Promenader
Publicerat den

Har precis avnjutit en god lunch i form av kalops och kokta grönsaker. Potatis till är ju egentigen ett måste, men såfort jag slänger i mig kolhydrater så blir vågen elak. Hur som helst var det galet gott, men potatis kokar på spisen just nu till lilleman som förhoppningsvis vaknar snart.
 
Vi har varit ute hela förmiddagen och gått en promenad tillsammans med Frida & Elvis, och Henry höll sig vaken riktigt länge. Kanske kan bero på att jag fick väcka båda barnen vid 07:45. De var galet trötta idag! Man undrar varför de inte kan vara det de dagarna som vi INTE måste upp i tid!?
 
Hur som helst väldigt skönt att komma ut! 6,91 km blev det. Vet inte hur många kartor på mina promenader från appen Nike Running som jag lagt ut på instagram, men mitt konto där börjar mer likna en kartbok så jag sparar den bilden, haha. SÅ skönt med lite motion. Undrar om jag har bra kondis nu? Det måste jag ju nästan ha. Tar ju dock sällan ut mig så pass att jag blir HELT slut, men jag vet ärligt talat inte om jag vågar det. xD Rädd för att inse hur kass jag är! Kanske.. Ikväll blir det gymmet i alla fall. Struntade i det igår då jag var galet trött efter en hård natt. Henry höll låda ett bra tag! Men idag blir det andra bullar! Är lika trött idag i och för sig, men någon måtta får det vara. Ska för övrigt börja gå på pass också. Ska bli roligt!! :D

Henry har lärt sig att dricka själv ↓
 
 
 
Och igår lät jag Julia välja kläder helt själv eftersom vi ändå bara var hemma. Hon klär på sig helt själv nu för tiden. Till och med strumporna. Hennes fina klädval resulterade i en stickad cardigan under, en somrig blus på det, samt leggings och tjocka strumpor! Lite fulsnyggt sådär, haha, men det viktiga var att hon själv var nöjd! :)

Hon har blivit väldigt medveten om sina kläder den senaste tiden. Något som jag själv inte är så det kan inte komma ifrån mig, haha. Tror säkert att det kommer från diverse barnprogram.. möjligen Lilla prinsessan!? Hon lär sig mycket genom att titta på film. Igår t ex: vi var ute och gick en promenad när Julia kliade sig i håret och sa: "det kliar i håret! Jag kanske har löss?"
 "Nejdå, det tror jag inte!" sa jag. "Det vore ju snuskigt i så fall!"
"Nej det är inte snusigt. Det är ju bara små kryp som kryper omkring i håret."
"Jaa.. är inte det lite äckligt då..?"
"Nej, småkryp är inte äckliga."
 
Det kanske bara är jag som är mamma som tyckte att hon var sjukt duktig som hade en sån koll på vad löss innnebar! Men det vet jag att de pratar om i Lilla prinsessan, haha! Tillbaka till kläderna: vad jag än tar fram så är det ingenting som är fint. Hon gnäller sällan på att kläderna är obekväma, men de är inte fina. Allt är fult. Allt allt. Idag spelade jag dock på hennes ständiga "jag är ett djur", och sa att jag skulle klä på igelkottsbebisen. Hon brukar nämligen vilja vara en igenkottsbebis. Men inte i morse. Då var hon en ekorrbebis. Men jag fick allt klä på ekorrbebisen! :D Så i morse fick jag välja!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?