26 augusti Söndag 2012
Publicerat den

Farväl söndag!
 
Inte riktigt än, men snart är dagen slut. Har varit i Karlsborg hos farmor en sväng i dag, riktigt trevligt med fika & lekparkshäng.Vi hade med oss trehjulingen så att Julia kunde cykla dit, men hon orkade inte riktigt hela vägen så det blev mycket bärande. Både på barn & cykel!
 
Julia har varit blöjfri i stor sett hela dagen, förutom i morse och en sväng nu på kvällen. Hon kissade på toaletten 2 gånger hos gammelfarmor och var så duktig och spolade efter sig. Dessutom skulle hon tvätta händerna, och hon höll på att aldrig komma därifrån. Om och om och om igen... ;} Nog blev hon ren alltid!
 
I dag mätte Julia 93,5 cm, och hon är 15,5 kg tung! 42,5 cm på lite mer än 2 år... inte illa det. Det börjar kännas i axlarna att hon väger lite mer än innan! Och på tal om axlar så har jag riktigt ont där idag, eller snarare i överarmarna kanske. Var på gymmet igår och testade på bänkpress för första gången. 45 kg klarade jag, riktigt stolt över mig själv! Men med träning utan stretching gör det svinigt ont. Och jag är svinigt dålig på att stretcha.
 
På tal om något annat så gjorde jag min sista schemalagda dag på jobbet i fredags. Men i morgon ska jag dit igen och skolas in på ett annat distrikt! Detta för att jag ska stå på inringning i höst, och är man kunnig inom flera distirkt är ju chansen större att jag blir inringd! :} Ska bli riktigt kul, men det enda negativa är ju att jag är där mellan 7-15:30, vilket innebär en hel dag utan min lilla älskling! :( Ogillas! Men något som gillas är att det har varit en riktigt rolig sommar, och jag får väl nästan vara tacksam för att vädret inte har varit bättre så att jag inte missat en massa soltimmar när jag jobbat. ;} Det känns som att jag har utvecklats enormt, och jag har väldigt mycket lättare för att prata med nya människor! Inte så konstigt kanske eftersom det är det jag gör hela dagarna. Jag tycker att det är så roligt att träffa dessa gamla människor som jag åker hem till, och höra dem berätta om sina liv och hur det var förr. Lärorikt!
 
Godingarna! Sessan har börjat sova i Julias säng om nätterna, ser så mysigt ut när de somnar tillsammans. ♥
 
En cykeltur i Karlsborg
 
 Kvällspromenad
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?