Lite framsteg
Publicerat den

Om bara 2 dagar blir Henry redan 8 månader! Crazy..
Lilla plutten som är så go. På torsdag är det dags för kontroll, och det ska bli spännande att se hur mycket han har vuxit på två månader! Storlek 74 är det som gäller på kläder just nu, även om en del 68:or funkar fortfarande. Storlekarna är ju så olika beroende på var kläderna är köpta. Däremot börjar det bli lite tajt att få igen vissa bodys, hihi.
 
Lillemannen har lärt sig att klappa händerna, samt att vinka. Han ser så glad och stolt ut när han sitter där och slår ihop sina små knubbiga labbar, haha. Eftersom han helst befinner sig i sittande position går det sådär med t ex att rulla runt. Han har faktiskt gjort det ett antal gånger, men då om han har legat på en kudde och det vill jag inte räkna då jag ser det som "fuskigt"; hehe. Kryper gör han inte än, men när han sitter upp så lutar han sig så pass mycket framåt att han ibland välter över och hamnar på magen, och ibland blir det som att han sätter sig på knä och tar sig fram några centimeter. Han tycker också om att gå! Det är lite klurigt {och halt} att gå på golvet, men när man håller hans händer så sätter han fötterna framför sig. Ibland precis framför den andra, så att det blir lite modellgång, haha!
 
Just nu ligger han och sover. Han somnade nästan direkt i sin vagn när vi skulle gå och hämta hem storasyrran från dagis. Massvis med snö ute nu, tyvärr har han ingen egen pulka. Är i valet & kvalet om vi ska köpa någon? Än är han väl lite för liten för att kunna uppskatta att åka i den. Julia hade ju dock en, och hon var ju i samma ålder. Kan inte minnas att hon satt och skrattade av förtjusning, men hon gillade det i alla fall. Smidigt att ha om man ska till lekparken om inte annat! För gunga kan man ju göra även på vintern. ;} Hmm. Jag säger emot mig själv här kan jag känna. En pulka kostar ju inte många kronor.. En liten blå vore väl för sött! :}

 
Här testar Henry för första gången i sitt liv att åka pulka med pappa! :} ♥
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?