Fitnessfighten dag 10
Publicerat den

En tredjedel är avklarad! :}
 
Min trötthet har helt försvunnit, liksom jag misstänkte. Nu mår jag helt som vanligt, förutom en envis förkylning som hakat sig fast och tvingar mig från att avstå träningen. Varje dag har jag tänkt att i morgon, då måste och kan jag nog träna! Men följande morgon har jag känt mig ännu risigare i form av täppt näsa och även en svidande hals. Hur lägligt? Det är skrattretande. Jag visste ju liksom att det skulle hända! Jag är en enda stor sjukdom. Senaste dagen jag tränade var i måndags, och då hade förkylningen inte riktigt brutit ut så passet gick helt okej. Hann dock inte med allting pga. två barn som var arga och ville hem, haha.
 
Funderar på att avstå träningen resten av veckan och komma igen nästa vecka och köra hårt. Har ändå två veckor kvar då!
 
Som jag skrivit tidigare så har jag haft svårt för keso och kesella. Dock får jag i mig kesella ganska bra nu om jag blandar det med lite vaniljpulver och apelsin! :} Även frukosten går väldigt bra, trots att det inte är samma mängd som står i mitt kostprogram. Äter hälften ungefär. Men eftersom jag ändå inte tränar så antar jag att jag inte behöver det under dessa dagar. Kommer med all säkerhet att bli mer hungrig när träningen är igång ordentligt sen! :} Längtar! 10 minuters jogg på löpbandet var PEACE OF CAKE i måndags. Jag var så lycklig. Jag kunde till och med prata med Julia under tiden som gick på bandet intill.
 
En liten uppdatering just nu! Min kära sambo menar att han ser skillnad på mig. Allt mer fett börjar försvinna och desto mer "ben" börjar synas. Min dröm är att få fina käkben, utan en massa hakor i vägen! ♥ Usch, så hemskt detta är egentligen. Man ser reklamer på tv:n om undernärda små barn som aldrig har stött på ordet övervikt, och här sitter jag och vill att mina ben ska synas? Inte till någon överdrift givetvis, men lagom.
 
Har även lovat mig själv en tatuering när jag når 65 kg! Något med barnen gärna. Har dock inte idéer. Har ni? :} David har en jättefin klocka som visar tiden då Henry föddes, samt hans namn. Den är ganska stor.. täcker det mesta av insidan av överarmen. Riktigt den storleken är jag inte ute efter, utan lite mer "diskret" men ändå vackert och snyggt! :} Hit me! :} Har varit inne både på namnen och på födelsedatumen. Då med romerska siffror.
 
Jag idag ♣
I mitt nya favvolinne från Stila här i Hjo! Underbart skönt, men jag tycker att det sitter aningens löst. Är strl M! Antagligen ska de vara stora och pösiga, men går det till överdrift så ser man ju bara fet ut. Älsklingen färgade även håret på mig igår! Mörkbrunt fick det bli, och ännu en färg ska i om ett par dagar i en lite annan ton. Spännande. :} Aldrig testat just den färgen innan!
 
Ha en härlig dag gott folk! :}



 Cajsa Banck

Snygg du är!!!!!

Svar: Tack snälla du! Du också!! <3
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://cajsacajan.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?