För bra för att vara sant!
Publicerat den

Jag vägde mig nyss och kan konstatera att jag endast gått upp 10 kg den här graviditeten. När jag tittar tillbaka på förra graviditeten hade jag i den här veckan gått upp 20 kg! Det ni! ;} Vad är hemligheten? Tilläggas bör att jag startade från samma utgångsläge under båda graviditeterna. Hoppas, hoppas, hoppas att jag inte svullnar upp nu de tre sista veckorna {TRE! Fattar ni hur nära vi är nu!?} av graviditeten. Vore så underbart om alla gravidkilon ville försvinna så snabbt som möjligt efteråt! :} Hemligheten är antingen att det är en pojke som inte alls tar sin mammas skönhet såsom Julia gjorde, haha. Eller också beror det på att jag mått bättre och därmed kunnat röra mig mer, samt att jag varit så förbaskat sjuk att jag inte kunnat äta så mycket under perioder. 
 
På tal om sjuk så har vi åkt på någon jäkla bacillusk här hemma som vägrar ge med sig. Någon form av magsjuka fast ändå inte. Har inte spytt på ett dygn nu, så jag hoppas att jag inte kommer dras tillbaka igen.. Tycker så synd om den älskade lilla bebisen att behöva ligga där inne i magen och trängas bland en massa tarmar som aldrig kan vara nöjda.. -_- Bebisen själv har nog börjat tröttna på't också. Den lilla kroppen rör sig nästan konstant och trycker på mitt stackars utdragna skinn! Haha, så mysigt. Och jag lyckades faktiskt fånga det på film för första gången i princip! Den brukar annars sluta tvärt när kameran kommer fram..
 
Har slängt ni sängkläderna i tvättmaskinen nu på 60 grader och har precis tagit mig en dusch samt borstat tänderna! Härligt att känna sig lite fräsch. :} Fick dock ställa in mitt MVC-besök idag och ska istället dit nästa vecka och mäta och greja! Fick igår veta av Julia att jag inte rakat mig under armarna på några dagar...
"Vad är det där?" "Gör det ont att raka bort?" "Ska du inte ta bort det då?"
 
 



 Tove - mamma till två grabbs❤

Så himla fin!! Så skönt att du inte gått upp så mycket, det är nog för att det är en grabb :D

Svar: Tack :) Verkligen! Hihi, ja det återstår att se om ett par veckor :D
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://Toves.blo.gg


 Sara

Hej Melinda! Tycker det är så otroligt kul att följa dig på din resa till ditt andra barn. Jag har följt dig sedan år 2010 till och från och det är otroligt spännande. Men något jag funderat på är om Julia och bebisen delar samma far, om inte, har D några barn sen tidigare eller är det hans första? Hur känns det för honom i så fall att få uppleva graviditeten med dig=) ?
Hoppas frågorna inte är för personliga! Kram

Svar: Hej! Vad kul att du varit med så länge! :} Hoppas du stannar kvar även när bebisen kommit sen!
Julia och bebisen har inte samma pappa, eftersom det tog slut mellan mig & Julias pappa ca 1 år efter förlossningen. Pga. att vi ville olika i livet, skulle jag nog säga. Och att känslorna försvann. :} David har inte några barn innan och ser jättemycket fram emot att äntligen få ett. Bland det första han sa till mig när vi blev ihop var att han ville ha barn innan han var 30 år. Han var då nyss fyllda 27! ;} Han tycker att det är jättekul att vi är gravida (som man så fint säger) och han visste ju innan vi blev ihop att jag hade barn innan.

Nejdå, inga frågor är för personliga! :} Kram
melindaochjulia.blogg.se



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?