Födelsedagar - check!
Publicerat den

Och då var alla familjens födelsedagar avklarade för det här året.. Tanken fanns i år, men nästa år måste det även ske! Nämligen att börja köpa presenter redan i februari/mars. Det blir ju sjukt dyrt att köpa presenter till 3 st som fyller år nästan samtidigt. Det är sex dagar mellan syskonens födelsedagar, och sedan pappan där emellan.. Bra planering. Lite klurigt hur man egentligen ska göra med kalasen.. Orkar släktingarna komma på flera, eller ska man slå ihop dem? Hmm.. David har vi inte firat ännu utan gör det i huset, och även barnen ska firas mer ordentligt sen när vi har huset. Än så länge har mina föräldrar kommit på barnens födelsedagar så att de ändå ska känna att det är en speciell dag, med presenter osv. Sedan var även min farmor och Henrys farmor med när Henry fyllde, samt att Henrys farfar var med igår när Julia fyllde. Men resten tar vi som sagt sen! Det finns ju massvis med folk att bjuda! :}

Julia hade nog en bra födelsedag igår i alla fall, med ett helt otroligt sommarväder. Tänk att hon redan hunnit bli 4 år!! Vi var ute större delen av dagen, lekte med kompisar i lekparken, åt korv och mos i kiosken för andra dagen i rad, besökte vårdcentralen och var sedan hemma och vilade lite innan gästerna kom och firade. Magontet håller fortfarande i sig, men det var ingen urinvägsinfektion som tur var. Ingenting annat verkade konstigt heller, utan den fantastiskt trevliga doktorn drog slutsatsen att hon måste ha ätit något hon inte tål.. Men det har liksom hållt i sig i snart en vecka? Och feber hade hon förra helgen.. Knepigt. Hon har ont ca 2 gånger om dagen, och igårkväll hade hon jätteont på kvällen och somnade med magsmärtor. Inte ens trosor ville hon ha på sig då de "tryckte" så hårt mot magen. Trots att de satt jättelöst.. Man känner sig så hjälplös! :O Sen är det så konsigt då hon är pigg och leker utan konstigheter på dagarna, samt äter och dricker bra. Det kommer bara som en blixt från en klar himmel framåt kvällen. Hon springer på toa och har sen superont! Vi kör med laktosfritt nu, men hur länge kan detta hålla i sig egentligen? Var det bara något som hon ätit så borde det väl ha gett med sig tidigare?
 
Jag glömde köpa tidningen igår som Julia var med i! Kan man köpa gårdagens tidning idag tro? Måste ju såklart klippa ut hennes bild!
 
Och nu till något roligare: presenterna!
 
♣ Klänning, leggings och trosor {trosor ej med på bild}
♣ Glasslåda i trä
♣ Kakfat med cupcakes i trä
♣ Hund i väska
♣ Sandaler
♣ 4 pussel
♣ Bok
Samt även en sparkcykel som inte heller är med på bild. Rosa, givetvis! ;)
 
Hunden döptes först till Julia, som alla andra gosedjur haha. Senare fick den dock namnet Hundis. Gulligt!
Boken har jag läst 2-3 gånger redan, och kläderna har hon på sig idag. Dock kom "surminen" fram när kortet skulle tas:
 
Lite stor, men passade väldigt bra för att vara storlek 116! Min stora tjej ♥
 
Någon tårta ville hon inte ha då hon "förätit" sig på det, så istället blev det en massa wienerbröd igår! Samt jordgubbar, vindruvor och frallor med en massa pålägg! :} Det blev festligt det också.

Ha en fin dag alla läsare!



 Me & My 6 Baby Dolls

Så söt!!
Vi har många födelsedagar framför oss nu, va bra att du påminde mig om att jag ska planera lite nu ;)

Svar: Ja hon blev riktigt somrig och tjusig! :)Haha ja det kan jag tro! Hoppas ni lyckas planera bättre än vi ;)
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://mybabydolls.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?