MVC-besök i vecka 31
Publicerat den

Hej på er!

Igår var det återigen dags för ett besök på mödravården. Tycker att tiden går ganska fort mellan gångerna faktiskt, trots att det är minst 3 veckor emellan. Vi hade fått tid kl 17 för att David skulle kunna vara med, men stackarn behövde jobba över och var inte hemma förrän närmare 19:30.

Pappa kom hit och passade Julia medan jag for iväg. Kände mig risig! Barnmorskan tyckte att jag såg bra hängig & febrig ut, men mätningarna och prover togs ändå. : ) Bebisen var faktiskt väldigt livlig för en gång skull, den brukar hålla sig väldigt lugn. Men jag tror att han/hon störde sig på när barnmorskan var på och tryckte och grejade. ; )

Värden i vecka 31+3
Urinprov: bra
Blodvärde: 109 (just det skulle ju börja med tabletter! Får ta en när jag skrivit klart detta.)
Blodtryck: 100/60
Sf-mått: 30 cm (+2 cm sedan sist)
Bebisens hjärtljud: ca 140 BPM
Vikt: +9 kg sedan inskrivning

Det roliga är att min vikt, bebisens hjärtljud samt sf-måttet är exakt samma som med Julia den här tiden. Vad är oddsen? ; ) Kanske får vi en försenad tvilling till Julia? Haha, om det nu är möjligt..

Är så glad eftersom jag känner mig så smidig fortfarande! Eller fortfarande kanske var fel ordval... Känt mig klumpig ett bra tag men nu börjar det släppa! Känner knappt av magen faktiskt, förutom när bebisen rör sig så & då. Den är alltid livlig på morgonen, precis när jag vaknar. Så himla mysigt! Då ligger vi där både jag, Julia & magen och myser! : ) Har dessutom inte svullnat något än, inte nere vid fotknölarna i alla fall. Låt mig slippa!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?