Cykeltur
Publicerat den

I dag har vi varit ute på en cykeltur hela lilla familjen! ♥ Så himla mysigt att cykla omkring på grusvägarna med stora fält omkring sig. {Vi behöver inte nämna alla tiotusentalsm knott/mygg/flugor som envist ville på våra ansikten..} Solen sken, det var alldeles vindstilla, och Julia satt där i barnsadeln med små blommor, pinnar och diverse annat som hon pillade med.

I morgon är det dagisdags för Julia igen efter 4 veckors ledighet. Hoppas att det går bra. Ska lämna henne redan kl 06:50.. Hon har pratat mycket om det och att det ska bli roligt, men vi får väl se hur hon blir när det väl kommer till kritan! ;} Hon somnade några minuter innan 20 ikväll, bra det så att hon är pigg i morgon bitti! Hade som mål att hon skulle sova innan kl 20, och det var med bara några minuter som jag lyckades hålla det!
 
Näe, har väl inget mer att dela med mig av! Har färgat håret i dag förresten, mörkt blev det! Men smink är ett måste om jag inte vill se ut som en levande död, haha. Mocka & mörkbrun fick blanda sig i håret i 35 min tidigare i dag. Så skönt!
 
Puss/kram
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?