Så jävla nära!!!
Publicerat den

Så. Hej alla underbara läsare som faktiskt kikar in här varje dag trots kass uppdatering! Sitter och är lite.. småsugen! Fasen vad gött det vore med en köpp te. Dave/Doi/Dai sover i soffan intill (tror jag, han blundar i alla fall) och jag har precis skickat in min förhoppningsvis sista insändningsuppgift. En komplettering. Det var det sämsta, faktiskt, men helt seriöst så förstod jag inte uppgiften till en början. Med med lite hjälp av Davids mamma så gick det kanon! Hoppas nu verkligen att den blir GODKÄND!

På tal om något annat så känner jag mig osmart. Ju längre naglar desto mindre hjärna, känns det som. -_- Dessutom skitsvårt att skriva på tangentbordet! :O Hur som helst är jag nöjder ändå. Gjorde naglarna inne på Commerce i torsdags, 485 kr fick jag punga ut. (Kan killar använda det uttrycket!? Hehe..) Center Nail heter stället och det rekommenderas starkt. Superduktig var tjejen som gjorde mina naglar. Det tog 40 minuter typ, och naglarna sitter som sten. I dag bröt jag nageln när jag städade, men lösnageln sitter fortfarande som berget. Men vad jag är imponerad av de som ständigt har dessa långa naglar. Man är ju verkligen helt handikappad. Svårt att smsa, svårt att betala med kort, svårt att få grepp om något, svårt att knäppa byxorna. Och så vidare..

På lördag kanske jag och min älskling ska på BIO. Det var inte i går. Inte iförrgår heller för den delen, eller ens i förra veckan. In time såg vi sist, och jag gillade den. Med Justin Timberlake, bland annat. Nu vet jag inte vad vi ska kika på, men huvudsaken är att vi kommer iväg och blir lita kära i varandra igen. Haha, skämt åsido, men här hemma är det hela tiden Julia som är i centrum så det blir inte mycket tid över till oss. Men ibland måste man unna sig! ♥

I dag har jag och Julia åkt pulka i snön. Det har varit ett UNDERBART väder, solsken och snö. Dock är pulka ingen favoritsysselsättning för min lilla pärla, antagligen för att hon inte vill sitta still. Men lekparken var kul i alla fall, trots att "nöö". Hahaha, hoh vägrade att ha vantar på sig eftersom de var så trånga och konstiga, så därför behövde jag ta bort all snö på allt hon skulle ta på. Gungan, typ. Såhär lät det hela tiden: "nööööö", "mamma". Sen pekade hon på stället där snön skulle bort. Sötisen! ♥

Nu hör jag att duschen står och droppar. Duschade nämligen för en stund sedan för första gången sen... näe det vill ni inte veta! Men skönt var det. Saken är bara den att jag inte kan duscha. Hur man nu lyckas med det. Jag tror jag tappade tvålflaskan 7 gånger? Det dundrade som fan!

Nu ska jag stänga av duschen, hejsvejs! ;}



 Hannah

Åhå en uppdatering !! Mera mera & flera bilder !! Annars måste jag nog besöka er igen ;)



URL: http://hannahsarah.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?