Ridskola
Publicerat den

Då var ännu en vecka avklarad, jösses vad det springer iväg. Om bara två veckor är Henry redan fem månader gammal. Fem!! Stora killen som utvecklas så mycket från dag till dag. Han är så gosig! :)

Liksom varje söndag så var det även idag ridskola för lillans del. Det är med blandade känslor hon befinner sig där verkar det som. Teorin är verkligen inte rolig, enligt henne, och hon vill mest bara åka hem och aldrig mer komma tillbaka. Drastisk som hon är, haha. Idag fick de lära sig lite om hur man beter sig i stallet och hur man gör när man går in till hästen i boxen/spiltan. Lugnt & försiktigt! De fick även kratsa hovarna på en häst som heter Twix. 

Sedan var det dags för ridningen... Som Julia sett fram emot under hela teorin. ;) Hon fick rida en häst vid namn Cheeky, barbacka! Det gick superbra! En väldigt lugn liten häst som passade perfekt idag. De fick rida ut i hagen och gå uppför & nerför backar, samt trava lite i ridhuset. Tilläggas bör att jag går/springer bredvid hela tiden och typ DÖR av konditionsbrist! Haha! Andnöd på hög nivå. Men det är nyttigt för mig. ;) Julia var nära på att glida av i nedförsbacken, men höll sig kvar i manen så att jag kunde dra upp henne igen. Men hon blev inte rädd. :) Och att trava baracka tyckte hon var lättare än att trava med sadel. De sista varven i ridhuset när hästarna skulle varva ner så övade hon balansen och satt med armarna rakt ut. Balansen är det inget fel på minsann! Det kanske är därför hon spyr av åksjuka nästan varje bilfärd? ;) Sägs det inte att bra balans ofta är orsaken till åksjuka? 

Med på ridskolan var också David, Henry, min pappa, Davids bror & hans son! Haha hela tjocka släkten, men det var kul att de ville följa med. :) På lördag är det hopptävling som Julia är anmäld till, spännande! På höjden 20 cm. Gud vad pirrigt! :) 

Ha en bra kväll! 
Puss & kram 










 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?