Ful?
Publicerat den

Woho! :}

I believe saker & ting börjar lösa sig.
Fick äntligen tag på studievägledaren i dag och den närmsta framtiden ser någorlunda kritvit ut. Ljus, med andra ord. Skönt det! Längtar så tills allt vad har med skola att göra tar slut. I alla fall vad har med gymnasieskola att göra. Plugga till sjuksköterska och så småningom barnmorska ser jag däremot fram emot! När mina veckor med Barn, kultur- och fritidsverksamhet är över {början av oktober} så kommer jag påbörja två nya kurser: psykologi & franska. Franska är superlätt så det ser jag inte som en utmaning, men däremot psykologi. Fast jag gillar psykologi. De som känner mig vet att alla världens tankar rör sig inne i mitt huvud, så det ska bli kul att se om jag är normal eller inte. ;}

Örs, på tal om tankar så hade jag en hemsk dröm i natt. En liten pojke blev brutalt misshandlad, eller långsamt mördad om man säger så. Av sin egen bror! Jag såg hur han hängde i en snara och endast tårna nuddade golvet vilket gjorde att han fortfarande var vid liv. Samtidigt blev han slagen i ansiktet och allt vad det var. Som tur var så förtränger jag mina drömmar hyfsat fort så jag har ingen vidare klar bild i huvudet längre.

Ah well, never mind. Vet inte varför jag ens skrev ner detta. Hur som haver!
Framför mig ser jag ett flertal streck på dataskärmen gjorda av en bläckpenna.. Unge!! Försökte tvätta bort dem med alla möjliga rengöringsmedel men det fungerade inte. Är det någon av er som vet hur man får bort bläck på dataskärmen?

Julias outfit i dag:
Jacka: Polarn O. Pyret
Leggings: Gekås
Strumpor: Hem & Hobby
Skor: Eurosko

Skorna är superbra. Det är de som vi köpte på a6 när vi var där för några veckor sedan. Kunde ju inte bestämma oss för om vi skulle ta strl 22 eller 23. Det slutade med 23 och det är jag glad för. Lite stora är de för hennes små fötter, men hellre det än för små. Hon går bra i dem i vilket fall! :} Tycker ni förresten att jackan är ful? ;O Den fanns i cerise, grön och röd. De gröna och röda jackorna kostade fortfarande 699 kr medan den i cerise var nere i halva priset. Jag tycker att den är superfin, och är väldigt glad för att den var billigare! ;}

Ha en bra dag allihop! :}
pöss



 Hanna

Kul att det går bra med skolan och att det tar på det. Så du snart kan läsa till ssk och bm :) Jag har också funderat på att läsa till bm.. Men vet inte :P Får se.. Haha..

Har jju fått fast jobb nu så lär inte bli än på ett tag i alla fall ;) Och så tror jag att jag vill vara färdig med mina barn först innan man sätter mig i skolbänken igen, men ähh får se :)

Är ju ett antal år som jag har kvar att jobba så ingen panik än ju :P



Så söt hon är :) Gillar skorna :) Är lite extra svag för lila ;) Haha..

Jackan är också fin, men som sagt så är jag extra svag för lila :P Inte så mycket för rosa.. Men den va fin ändå! :)



Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Hannah

men melindaa lilla, gråt inte!



URL: http://hannahsarah.blogg.se/


 Cornelia

Sv; Ja det gör jag! :D Vad kul! Har du gjort det länge?



URL: http://thingsyouremember.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Jackan är ju superfin! Rosa ska det va! ;)



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?