Nedräkning
Publicerat den

I morse kom jag och Julia fram till att det bara är 16 dagar kvar till julafton. Hon längtar jättemycket, och främst till paketöppningen och till att klä granen. En gran {KUNG, givetvis!} ska vi försöka få tag på redan på fredag då jag såg att det såldes då, och jag längtar lika mycket jag. Det blir vår första jul här i huset, men dessutom första gången som vi ska fira jul här hos oss tillsammans med släkten. Tidigare år har vi alltid varit hos mina föräldrar, men den här gången kändes det smidigast att vara där barnen bor, med tanke på att det är de som får flest paket, oftast! ;} Då vi inte hade så mycket grejer innan, och fult porslin, så har vi köpt en massa saker så att det ska vara juligt och fint sen. Nya glöggmuggar och mer skedar till dem, nya tallrikar - både djupa och platta - juldukar osv. Haha, det är inte billigt direkt! Men då har vi ju till nästa år också. ;}
 
I helgen var jag och David inne i Skövde och handlade alla paket till barnen. Henry fick en stor bilbana av oss, samt tre olika böcker med både ljud och inte. Han är ju väldigt djurintresserad även han {liksom storasyster} så minns jag inte fel köpte vi någon djurbok men också någon med fordon, vilket även det är ett stort intresse. "Tattoo", som är traktor till exempel.
 
Av Henrys farfar hade vi fått pengar till att köpa något till dem, och då han tyckte att barnen hade så mycket leksaker så köpte vi bra grejer istället. Rejäla vintermössor från Didriksson, vintervantar till Henry, fleecejacka till Julia och en rolig Snowie surfer till dem. Mest är det väl Julia som kommer kunna använde den i år, men förhoppningvis håller den i några år så att även Henry har glädje av den! :}
 
Julia har tittat mycket på youtube när de gör glass av play doh deg, så självklart fick hon ett sådant set av oss! Hoppas att det är uppskattat. Vi hittade även en jättefin, rosa klocka {att ha på armen} i en fin rosa ask för en billig peng på Ur & Penn. Två strumpbyxor {rödglittriga och vita med guldprickar på} ska hon också få, samt ett stall med småhästar i, i tyg! Strumpbyxorna kan hon egentligen få redan nu, men för att vara säker på att de är hela och rena till julafton så är det väl lika bra att hon får dem då.
 
Hon är riktigt duktig på klockan, och när jag frågat om hon önskar sig en har hon sagt ja. Lika bra att vara i tid med att börja öva på den! Än så länge kan hon hel och halv, hehe. Tänk att hon snart blir 5.. Inte ens ett halvår kvar! Stora fina tjejen.

Haha, Henrys min på denna bild! Så typiskt honom :') Vilket ljust hår de båda hade i somras. Framför allt Henrys hår har blivit mycket mörkare nu! Julia har mörk vid hårbotten, men har ljusa toppar.
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?