Solat ♥
Publicerat den

Efter att ha suttit i böckerna hela morgonen och läst om cancer och andra tumörer så vart jag sjukt sugen på att besöka solariet. Det var allt för länge sedan! Sagt & gjort, 20 minuter blev det och nog är min hy liiiite, liiite brunare/rödare. Av erfarenhet vet jag att 3 gånger behövs för att det ska synas ordentligt på mig, så vi kör på fler gånger den här veckan! :}

Kontot är ju inte sådär överfullt direkt, tur att pengar kommer in i morgon! Då blir det storhandling som gäller! Var tvungen att besöka Hem & Hobby på hemvägen från solariet, och det blev bland annat det här ↓ Äntligen lite färg i det otroligt färglösa köksfönstret. En grönväxt ska dit också, men det får vi ta en annan dag. ^^ Och hmm, veken får nog klippas av lite... Haha!

24 april i dag, och det är faktiskt vårväder! Tänkte att jag skulle ut och knycka lite vitsippor från naturen. Så fint att ha inne, även om det så bara gäller någon dag innan de har tackat för sig. Och på tal om datumet! Jag älskar det! 24 april, det låter så fint! Önskar att Julia var född då.. eller jag själv för den delen! Låter så somrigt & fint!

Nu blir det till att stoppa i sig något innan jag ska hämta Julisen på dagis! ♥ I dag var det Knopp, Knytte & Mulle som vanligt och hon älskar att ha med sig sin ryggsäck med sin mat i. Helst ville hon äta maten hemma redan innan dagis.. När jag lämnade henne förut kom en liten tjej gående som Julia faktiskt kunde namnet på! ;O "Tove går där!!", utbrast hon varpå Tove pekade på Julia och sa: Juuja. Tilläggas bör att båda är under 2 år. Hakan i marken.. Duktiga!! ♥




 Melinda - Mamma till Maja ♥

Sköööönt å sola! Skulle jag också behöva göra...

Fint ljus! :)



URL: http://melindawingren.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Ja jag solade regelbundet innan jag blev gravid med Maja, efter det har det inte blivit av :/ eftersom jag bor i en ny stad och inte vet exaaakt hur och var man kan sola. Annars äre ju jävligt lätt då jag inte får mkt jobb från KappAhl nu och Maja är på dagis. Kanske ska satsa på några solningar snart ;)



Och jisses vilken prisvärd matta! Det var ju ingenting :) tack för tipset!



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?