Gröt är gott!
Publicerat den

Hej på er! :}
 
Lilleman har precis ätit sin andra portion med mild havregröt naturell för dagen. Han fick det till frukost också. Det är riktigt skönt att han gillar den nu! I början var den inte alls särskild rolig. Då var det mest fruktpuréer som var intressanta, men efter att ha blivit röd & torr om kinderna så slutade jag med det. Jag tror att det var persika/banan som han blev lite irriterad av. Blåbär har han istället ätit och det älskar han! Det hemska är ju att han ser helt blodig ut efteråt, haha! En liten vampyr. ♥
 
Hans underbara skratt får man inte nog av. Tyvärr kommer de inte så ofta, men igår kom det ett asgarv när storasyrran pruttade med munnen medan vi alla tre badade. Även idag när jag busade med hans gosedjur {dansade twist & shout på hans mage med en elefant..} så tyckte han att det var riktigt skoj!
 
Han har ännu inte lärt sig att vända runt, men han är riktigt stark i nacken när han ligger på mage. Han accepterar även längre stunder på mage nu än vad han gjorde i början. Men vilket dreggel. Snacka om vattenfall! När lär sig bebisar att svälja egentligen, haha!? Det rinner litervis med saliv ur hans mun när han ligger på mage eller är upprätt utan napp i munnen.
 
 En bild från dopet den 8/9-13
{Julia ville inte vara med på bild}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?