Favoritkläderna!
Publicerat den

Som mamma till ett barn som går på ett Ur & Skur-dagis så måste man ju ha lite hum om vad för kläder som är lämpliga. Jag har precis städat hela lägenheten och gick då igenom lite skor och sådär som stod i vägen. Jag säger bara det: den fodrade gummistöveln! En stor favorit hos mig! PERFEKT i det här vädret. Funkar höst som vår. Och även vintern då som sagt. Så länge det inte är för halkigt! Andra kläder som jag är helt förälskad i är det fleecefodrade regnstället. Tyvärr är Julias alldeles för litet nu, men jag måste helt klart köpa ett nytt snart! Även till Henry.
 
Den här veckan är dock inte Julia på dagis eftersom det är sportlov! 15-timmarsbarnen får då inte vara där. Ganska skönt ändå eftersom vi fortfarande är lite förkylda. Julia har nästan hela förmiddagen legat på sitt golv och ätit rån med smör och ost, samt tittat på film på surfplattan. Henry sover på balkongen sedan snart 1 ½ timme tillbaka! Då hinner man få lite gjort. Som att t ex städa och slänga en massa saker. Samt gå upp med en massa skit på vinden. Älskar när det är rent och snyggt, vilket det tyvärr aldrig är någon längre tid då det släpas saker hit och dit, tappas mat på golvet osv. Dessutom stinker det typ instängt och bajs här, haha! Kattlådan som står för det mesta antar jag, men även Henrys blöjor. Eftersom vi bor en trappa upp så orkar man ju inte gå ut med bajsblöjan DIREKT, utan den ligger i sin påse kanske typ, hela dagen. Efter ett tag börjar det ju såklart lukta, men det får vi väl ta då.. xD
 
Hur gör ni andra med blöjorna? Till Julia hade jag en blöjhink, dock bara ett kort tag eftersom jag tyckte att det luktade en del i alla fall.
 
PUSS!



 Beatrice, mamma till Devin & Lili ♥

Här hemma lägger vi bajsblöjorna i en liten påse och knyter ihop innan vi lägger den i soppåsen. Sen brukar vi ta ut soporna ca varannan dag..

Svar: Ah okej! Kanske ska börja med det också.. Vi har avfallspåsar inne på toaletten som vi använder till både kiss- och bajsblöjorna. Sedan ligger påsarna kvar där inne (oftast på kattlådan som har tak) som står precis intill skötbordet! Går ut med de, var eller varannan dag, men det luktar en hel del i alla fall! :/
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://beabus87.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?