Until you kissed my lips and you saved me
Publicerat den

Lite träning har aldrig dödat någon! :}
Känner av i magen som tusan! Träna som tjejen i den här videon, så ska ni få se på underverk! Det ser ju så himla enkelt ut, men jädrar vad det känns i musklerna. Eller så är det jag som är onaturligt klen!

Efter videon så gör jag diverse armövningar och lite ben också. Flertalet gånger i veckan också, så det borde ju visa sig snart. På tal om något annat så fyller min lillebror 18 år i dag. Jag minns den dagen jag fyllde 18. Då började jag skoldagen med en lektion i matte c. Inte tvi skit det! ;} Men i alla fall, grattis till honom! :D Det här betyder ju inte bara en sak, utan två saker! 1: han är myndig. 2: jag är gammal.

Nu när man har barn så är man själv inte lika viktig längre, har jag märkt. Det kvittar om jag fyller 21, 22 eller 30, känns det som. Det är Julias ålder jag är fokuserad på. Tänk att hon snart fyller 2! Okej, det är ett tag kvar, men ändå. ;} Vad gjorde jag på min 20årsdag? Jo just det - jag var sjuk! Och jag som tänkte ha så roligt med I & M! Näe, det var skit. Får hoppas att 21årsdagen blir roligare.

Färg eller svartvitt? :}



 Helena

ska vi följa varandra på bloglovin :) ? Kram



URL: http://helenaskvarter.blogg.se/


 Mia

svart vitt, eftersom att bakgrunden är en aning rörig. då blir det mycket mer känsla i den svartvita bilden.



URL: http://pienimustaenkeli.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?