MÅL!!
Publicerat den

Sådärja!
 
Då var april månad över och så även mitt deltagande i fitnessfighten. SÅ skönt att det är över. Känns lite som att jag ser tjusningen med livet igen. Fika! ♥ Fast samtidigt: det har inte varit särskilt svårt att stå emot just fika eftersom man oftast bara mår dåligt efteråt ändå. Lite lätt illamående efter att ha ätit för mycket, t ex. ;}
 
Just nu håller jag på att fixa med efterbilderna och måtten som ska in på hemsidan! Det är väl inga OMG-resultat, men nog har det gett lite. Och vilka muskler jag har fått! Helt otroligt. Jag känner mig starkare än någonsin i både ben och mage, smidig och lätt! Är något rädd att jag kommer gå tillbaka till ursprungsläget igen, men ska kämpa för att stanna kvar här!
 
Jag har anmält mig till stay in shape och har fått en massa nya övningar att göra. Träningen är även upplagd på ett annat sätt. Spännande! :} Idag har jag dock vilat från gymmet.. tyckte att jag var "värd" en vilodag efter flera veckors rännande där! Men i morgon kör vi igen!
 
Haha, vet ni vad jag har gjort idag? -_- Först åkte vi till mina föräldrar i förmiddags och åt världens godaste rabarberpaj! Med vaniljvisp! Och några chokladbollar som pappa hade slängt ihop! SÅ gott. Och jag var livrädd för magsmärtor efteråt eftersom man blivit så känslig för socker & fett nu! Klarade mig dock rätt bra! :}
 
Efter besöket där for vi till Stellas lekland och där tog jag mig en daimglass! SÅ god. Men halva hade räckt. Åt upp hela ändå.. menmen. Och sen avslutades dagen på Mangos! Med en black & white och cola! Fatta vilket dåligt samvete?! Men jag hade innan bestämt mig för att jag skulle få lov att svulla när det här var över. Hur det känns nu? Jag känner mig mätt. Och jag har även upptäckt att SÅ gott är det faktiskt inte med godis & glass & allt var det är. Första tuggan, okej! Andra också kanske.. Men sen? Näe, man riktigt känner hur dåligt det är för kroppen. Och jag vill inte att alla mina timmar på gymmet ska vara helt i onödan. Jag måste sluta med "jag är värd det", för jag säger liksom den som kommenterade kexchokladreklamen: vad är det jag är värd? Hål i tänderna och en tjock kropp? Det är väl det jag INTE är värd? Jag är värd muskler och en frisk kropp efter allt mitt slit! :D Så hejdå onyttigheter!
 
Bjuder på en instagrambild så länge! ↓
Lite mindre fågel {vingarna}, lite mer människa!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?