Luciafirande på Babycafét
Publicerat den

Idag fick gymmet bli lidande på morgonkvisten då jag & Henry tog bilen till Babycafét och hade det mysigt tillsammans med andra mammor & barn. Henry var en liten pepparkaksgubbe, så gullig så! ♥ Vi sjöng lite sånger, fikade lussekatter & pepparkakor, samt pratade & lekte med de andra! Tänk vad stämningsfullt det kan bli bara genom att släcka lamporna och tända ett ljus, hah! :}

Henry hann inte sova klart sin förmiddagsvila som vanligtvis brukar vara på 1-1½ timme, så han blev en aning trött efter ett tag! Somnade i bilen påväg hem, men vaknade när vi skulle ta oss in! Somnade dock om igen i sin spjälsäng och sover nu gott. Lunchen för hans del blir lite försenad med andra ord.

Åh vad det är MYSIGT nu när det doftar jul här hemma. Hyacinterna gör verkligen mycket! Dessutom har vi en stor, röd amaryllis som börjar på att blomma ut i vardagsrumsfönstret.


 
Sista bilden alltså! Åh ♥ De små kompisarna, haha. Och det ser ut som att de håller om varandra också! Ny syns det knappt att de skiljer nästan 2 månader på dem. Elvis börjar bli riktigt stadig han också. :} Och bilden ovanför den, till höger. Shit vad lik han är sin farfar där, Henry alltså! Bilden högst upp till höger sitter Henry och pruttar med munnen, haha. Det nya just nu, som är mycket roligt! Särskilt när det är dags för mat. Det vill till att man använder haklapp!



 Beatrice, mamma till Devin & Lili ♥

Alltså den ungen.. han är ju så sööööt!:)

Svar: Ja han är helt underbar! <3 :)
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://beabus87.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?