Familjen & lite annat babbel
Publicerat den

Känner att jag är i shoppartagen!
 
Då & då blir jag så extremt sugen på att köpa en massa saker. Typ nya kläder till både mig och barnen, smycken och så vidare. Jag sitter och letar runt på internet, hittar en massa fint - men det slutar alltid likadant: ingenting blir köpt! Snällt mot plånboken som oftast ekar tom, men rätt trist för speciellt min garderob {barnen får ofta nya kläder av släkt & vänner. Tack fina ni ♥}! Den här sommaren har jag ingenting att ha på mig, alls! Shortsen från förra sommaren kräver några cm mindre höftmått, och sommarklänningarna som jag har får min mage att framstå som grotesk! Uuuäh.. Jag vet inte riktigt vad jag kan passa i att ha på mig en sommar som denna? Med en lös mage. Alltså, inte lös som i att jag bajsar löst. Utan lös som i löst skinn! Sådär dallrigt.. som pudding.. Uppenbarligen inte fladdriga klänningar i alla fall!
 
Det jag ville komma till var i alla fall att jag faktiskt precis nyss köpte något! Wow! :} Och inte vad som helst, utan en "Mina första år"-bok till Henry. ♥ Lika bra att börja fylla i en sådan i tid, för Julias är klent ifylld. Så trist! Hur kan man vara så upptagen att man inte hinner ta sig tid att skriva några rader då & då? Denna gången SKA jag lyckas! :}
 
Något mer som jag vill beställa är ett smycke med barnens namn på. Halsband tror jag, för armband är oftast bara i vägen för mig. Jag är ute efter ett sådant med brickor, där namnen är instansade. Så fint tycker jag! :} Julia och Henry. J och H. Precis samma initialer som på brudparet jag ska fotografera i sommar! Kom jag på häromdagen. ;}
 
Och på tal om designen igen! Tänkte att jag ska göra en header med mycket bilder i, därför väntar jag tills vi får korten från fotograferingen som sker på onsdag. Alltid roligt med familjebilder. Även om jag känner på mig att mitt fejs inte kommer se fagert ut kl 9 (!!) på morgonen..
 
Och på tal om {igen} bilder, så lägger jag in lite bilder som togs i onsdags när David var pappledig. Då hade vi en mysig dag tillsammans!
 


EDIT: Julias extremt långa lugg är nu klippt av Julias {enligt henne själv} bästa kompis pappa! Så otroligt skönt att den äntigen är borta! Den gömde alldeles för mycket av hennes vackra ansikte, då tyvärr tofsar och spännen inte alltid fick sitta kvar..
 



 johanna

Känner precis som du med försrora höfter å dallrig mage. Har inte heller något att ta på mig. Och dessutom ska de gå amma i de. Inte lätt! :) sånna där böcker är ju så kul. Jac har lagt en penna brevid Lucas å Helmers så man kan skriva där och då om man kommer på något. Lucas sånn blev så kladdig med olika pennor för jag aöltid tog den jag hitta. De stör jag mig på. Men men man kan ju inte hinna allt ;)



URL: http://joliisb.blogg%20se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?