Släktkalas för Julia
Publicerat den

I dag har det firats så det har stått härliga till! Julia har fått massvis med fina presenter, vi sjöng för henne och hon har lekt med min kusin som bara är 2 år äldre än henne själv. Hon älskar verkligen lite äldre barn, helt förundrad! Tårtan beställde jag från Vete & Råg här i stan, visst är den fin?! :} Supergod var den också men Julia hade dock inte tid att smaka. Hon får käka lite i morrn istället, av det som finns kvar! ;}

Grindar till trappan har vi också fått tag på! Helt underbart, i morgon ska de sättas på plats! Min släkting bor i ett precis likadant hus som oss och hade grindar hemma som de inte använde. De var måttanpassade till våra trappor och passar perfekt! Skönt att kunna slippa tänka på att Julia klättrar upp där i framtiden. Ramlar hon ner blir det inte roligt!

Kakorna på bilden ovan har jag bakat. Oerhört simpla och tar inte mer än 20 minuter allt som allt att göra. Kan skriva receptet i ett inlägg om ni vill, och även på den franska chokladtårtan som också den var sjukt god {fast mastig, så ta en liten bit!}.

Pappa grillar just nu och jag är sjukt hungrig! Åt ju knappt några kakor eftersom Julia ständigt var på vandrande fot. Har jag sagt att hon kan springa nu? Nåja, halvspringa i alla fall! Fort går det och jag hinner knappt med, haha.

Stillbilder äro omöjligt, kan jag säga. Jag får nöja mig med mina blommor, de står alltid still! ;} Klänningen har Julia fått av min mosters jobbarkompis, sjukt söt! Vit med röda/rosa blommor på! Den tillsammans med en korallfärgad T-shirt och ett par vita strumpbyxor fick bli festens outfit för hennes del - och halkstrumpor!

Nu ska jag äta, pusspuss!




 M A R I E - En Fotograferande Hundtoka

Full fart på henne minsann, hhe, Mycket söt festoutfit hade hon minsann =D



Mycket gottit såg allt ut och de där kakorna är jättegoda =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?