Att gymma på morgonen
Publicerat den

medan Julia är på dagis är ju helt underbart! Henry sover då sin förmiddagsvila i vagnen och jag kan passa på att svettas skiten ur mig! I morse var första gången detta hände och det gick bra. 20 minuter på crosstrainern. Den sista minuten tog jag några level's högre vilket gjorde att jag nästan hade blodsmak i munnen när jag var färdig. Härligt! Det var det jag var ute efter.. Efter det satte jag mig i någon maskin och tränade ryggen och axlarna. Jag tog 10x3 på det, med 20 kg. Första omgången tog jag 25 kg, men det var lite mer än vad jag pallade med, haha. Till sist tog jag en dyna och gjorde plankan. Först i 40 sekunder, sedan i 35, och sedan i 35 till tror jag. Tanken var att ta 30 sekunder, men eftersom jag kände att jag inte var helt mör än så var det lika bra att köra på!

Saker jag har stoppat i mig idag är följande:

Frukost:
2 oopsies med smör, ost & gurka på.
Ett glas mjölk
Filmjölk med kanel
{Meningen var att jag skulle dricka te, men det blev Julia sugen på så det tog hon istället..}

Mellanmål:
Världens största avokado med lite salt på
Vatten

Lunch:
Äggröra
Bacon
Citronvatten
 
{Jag gav Henry citronen när den legat i vattnet en stund så att han skulle få smaka på den. Främst för att se hans reaktion. ;} Men han är lika hård som han ser ut! Inte en min rörde han, trots att den i alla fall var lite sur! :O}

Jag kan erkänna att jag både varit på Hem & Hobby & Netto idag. Och jag förundras över att jag inte smygköper något godis!? Verkligen inget sug alls! Trots att köerna alltid ska gå förbi godishyllorna. Det är nästan så att jag tror att näe, nu kommer jag nog faktiskt köpa en chokladbit här. Men peppar peppar så nej! Mina händer drar sig inte ens mot dem! Jag är lika chockad som ni. Haha.

I eftermiddag väntar storhandling och förhoppningsvis inköp av en ny dammsugare. Våran håller sakta men säkert på att falla sönder.. Det GÅR inte att dammsuga med den.

Ha en fin fredag {bästa dagen på hela veckan enligt mig..}
Puss & kram!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?