Shopping!
Publicerat den

Idag blev det några timmar inne i Skövde för min och Henrys del. Efter att ha lämnat Julia på dagis under morgonen var det bara att åka hem, göra sig i ordning och sedan sätta sig i bilen. Det har varit ett riktigt skitväder idag, och i skrivande stund vräker det ner utanför. Tur att man är inomhus..
 
Och nu slutade det. Knepigt.
 
Hur som helst så hittade jag en hel del smått & gott. Jag fann mig ett par treggings på rean inne på KappAhl. Där inne hittade jag även två tröjor till lilleman och en tunika till Julia. Vidare in på Åhléns där jag letade efter en snygg väska. Hittade ingen snygg som inte kostade under tusenlappen, så därifrån kom jag enbart med en praktisk kalender. H&M fick bli nästa butik och där hittade jag en väska. Skitstor och skitbra, hoppas jag! Fattas bara att den går sönder första skoldagen.. Fick även med mig ett halsband och lite mer kläder till Julia. En tröja och ett par byxor för 99:-. Jag som levde i tron om att Julia hade massvis med kläder. Sommaren har dock gjort att hon rest på sig lite och det mesta är för kort eller för tajt. Så tråkigt! Bara att börja om..
 
Jag behöver väl inte gå igenom exakt vad som hände sedan, in i minsta detalj. Men det blev även lite överdelar till mig, lite nytt smink och lite skor. Har inga för tillfället utan lånar sambons Converse. Och DET, mina vänner, det gillar jag inte. Usch, tycker inte om converse! Köpte mig ett par ridskoliknande skor inne på Skopunkten. Inte den bästa kvalitén, jag vet, men jag hade inte råd med några andra, haha. Dessutom är jag så fruktansvärt oförsiktig och slarvig med mina saker så det lönar sig inte ens att köpa dyra skor till mig. Jag sliter sönder dem lika snabbt i alla fall. Eftersom Skopunkten som alltid har erbjudandet att man får det andra paret till halva priset så köpte jag också ett par fodrade gummistövlar till Henry.
 
Och sist min inte minst så köpte jag två mattermosar till barnen inne på Skövde Natur som de sen kan ha på dagis. En grön och en rosa eftersom svart kändes lite dystert. Den gröna hade stått i skyltfönstret och därav blivit solblekt, så den fick jag lite billigare! :} Inget man tänkte på direkt ändå!
 Haha, Henrys fot kom visst med på två av bilderna! :'}
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?