Supergod kycklinggryta
Publicerat den

Kyckling {och även fisk} lagar vi inte alltför ofta här hemma. Dock blev jag så sugen igår när jag under flera dagar sett smarriga recept på internet att jag äntligen tog tag i det! Skickade ner David till ICA efter att han kommit hem från jobbet {själv hade jag en sjukt jobbig dag igår, med en spya på morgonen. :l Jag som var på jobbet och allt..Usch vad pinsamt! Maginfluensa? Mår fortfarande inte helt hundra men har inte spytt något mer.} Hur som helst så köpte han lite ingredienser så att vi kunde laga följande kycklinggryta:
 
1 grillad kyckling
1 röd paprika
1 zucchini
Färska champinjoner
1 röd lök
100 gram philadelphiaost
2 dl crème fraiche
3 dl grädde
Chilisås
Sweet chilisås
Chilipeppar
Salt
Svartpeppar
 
Börja med att tärna kycklingen. Tärna sedan alla grönsaker och fräs dem i stekpannan i lite smör. Tillsätt sedan philadelphia, crème fraiche & grädde. I med den tärnade kycklingen. Krydda med resterande ingredienser och låt puttra tills grönsakerna blivit mjuka och såsen blivit krämig.
 
Serverades med jasminris & sallad.
Så jääääääääääääääääääädra gott! Jag var dock försiktig med chilipeppar'n eftersom jag är väldigt känslig när det kommer till kryddor. Det är knappt att jag kan äta tacos, liksom. Men den här grytan blev alldeles perfekt! :} Receptet hittade jag hos Linda, men jag la till/tog bort lite som passade mig. Julia tyckte väl att den var sådär, haha, men efter lite tillsägelser så åt hon allt ett par skedar hon också.






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?