill göra en på min handled, på undersidan.. Tove ska de stå i lite större stil och mindre under det ska det stå "100704"

Vet bara inte vilket typsnitt jag ska ha, men jag letar och letar :) Så snart ska jag göra den! Vill Vill Vill, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :)



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Marie

Tatuering är fint, det ville jag med ha förr =D



Ohh tackar, neddu den behåller jag, haha

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Jag har fyra katt-tassar på vänster smalben och ångrar dem inte överhuvudtaget! Gjorde dem strax efter att jag fyllde 18 och dem betyder mycket för mig, jag gjorde dem som ett minne av alla katter jag haft under min uppväxt :)



URL: http://beabus87.blogg.se/


 johanna

Heej! Nästan första gången jag läser din blogg, har dig på fb så brukar kika in här ibland. Fin, och söt liten tjej du har :)

Iallafall, jag tatuera mig för en vecka sen, en trekant med lite grejs i på handleden, och jag är galet nöjd! Och jag vill redan göra en till, men jag tycker också att det är viktigt att tänka på vad man ska göra, och vart man gör den. Så att det är på ett seriöst ställe :)



URL: http://johannaolson.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?