Utvilad!
Publicerat den

Ojsan hoppsan! :D Jag råkade somna till i nån halvtimme.. Känner mig utvilad faktiskt, och bra är ju det för jag hann med ett träningspass i morse också! När jag skulle göra plankan samtidigt som man ska sparka upp med benen i luften, då la sig Julia på mina ben, sötisen! Gick sådär med sparkarna då, men jag tror minsann att det gav något i alla fall. Att hålla uppe 12 kg är ju alltid något!

I dag är ännu en blåsig dag, storm verkligen! Så himla tråkigt, då vill man ju inte vara ute. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad som är värst? Regn eller storm? Storm eller regn? Vad tycker ni? Båda väder är ju innesittarväder - enligt mig i alla fall. Som tur är så ska vi ändå inte vara ute i dag. Julia fick hög feber i gårkväll och är inte riktigt kry i dag heller. Sprutorna har gjort sin verkan!

Nu ska jag i alla fall trotsa stormen och gå upp och hämta posten! Alltid lika spännande, men i dag tror jag inte att jag har fått något. Har inte beställt hem något i alla fall. Ha en fin dag, puss.

Kletig bebishand <3



 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Usch, jag gillar varken regn eller storm. Speciellt inte kombinationen av det!



URL: http://beabus87.blogg.se/


 Emelie

Vad fin bild! =D



URL: http://emellay.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?