MVC-besök i vecka 28
Publicerat den

På grund av att jag igår kände mig lite konstig på kvällen så ringde jag ner till MVC i morse. Trodde att jag kunde ha någon urinvägsinfektion eller liknande, så lika bra att kolla upp! Hade även en stickande känsla mitt på magen, som inte var så skön. Har tid på tisdag nästa vecka men ville inte vänta så pass länge, men trots detta besök så ska jag givetvis dit nästa vecka ändå.
 
Urinprov lämnades, och även järnvärdet togs då jag hade väldigt lågt med Julia runt de här veckorna. Till min stora lycka var det högre nu än sist vi var där. Hur är det möjligt? :} 114 låg det på sist, och jag var rädd att det kanske sjunkit ner till närmare 100. Vi kom ändå fram till att jag ska köpa Niferex och ta varannan dag, för att vara på den säkra sidan. Vissa menar på att man mår dåligt av det {hård i magen bl a.}, men när jag använde det under förra graviditeten fick jag inga besvär. Hoppas att det fungerar lika bra den här gången!
 
Fick även lyssna på hjärtljuden! Haha, och det fick jag sköta alldeles själv. Hittade endast navelsträngen.. Sjukt svårt att hitta ju! Barnmorskan hittade dock med en gång, men hon tryckte lite hårdare än vad jag gjorde. Till slut fick jag ont i magen av det hårda trycket, så jag slutade och väntar till nästa vecka med att lyssna igen. Men ändå! Lycka när man väl får höra de små galopperande stegen. ♥
 
Värden i vecka 28 {27+2}
Blodvärde: 124
Urinprov: Såg bra ut, ingen äggvita i alla fall vad hon kunde se. Men urinodling ska göras. 
Bebisens hjärtljud: 140-155 BPM
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?