Utflykt i Grevbäck
Publicerat den



Dagen bjöd på en utflykt till Grevbäck tillsammans med "Majjan & Janne" {Davids mamma & hennes man}, där vi var för exakt en vecka sedan. Soligt, varmt, lugnt & skönt. Grillning av korv och lite fika. Dessutom hade Julia det riktigt roligt med en fotboll precis innan vi skulle fara hem. Varje gång hon försökte få tag i den sparkade hon till den, och hon var så himla gullig när hon sprang omkring och lattjade. ;}

Här om dagen fann jag en underbar säng på Blocket, en växasäng som är EXAKT så som jag önskade. Den var gul, vilket betyder att jag & David under gårdagen roade oss med att slipa och måla om den till vit. Den kommer bli helt ljuvlig i Julias rum sen. Ynka 400 riksdaler gav vi för den. SÅ värt det! Dock hade färgen runnit lite vilket för mig innebär att jag får slipa & måla den en gång/några gånger till, kanske i morgon eller på tisdag. Men; underbar! Lovar att visa bilder sen när den är på plats, och dessutom måste jag fixa en före-bild!

Dags att krypa till kojs. Hängde ut våra täcken på ballen förut så antagligen är de isbitar nu, men det kan ju bli uppfriskande om inte annat. Ha det så bra, pusspuss.



 Malin

Är det ebbas mjukis byxor ja tycker mig se på bilden? Dom är helt nya Ebba har bara haft dom en gång så dom vill ja gärna ja tillbaka med basta ;)



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?