De första kläderna
Publicerat den

Idag har jag allt uträttat en hel del! Eftersom lilla familjen är i princip friska nu så åkte jag & Julia in till Skövde för att kika på lite bebiskläder! Mysigt! <3

Innan Skövde åkte vi dock förbi Tibro för att hämta vårt soffbord som vi köpte förra veckan! Ett vitt, ovalt! Bild kommer sen när det är lite mer städat här i vardagsrummet... ;) Men det blev bra! Är överlycklig dels för att det inte är av glas (= ständigt kladdigt) och för att det inte har några hårda kanter som små barnhuvuden kan slå sig på. Sen att Julia spillde yoghurt på det det första hon gjorde.. Det är en annan femma!

Vi åkte ut till Elins esplanad i alla fall, orkade inte hålla på att krångla i stan och dessutom är det gött med gratis parkering! ;) När vi skulle ta hissen upp till affärerna så skulle ett gammalt par gå ur hissen med sin kundvagn. Såg ut som att kärringen hade en ordentligt sving på vagnen så jag tänkte att jag & Julia kunde glida förbi innanför (mellan vagnen & väggen) men nähä. Tanten stannade istället vagnen så att Julia nästan krockade med den, vilket gjorde att jag tog tag i vagnen så att den inte skulle rulla på Julis. Då vart tanten tvärarg, haha! "Man kan ju låta folk gå ur innan!!" Usch! Bitterkärring! Fnäste något tillbaka i stil med: ja det var ju inte meningen! (Sådana som henne borde bli nekade all form av hemhjälp/vård om ett par år när det borde vara dags...) Otroligt vad lättretad jag är i det här tillståndet!

Nåväl... Nu ska jag lugna ner mig lite. :) Hittade en body & mössa från KappAhl. Otroligt svårt att köpa saker när man inte vet vad man har i magen.. Blev en vit body med marinblå stjärnor i alla fall, och en vit & blårandig mössa! Blir det en liren flicka så är väl inte bodyn den första hon kommer använda, men den funkar ju absolut ändå! Även mössan. Fanns väldigt mycket klänningar och blommigt & spetsigt, känns lite vågat att köpa det eftersom jag inte gärna skulle klä min son i det! Om det inte krisar!;)

Hann även med lite käk på Mc Donalds & ett besök på mammas jobb! Trevlig dag! Tyckte nog Julia också! :)

Åt potatis- & purjolökssoppa till middag, smaskigt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2026126/images/2013/pic_5115677addf2b3414de1982c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2026126/images/2013/pic_5115677eddf2b341157654e4.jpg" class="image">







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?