7
Publicerat den

38,5 i feber har Julia haft även i dag, men nu framåt kvällen kändes hon inte lika varm längre - skönt! :} Dock spydde hon rätt ut på vardagsrumsgolvet för en stund sedan, lilla tjejen. :{ Hoppas verkligen inte att det är någon magsjuka, men hon har ju spytt ett par gånger nu under den senaste tiden och det har inte varit några tecken på magsjuka. Snarare är det hostan som framkallar det.. Och nu i kväll satt hon i soffan och slängde med sitt huvud i alla kuddar och sa: titta daai, titta daai {titta David}, för att hon ville att han skulle se hur bra hon var! Haha:'}

Nåväl, en dusch och en flaska välling senare så sover hon gott i sin säng! Sängen är för övrigt omgjord! :} David sågade av ett par spjälor förut och se vad bra det blev ↓ Numera behöver hon alltså inte känna sig instängd utan kan komma och gå som hon vill, utan att riskera att ramla ur och slå sig på kuppen! Haha, och en filt är ditsatt med fiskelina för att hon inte ska slå i sitt huvud. ♥

Var en sväng hos barnmorskan förut också. Gick bra. Har fortfarande ont lite överallt men vafan, jag har kommit på att jag nog antagligen bara är överkänslig. Helt felfri får man tydligen inte känna sig när man kommer upp i åldern lite! Barnmorskan frågade mig: hur gammal är du nu egentligen?? 19,20,21 och GOOOOD I'M OLD!!! :O Tänka sig va, 21 år och redan varit med om SÅ mycket, sa hon. Och jag var för ung för att ta cellgifter. Så nej, så gammal är jag ju faktiskt inte. Men störande att alltid behöva ha ont nånstans. :P Som sagt: överkänslig.

Fick sitta i gynstolen i alla fall, Julia satt på mig. "Seee!", sa hon och tittade för fullt. Haha. Nu är den urplockad i alla fall, och ni som läst bloggen länge vet vad jag menar. ;} Hoppas att det känns bättre snart!

Som grädden på moset: 7 månader med David i dag! ♥



 Emelie

fick du plocka ut spiral? Eller hade du p-stav?

En kompis till mig fick plocka ut sin spiral för typ en vecka sen för att den kändes och gjorde ont inuti. uuuusch! Men inget var fel iaf, den hade bara glidit ner.. (och hahahaha skrattar också lika mycket jag ser videosarna på min blogg, underbara!)



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?