Bf+2
Publicerat den

Hej i solen & värmen!
 
Igår låg jag på balkongen en stund på eftermiddagen och trots en hel del moln stundtals så brände jag mig något fruktansvärt på bröstet! Underbart! Idag blir det balkongen hela dagen tänkte jag, solen ska bara komma dit först. ;} På med lite olja och sen steka, steka & steka! :} Såklart skyddar jag magen!
 

Julia är på dagis och när hon kommer hem därifrån ska vi åka till tandläkaren.. Nu är det nästan exakt ett år sedan som hon tappade en liten tandbit när hon ramlade på en lekplats. Igår var det dags igen.. Så jäkla onödigt! Hon satt på en såndär hård gunga som två kan sitta på, och när hon skulle kliva ner halkade hon till på nåt sätt och slog munnen i själva sitsen. Som är hård.. Så ytterligare några flisor från framtanden åkte av, OCH lite grann från den lilla tanden intill. Hon bet sig dessutom i läppen så blodet var överallt. Ajaj! Snacka om sköra tänder! Hädanefter blir det mjölk till alla måltider, jämt!
 
Hon hade en riktig otursdag igår, fast jag blev bara sur på henne tillslut! Vad hon än gjorde så slog hon sig. Sprang in i saker, slog i fötterna i trösklarna, halkade, dummade sig vid matbordet så att hon gled av stolen. Skyll dig själv, blev tillslut "trösten". Inte för att hon grät, men lite ont gjorde det nog. Det som är tur är ju att tänderna i alla fall tappas sen och ersätts av nya, bara inte tänderna under har skadats.. Tror dock inte det, för tänderna ser inte ut att ha ändrat position. Hoppas, hoppas ♥ Det som är tråkigt är ju att Julia själv inte mår så bra av det. Pratar ofta om sin trasiga tand och att det ser trasigt ut.. Vi säger hela tiden att hon är jättefin ändå, men det vill hon inte riktigt gå med på. Nu kan bebisen komma tycker jag så att vi får annat att fokusera på!
 
Med magen är det lugnt fortfarande. Bf+2 idag, och inte en enda värk. Haha, jag trodde aldrig att jag skulle gå över tiden. Men aldrig blir det som man tror! Inte för min del i alla fall. ;} Någon sammandragning då & då, men ingenting som gör ont. Kom när du är redo, kära lilla bebis! ♥ Dröj inte för länge bara, så att jag hinner sola för mycket. Då kommer nog mina fräknar att skrämma livet ur dig! ;}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?