Ett annat beteende
Publicerat den

Det känns som att Henry den senaste veckan har utvecklats väldigt mycket. Han har blivit en person, och inte längre en bebis som nöjer sig med att ligga och titta på. Han vill vara med. Han vill prata och han vill ta plats! Det är så himla sött! Natten till idag var däremot inte särskilt söt, jag vet inte riktigt hur många {eller få} timmar jag sov. Max en timme åt gången innan det var dags att hjälpa lille herrn med något. Han hade inte ont eller så, men han var missnöjd och ville ha mat. När han fick mat så krånglade han med det och höll på att spotta ut det osv. Jag tror att han tycker att det är lite tråkigt att äta ersättning! Dessutom hade han bajsat och kissat jättemycket vilket hade gjort pyjamasen och min säng blöt.. Mysigt! Upp klockan typ 4 och byta blöja och sätta på en ren pyjamas. Lägga en handduk i sängen och försöka få en liten blund till! Man får inte vara så känslig! ;} Henry ville däremot hellre ligga och prata.
 
Det hela var ju inte bättre av att jag och Davis suttit uppe länge och tittat på skräckfilm. Fyfan, vilken rysare! Hade huvudvärk och kände mig febrig efteråt. Vadå lättpåverkad? ;} Filmen The Conjuring är baserad på en sann historia och handlar om ett hemsökt hus. Scary! Äckliga demoner som får håret på armarna att resa sig och hela min värld att gunga!
 
Vi tänkte titta på film i kväll igen, men hoppas på att få sova lite fler timmar i natt!
 
Ridskolan fick vi skippa idag eftersom Julia var bjuden på sitt livs första barnkalas! Ett 4-årskalas! Vi hade handlat två presenter och Julia var kalasfin i rosa klänning, vita strumpbyxor och två rosa tofsar i håret. Kalaset hölls på den öppna förskolan som man kan låna gratis till sådana här festligheter! Alldeles perfekt då det till skillnad från hemma finns ordentligt med platser och en massa leksaker som man inte behöver vara rädd för att ha sönder! Det var ett helt gäng med barn, de flesta från Julias dagis. Blandade kön men mest tjejer! Julia hade riktigt roligt och det bjöds på fika & tårta. Även lille Henry var med och han var så fin i sina nya "gubb-byxor" med hängslen och en body från Newbie med ugglor på. Däremot var han trött under nästan hela kalaset då natten var rubbad och han bara tagit sig småblunder under dagen. Han somnade faktiskt och sov i kanske 20 minuter innan barnen skrek så att han vaknade. Men det blev bättre av lite mosad banan, som faktiskt är riktigt gott enligt honom! :}

Henry stensomnade i sin spjälsäng för en liten stund sedan, och jag hoppas på att Julia somnar snart hon också. Det borde hon göra med tanke på allt stoj & spring på kalaset!

 
 Födelsedagsbarnet i mitten och Julia till höger :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?