♡ 1 juli 2012 ♡
Publicerat den

Jag har aldrig druckit så mycket tranbärsdricka som nu! Ett beroende under helgen, i alla fall om jag vill slippa smärta när jag kissar. Jag berättade för en 88-årig dam på jobbet att jag hade urinvägsinfektion, varpå hon frågade vad det innebar och hon hade minsann aldrig haft det. Avundsjuk! Verkar dock vara en sådan "sjukdom" som vissa har ofta, medan andra inte har det alls. Men i morgon finns recept att hämta på apoteket, och jag slipper känna mig beroende av den där vidriga tranbärsdrycken..!
 
Dagen har gått i ett känns det som! Morgonen bjöd på regn & regn, så vi tog oss en sovmorgon till nio. Medan David hämtade vår nygamla möbel { hans gamla } så passade jag på att duscha och baka en kladdkaka. Kladdkakan tillsammans med vispad grädde som mest liknade smör och jordgubbar blev söndasfika lite senare. Julia hjälpte självklart till att baka, och måttade upp kakao, mjöl och vaniljsocker. Eller vanillinsocker!
 
Med möbeln på plats och en känsla av "jag är hyfsat nöjd men än fattas det lite saker" så åkte jag till ICA och handlade lite potatis, tvättmedel, bröd osv. Tänk att bara några saker ska kosta långt över 100 kr! Skamligt! Lunchen bestod av potatis, schnitzel & champinjonsås, vilket även får bli min middag i morgon på jobbet då jag jobbar kväll. Medan jag åt trodde jag att jag skulle . Nä, men nästan. Jag höll på att somna på plats. Så jäkla trött blev jag! Förlåt för mitt klagande hela tiden men något stämmer inte. Jag måste kolla mitt blodvärde! Gick och la mig direkt efter maten och lät älsklingen ta hand om disken och köket, och sov gött i över 2 timmar. Sjukligt trött! Otäckt när det händer saker med en som inte ska hända.
 
Efter att jag { och Julia, hon somnade på golvet i sitt rum för hon ville inte somna bredvid mig } sovit så gick vi ut och cyklade trehjuling. Eller hon gjorde, jag sprang bredvid. Gungade lite, sparkade lite boll osv. Solen sken och det var riktigt skönt, men nu regnar det igen. Första juli och allt!
 
Just det! Ni måste ju få se en bild på den nya möbeln - och presenten jag fick av min fina älskling i går:
 



 Marie - En småländsk dalkulla ♡

Ohh vilken fin radio



URL: http://myflowergirl.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?