29 augusti 2013
Publicerat den

Hej på er!
 
Satt och försökte mig på att fylla i lite lappar från försäkringskassan. Alltså.. hur krångligt får det VARA? Dör lite. Det rör sig om 1 ½ dag när jag i förra veckan fick mjölkstockning och David fick åka hem från jobbet. Alltså ska han få pengar för 1 ½ dag, och jag ska stänga av min föräldrapenning. Låter kanske inte så krångligt, men jag förstår ingenting.. Alla lappar... alla kolumner.. åh! Jag lämnar helt enkelt det åt David.. ;}
 
Julia har gått och blivit förkyld. Det började i tisdags med att hon vaknade med ont i magen och illamående. Det var ganska snabbt övergående och istället blev hon snorig. Under kvällen fick hon feber {ca 38 grader bara} som försvann under natten, men igår och idag är hon fortfarande väldigt snorig. Med mitt ickeexisterande immunförsvar satt jag i princip och väntade på att bli smittad. Det kunde röra sig om sekunder! Men nejdå, inte ännu. Istället dammsög jag golvet i en alldeles galen ställning, vilket gjorde att jag fick SJUKT, alltså verkligen SJUKT ont i ryggen. Minsta lilla rörelse fick mig att stöna av smärta. Julia frågade varför jag var så trött, haha. Jag fick dock säga att nej, jag är inte trött. Det gör bara så JÄVLA ONT!
 
Henry fick sova mellan mig och David inatt då jag aldrig hade klarat av att lyfta honom ur spälsängen mitt i natten. Det är just den rörelsen som gör att ryggen låser sig. Men! Det har faktiskt blivit bättre under dagen! Jag har hållit igång nästan hela tiden, rört mig sakta osv vilket har gjort att det har lossnat lite. Jag känner mig inte som 22 år gammal, snarare som 92 år och totalt oförmögen att röra mig som en normal människa. Alltid. Är. Det. Något. Typiskt mig :')
 
Henry var vaken nästan hela förmiddagen. Kom helt enkelt inte till ro i sin säng. Kan det bero på att jag vant honom vid att somna i sin vagn på balkongen? Det tror jag. Jag trotsade min ryggsmärta och drog upp vagnen uppför trappan {som faktiskt inte gjorde särskilt ont. Som sagt, bara vissa ställningar.} och han somnade som en stock ute på balkongen efter 30 sekunder. Och sover fortfarande! :}
 
Nu ska jag laga kyckling och nudlar! :}



Julia har börjat på ridskola! :} Här var hon lagom nervös {eller var det bara jag?} innan första lektionen! Det går sådär, om jag ska vara ärlig. Men mer om det i ett annat inlägg!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?