Lata dagar
Publicerat den

Vilket sommarlov! Hela familjen sover som stockar både nätter och mornar. Som tidigast vaknar vi 9, och inte förrän närmare 10:30 sätter vi oss på altanen och avnjuter en frukost. En oerhört onyttig frukost. Henry har börjat tacka nej till saker. Han vägrar bröd och han vägrar gröt. Olika typer av pålägg går ner, samt även lite yoghurt på sin höjd. Det mesta slänger han dock i marken.. En riktigt härlig tid för oss föräldrar som ni säkert kan förstå! :) Julia rör knappt sin mat heller... vad det än är! Det enda hon är sugen på är fiskbullar i hummersås med makaroner & ketchup. Mums.. Haha! Men de lever och mår bra i alla fall de små barnen. Och jag kan förstå att värmen gör att de inte känner sig särskilt hungriga! 

Vattenspridaren har gått varm här hemma också. Eller kall kanske jag ska säga då vattnet som kommer ur den är svinkallt. Roligt tycker Julia och grannbarnen, men lite för kallt säger Henry som är lite mer av en badkruka än vad syrran är. ;) 

Vi har i övrigt bara tagit det lugnt och hängt mycket med Davids mamma och man. Riktigt trevligt och vi hittar på lite allt möjligt. Självklart varit nere i hamnen och sett både Måns Zelmerlöw, Dead by april & Neverstore. Igår var det även Rock mot cancer i Stadsparken som vi gick ner och tittade på. Julias pappa spelade på scenen vilket hon ville se. Vi hade med oss picknick och satt där en stund i värmen. Över 51 000 kr samlades in till barncancerfonden! Jag köpte också 2 arvidshjärtan :) Känns bra att sponsra för man vet aldrig när det händer en själv! 

Näe, dags att laga lite mat i värmen! Spaghetti med köttfärssås, Gud vad gott!

Bjuder på en mor-dotterbild där jag tycker att vi är riktigt lika!










 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?