BVC - 1 ½ årskontroll
Publicerat den

Klockan 09:00 har vi tid nere på BVC i dag. För ovanlighetens skull bestämde sig Julia för att sova ut så det var på håret att vi hann dit i tid. Tacka vet jag körkort! {Tar närmare en halvtimme till fots.} I väntrummet gick det bra eftersom där finns både dockor och docksäng, men Julia fick dåliga vibbar när sköterskan kom och öppnade rummet där det hemska brukar hända.

Trots en låda med klossar, pennor att rita med samt 2 dockor så var Julia inte riktigt nöjd med tillvaron. Ännu mindre nöjd blev hon när kläderna rök och hon sattes på vågen. Mätningen av längden gick desto bättre och hvudomfånget lyckades också efter lite & men. Jag fick en smärre chock när jag fick reda på hennes längd, jag hade som sagt chansat på max 84 cm.

Här är hennes siffror:
Längd: 87 cm
Vikt: 13 390 g
Huvudomfång: 49,7 cm

Tjena mittbena vilken rejäler tös jag har! Nu får det allt lugna ner sig lite. Hennes kurva såg dock fin ut men som alltid så har hon leget snäppet högre upp. Fast det spelar ju inte så stor roll faktiskt, huvudsaken är att de följer sina egna kurvor, inte vad som är "normalt". :}

En spruta togs också, mot MPR. Mässling, påssjuka & röda hund. Ajajaj vad ont det gjorde på lillan. Fast nu var jag inte alls lika blödig som jag har varit innan. Kan bero på att hon slår sig titt som tätt och att man är van vid hennes skrik kanske.. Eller för den delen allt gnäll när hon inte får som hon vill! ;} Bestämd tjej, det där..! Nu lät det som att hon slår sig ofta, men så är det inte! Hon slår sig knappt alls jämfört med när hon lärde sig att gå osv..

I övrigt verkade allting bra. Lite blyg var hon allt men hon lyckades ändå visa vart näsan var på dockan och hon ritade lite på ett papper!

Nu kom David, puss & kram!



 Issa - handboll, design, foto, random shit ;d

Awesome design du har! :D



URL: http://isablee.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?