Min påsk
Publicerat den

God kväll :}

Helt galet hur kass jag är på att uppdatera!
Har hur som helst precis beställt fodrade gummistövlar till Julia, i strl 26. Hon är en storfoting! ;} Lite onödigt kanske, men eftersom hon går på ett ur- och skurdagis och Sverige inte direkt är känt för sitt fina väder, så kan det nog vara riktigt skönt! Dessutom gött att slippa vinterstövlarna, för de kanske är lite väl varma? I don't know.. men gummistövlar känns bra. Hoppas att hon kan ha de till hösten också, det borde hon ju.

På tal om dagis så var det stängt i dag. Snopet när vi kom dit och det var alldeles tomt {förutom fröknarna som var på plats}. Pinsamt också! De hade påmint förra veckan, men eftersom jag hade/har bihåleinflammation så hade jag helt förträngt detta. Stod i godan ro i morse och stekte pannkakor tillsammans med Julia som hon skulle ta med sig. {Så jävla typiskt att det var just en tisdag, när mat ska tas med!} Nåja, det var bara att traska hem igen, och Julia var riktigt förvånad och ville inte följa med hem för en gång skull. Hon hittade en massa roliga pinnar som hon skulle leka med.. Blev allt lite arg på mig själv, och på hela situationen. Hade ju verkligen behövt en vilodag i dag, och hade ställt in mig på det också!

Men istället blev det en mysig dag då Malin och hennes två döttrar kom hit. Hennes Agnes är 1 dag äldre än Julia och nog är det lite svårt att leka tillsammans ännu.. Det handlar bara om vem som ska ha vilken leksak och att den ena alltid tycks ha det som den andre vill ha.. ;} Vi pratade lite, gosade med lilla bebisen och åt tacos utan tacosås! Skandal!

Har ju inte bloggat särskilt mycket under påsken men tänkte skriva ner det mesta som har hänt. Jag har haft en fantastisk påsk på nästan alla sätt & vis. Davids mamma fyllde jämnt förra veckan vilket firades med en överraskning i fredags. God mat & jättebra underhållning bjöds det på, och det enda negativa den kvällen var att jag tappade min fina ring som jag fick av David i inflyttningspresent. Med ingraverat datum och allt.. Var så ledsen, och vi letade & letade i kylan och SNÖN! För självklart var det fullt med snö, och att hitta en silverring i snö är inte det enklaste.

Åkte dit dagen efter i hopp om att hitta den, men inte då. Fortfarande mycket snö kvar och jag såg inte skymten av min fina ring. Tänk om någon snott den eller om en bil kört över den och fått med den i däcken? :(

Lördagskvällen firades i alla fall hos Davids farbröder uppe i Grevbäck, och vilket mysigt hus! Vill bo på landet någongång! Janssons frestelse & oxfilé bjöds det på, och jag tror verkligen att det var supergott. Konsistensen var underbar i alla fall. Saken var den att jag var sjukt täppt i näsan och hade inte känt varken lukt/smak under flera dagar. Även under fredagskvällen. Glömde dessutom nässpray vilket antagligen hade varit min räddning. Men det var trevligt ändå, och Julia var jätteframåt och inte alls blyg! Sprang omkring och åt godis och pratade med de flesta!

Dagen efter, påskdagen, var fruktansvärd. Huvudet dunkade och jag trodde seriöst att jag skulle dö. Började planera min begravning och var skitledsen för jag tyckte att det var orättvist att jag skulle behöva dö så tidigt. När jag har barn & allt.. Brukar ju aldrig ha huvudvärk så jag var verkligen livrädd, det gjorde så galet ont. Kändes som att huvudet skulle sprängas! {Glad att jag inte har migrän...då hade jag varit död för längesen!} Försökte ändå handla oegoistiskt och tänka att jomen egentligen, varför inte? Jag kan väl dö likaväl som någon annan, och Julia klarar sig säkert. Men ändå kändes det så hemskt.. vill inte dö än! Jag överlevde i alla fall, och hos läkaren i Skövde fick jag beskedet Bihåleinflammation. Gick med huvudet helt stilla eftersom minsta lilla skakning gjorde mig svimfärdig, och nu har jag tagit 10 stora Kåvepenintabletter och en massa nässpray mot inflammationen.


Guuuuuuuuuuuuuuuud vad jag skriver. Har så mycket att få ur mig!
Fast nu var det nog slut. Julia, David & Sessan ligger i soffan och myser, snart ska hon nattas! Gör ett nytt försök med dagis i morgon, får se om de släpper in oss.

Älsklingen var och handlade också, så duktig! ♥ Mat, blöjor, toapapper.
Nu hör jag Julia säga: sova!

Time to go!



 Cajsa

skönt att du bloggat igen så jag vet hur ni har det i livet! ;) vi måste ses snart igen! Jag är i Hjo de kommande helgerna!



URL: http://cajsacajan.blogg.se/


 Hanna

Köpte fodrade gummistövlar på coop i skövde ;) För 79:-, nedsatt pris :) Dom hade även de du länkade till för strax över 100-lappen ;) Men de va någon vecka sen.

La vinterkängerna för ett tag sen och har använt stövlarna istället. Hon verkar inte frysa så de funkar nog bra :) Min lilla har strl. 23 :P Konstigt de skiljer så mycket på bara några månader och barn ;)



Bihåleinflammation är HEMSKT! När jag hade det hade jag lunginflammation samtidigt, BLÄÄÄ!! Men jag fick bara nässpray för min, gick till VC i Hjo.

Hoppas du blir bättre snart :)

Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?