Vardag igen
Publicerat den

Idag blev det en tidig uppstigning för hela familjens del. "Jag vill sova meeeer ", så lät det när jag väckte Julia kl 06:00... Förståeligt!;) Efter lite välling, barnprogram och klädpåtagning så for vi iväg till dagis. Hon fick ha sitt nya ullunderställ idag, haha typiskt att det blev plusgrader nu då! Blä... Har varit riktigt slaskigt idag, det tycker vi inte om.

Kom till jobbet tre minuter i 7 och jobbade till 12. En riktigt bra dag, om än lite stressigt emellanåt. Men försöker verkligen ta det lugnt så att bebisen ska ha det bra. Riktigt avundsjuk på de som kan jobba i samma byggnad i alla fall, och slipper flänga runt! Känns som att vissa klagar för ingenting... Men samtidigt mår jag bra, och det kanske bara är positivt att röra på sig när allt kommer kring. De gamla tanterna på jobbet är så mysiga mot mig och märker för var gång att jag växer, haha. De är så himla söta!

Tänkte mig att Julia skulle somna en stund nu efter dagis. Får väl se om hon slocknar på soffan senare. ;) Lämningen idag gick riktigt bra, och hämtningen också. Bara det att hon inte ville åka hem, haha. Ska visa allting och vill leka för fullt. Det är ju bra det, då behöver jag inte stressa iväg från jobbet för att hämta ett ledset barn. Guld värt! :)

Skulle själv behöva vila en stund känner jag... Går in i vecka 27 idag! Lite små buffar har jag känt under dagen, och igårkväll var det full rulle! Sparkade på Davids hand i säkert en timme. Mysigt <3

Ha en fin måndag, och glöm inte Familjen Annorlunda ikväll. Får man inte missa!:)

Kram på er!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?