Lite funderingar, haha
Publicerat den

I dag har jag varit motionen själv! Först cyklade jag på motionscykeln i förmiddags när Julia sov, sedan tog jag en promenad och nu i kväll gick jag och mamma en rask promenad runt området där vi bor, ca 3 km. Trodde att jag skulle vara mer trött än vad jag var, men jäklarimig, jag tror att jag har börjat bygga upp en kondition. Kände att benen ville springa, och inte gå. Härlig känsla! Nu är jag laddad inför Vårruset i Jönköping i morgon!

Jag vill inte verka alltför utseendefixerad, men det här är värt att tala om. Lagom nu till min hårdträningsperiod så har batteriet i vågen dött, och måttbandet är väck! Underbart! ;} Är det ett tecken från ovan? Stop doing what you're doing, for Christ's sake! Varför det skulle vara på engelska har jag ingen aning om, haha.

Det var också en grej jag tänkte på förut! Det där med att vi svenskar då & då slänger in lite engelska ord eller uttryck. För att det låter bra, typ. Gör de så i andra länder? Det är väl inte gärna så att amerikanarna slänger in lite svenska "coola" ord mitt i meningarna, fast å andra sidan slänger väl de in lite spanska, va? Har jag för mig.. Amigo osv, haha. ELLER JAG VEEEET INTE, vad säger ni?

Bild härifrån




 Milja

Det är för att det är exotiskt :> Och att vi som svennar pratar/skriver bättre engelska än de flesta engelsmännen själva. Vi måste ju stila lite ;D



URL: http://lionwithmemories.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?