Det ska kännas att man är två!
Publicerat den

God eftermiddag! :)

Ligger under täcket i sängen med en katt vid sidan av benet, en snarkande Julia intill som håller sin lilla hand på min arm, samt en livlig liten bebis i magen. Jag har det med andra ord fantastiskt bra! :)

Igår eftermiddag efter barnmorskebesöket blev Julia ovanligt gnällig. Jag trodde att det berodde på att hon kissat på sig i sin overall, men då hon fortfarande var grinig trots en lång, varm dusch (hon ville aldrig sluta) så förstod jag att något inte stod rätt till. Varm kropp & glänsande ögon resulterade senare i närmare 39 graders feber och en rejäl spya (febertopp) över mig & soffan. Myspys! ;) Natten fick hon spendera i sängen här hos oss, men tro inte att natten var lugn! För hennes del kanske, men inte för min.

Kl 02:30 väcks vi av att ytterligare ett vattenglas far i golvet och går i tusen bitar. Kattjävel! David tar hand om det medan Julia vaknat och förklarar att hon blev rädd. Det blev jag med, svarade jag då. Vaknar upp av värsta smällen, haha! Så fort jag vaknade kände jag av världens magknip! För första gången under graviditeten. Inte ont som i att det hjälper att sätta sig på toaletten, utan ont så att man vill lägga sig i fosterställning! Vilket jag inte kunde göra.. Jag låg vaken länge, länge med en kudde tryckt mot magen, men ju mer tiden gick, desto mer illamående blev jag. Gick på toaletten i alla fall, och direkt när jag ställde mig upp kändes det bättre. Med andra ord var det nog bebisen som kändes av då den börjar ta lite plats! Organ trycks ihop osv... Hur som helst var det en otrevlig natt, och jag hoppas att jag slipper känna liknande igen.. Allting rubbas ju när man inte får sin sömn. Hade även ont i magen från & till under förmiddagen, men främst illamående. Men vad trodde jag? En smärtfri graviditet? Finns det?;) Nej, såklart det ska kännas av att man har en liten krabat i sig! Hihi :)

Älskar att ha ultraljudsbilderna av mina älskade barn på väggen intill sängen. Även om den ena inte har tittat ut än!;) Känns mer verkligt då, samtidigt som man känner att den rör sig. Fosterrörelserna kom ju väldigt sent, men nu känner jag av vår livliga lilla bebis nästan dygnet runt! Inatt höll den låda vill jag påstå, så det var svårt att "bli arg" på den onda magen när man samtidigt visste att allt var okej med den lilla! <3







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?