Mitt i veckan
Publicerat den

Självstudier idag vilket jag tänkta utnyttja till fullo!
 
Lite svårt känns det nu faktiskt, gällande skolan. Från att ha haft tre tentor väldigt tätt inpå varandra, och suttit fastsklistrad vid böckerna i stort sett hela dagarna i flera veckor {tro mig, jag klagade BIG TIME på ena kursen i kursutvärderingen..} till att nu känna mig ganska anslappnad då det är långt över 1 månad kvar till de andra tentorna äger rum. På något sätt känns det för tidigt för att börja läsa på redan nu, då jag med all säkerhet kommer glömma bort allt till den 9 januari. Men så är säkert inte fallet. Det bästa är väl såklart att börja redan nu. Lite i taget, och hela tiden läsa om och om igen.

Då jag fick VG i kursen Omvårdnad - ämne och profession, och jag kan se en stor likhet mellan den kursen och den nya kursen Vårdandets etik, så tänker jag självklart sikta in mig på samma betyg! Eftersom jag aldrig någonsin kommer nå höga betyg i anatomi och fysiologi :')

Nog skrivet om skolan, jag förstår om det inte är så roligt för er att läsa om det.
Idag är båda barnen på dagis igen, och det känns som om det var en evighets sedan som Henry var där. Han har varit så febrig och förkyld alldeles för länge nu. Hoppas att det går bra i alla fall. Han är ju väldigt pigg på hemmaplan och också väldigt arg över att få vara hemma och inte gå ut. Vid 17-tiden vill han alltid gå ut! Han hämtar sina skor och sin jacka och ska gå ut i det mörka, kalla, blöta och blåsiga vädret. Vilket inte jag vill. Alls.
 
Efter dagislämnandet besökte jag MVC en snabbis och det besöket gick lika bra som jag hoppades på. Skönt! Ny personal nu sedan sist jag besökte stället, hmm. Men det fick väl gå!

Nu ska jag påbörja en skrivuppgift som jag sett att många andra i klassen börjat med, men inte jag.. Den 12/12 ska den vara inlämnad!
 
Puss och kram
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?