Ledig dag!
Publicerat den

Trots att dagen varit jobbfri har den gått i ett! Den startade i morse vid 9-tiden när Julia vaknade och därmed också vi andra. En timme senare kom hennes pappa hit och hämtade henne för att umgås en liten stund. Hann ta på mig lite kläder för att sedan ta bilen upp till torget för att träffa kära vänner! :} Mysigt, mysigt!
 
Hem igen, sminka mig och göra mig i ordning för att sedan åka till Hamnkrogen och käka med David. Bookmaker blev det, gott som alltid men jag tycker att de kan vräka på lite mer kött! Det tar alltid slut så fort.. "/ Happ happ, efter måltiden kom Julia hem igen och jag kan meddela att hon inte har sovit middag i dag. Som tur var har hon varit duktig ändå, det var bara förut hon fick ett litet utbrott när jag inte lät henne stå på en pall på balkongen och hänga ut över räcket. Då morrade hon en bra stund! Lillan.. men jag vill ju inte gärna att hon ska ramla ner från balkongen! Hon är dessutom så söt när hon blir arg. Hon morrar verkligen, och sparkar/slänger saker omkring sig. Så mycket känslor i en så pass liten kropp!
 
Nåväl. När Julia var hemma hjälptes vi åt att storstäda hela hemmet. Plocka, dammsuga & torka golv. Diska, vattna & tvätta. Nu är det riktigt fint här hemma !!
 
Vid 17-tiden gick jag till gymmet för att träna ett pass body combat med Emelie! Såååååå sjukt svettigt var det. Jag riktigt kände hur kalorierna flydde min kropp, haha! Tror dock att jag sträckte insidan av låret för det smärtan hyfsat rejält just nu!
 
Gud vad jag skriver. I dag är dessutom en speciell dag, men mer om det senare! :} Nu blir det film - Mirror Mirror.
 
 
Duktig tjej som städar sitt rum!
 
 
I går var vi på en långpromenad. Närmare 8 km faktiskt! Riktigt fint väder blev det till slut, även om det regnade en skvätt i början! Julisen tyckte att det var så mysigt och satt snällt i vagnen ovanligt länge!



 Beatrice, mamma till Devin och Lili.

Hoppas filmen var bra!

Svar: Ja det var den faktiskt! :D
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://beabus87.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?