Nu kör vi!!
Publicerat den

Jag har haft en bloggfri dag, kors i taket!
Men även jag kan behöva det ibland, jag saknade det inte ens. :O När man inte sitter vid datorn så märker man att det finns så mycket annat som behöver göras. Typ träffa vänner! Hade en fantastisk kväll med min fina Cajsa i går. Vi var i Skultorp och kikade på raketer och på den stora brasan. Synd att de har tagit bort det firandet här i Hjo, det är ju så himla mysigt!

Nu över till något annat:
vädret!!!
nej, jag skoja.. I morse bestämde jag mig för att inte äta något onyttigt under maj månad. {Hade ju som nyårslöfte att inte äta onyttigt på hela året, haha men se hur det gick..}. Jag vill gå ner 5 kg {så att jag väger max 65!} och jag tror faktiskt att jag kan klara det. Tog precis före-bilder och det var väl inte den härligaste tiden i mitt liv direkt. Men jag har endast mig själv att skylla!! Jävla hjärna som ger efter för godsakerna.. Men nu ska dallret bort! I går köpte jag mig ett par supersnygga blommiga shorts på BikBok, för små. :/ Dock kunde jag ju räkna ut det med tanke på storleken, men jag har i alla fall som mål att komma i dem. Det är inte särskilt långt dit, bara någon cm vid höften. Det SKA gå! Är det någon som är med mig? Alltid kul om man är fler, så kan man ju tävla lite och på så sätt hitta kämparglöden!

Den här bilden tog jag nu, censurerade lite ifall någon är känslig, haha. Bilden får mig att skratta. HAHA! Jag är ju verkligen SMÄLLFET! Som en boll, jag rullar fram. Snyggt att byxorna sitter snett också. Den här bilden kan jag använda som mall i framtiden. Skratta gott åt, men även visa Julia vad som händer om man gottar sig för mycket. På djuret ovan kan ni även se fina hudbristningar, som jag läste att man lättare får om man är ung! Då är huden nämligen inte så elastisk som när man är gammal, och det var ju en helt okej förklaring tycker jag! Sedan har jag ett fint litet ärr i naveln också efter piercingen. Åh, LYCKA!

Nu kör vi på här! Bort med fettomelinda och in med ickefettomelinda :D
Vad tragiskt att mitt fick en sånhär vändning, men något ska man väl kämpa för!




 malin

Vad dum du är du är absolut inte smällfet fina du!! men hoppas du lyckas med ditt mål, ingen tårta för dig på ebbas kalas alltså? =)



URL: http://malinpaulssons.blogspot.com


 Mia

Självklart är jag på, för det första är du inte smällfet, ser ut som en normalvikt de dära, bristningar gode gud tack för att fotografer kan retuschera ;) jag har en hel del o eftersom att jag har gått upp så mycket i vikt sen november så har jag hela rumpan full:P min piercing kom ifs som en spontan sak långt efter graviditeten. jag har två par jobbarbyxor jag måste komma i innan jag börjar jobbet i slutet på juni! Köpte såklart min vanliga storlek så de fattas några cm vid höfterna :( Go for it! ska också ta en före bild :) KRAM



URL: http://pienimustaenkeli.blogg.se/


 Tove

kallar du det där smällfet så bör du omgående söka hjälp!!



URL: http://tuvi.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?