Gym & brödbak
Publicerat den

Innan jag fortsätter med pluggandet av N. Trigeminus, N. Facialis, N. Vagus & N. Oculomotorius så tänkte jag slänga iväg ett litet inlägg. Tentorna närmar sig och jag har suttit som fastklistrad vid böckerna hela veckan. Som det ska vara! :} Nu hoppas vi bara på att det ger något också, för det känns faktiskt en smula omöjligt. Ibland ser jag ljuset, men det slocknar ganska snart igen då det är sjukt mycket som ska in i min hjärna. Information som bland annat handlar om hjärnan, så hur svårt kan det vara? Alla har väl hört talas om dura mater..? Pia mater? Falx cerebri? Nähä? Nä det hade inte jag heller innan den här kursen, haha. Ååååh. Men jag har bestämt mig! Jag ska klara av det här.
 
Utöver pluggandet den här veckan har jag passat på att springa till gymmet och pressa kroppen ytterligare. Jag kämpar på med mina squats, men jäklar vad tungt det är. Först höll jag i två trekilosvikter samtidigt, men det fick jag snabbt ge upp. Då jag väger bra mycket mer än när jag höll på med gymmandet i våras så orkar inte min kropp bära tunga vikter samtidigt som röven ska upp och ner. Jag satsar alltid på att klara av 15 squats, men någonstans vid 8 brukar jag få ta en paus och hämta andan. Så går det när man har fått en för stor röv. Men jag gillar det! Hellre en stor rumpa än ingen rumpa alls! ;} Dessutom är det första gången jag överhuvudtaget HAR en, och det tackar jag för. Även om det blir tungt ibland. ;} Men plankan går bra! 1:10 min kör jag per gång. Alltid något.
 
Egentingen är ju inte tanken att jag ska bli biffig, men jag kan liksom inte hålla mig från att träna armarna när jag tycker att det är så roligt. Det är armarna som jag är starkast i, och därför är det extra roligt att träna biceps brachii, och uppenbarligen tar de åt sig av träningen då de sväller något fruktansvärt. Tränar även triceps lite grann i hopp om att gäddhänget ska försvinna.
 
Men på tal om något annat så bakade jag igår. Bröd! Ett jättegott och smidigt bröd som efter gräddning såg ut såhär:

 "Blääääää, vad äckligt det ser ut!!!" sa grannpojken när han såg att det var mjöl på bröden. Men det är ju det som är meningen och som gör att det ser extra snyggt ut ju! Haha och se ni vad snyggt jag har lagt upp det också? På en fin handduk från Green Gate. Fiiiiiint ska det va! ;} Enkelt var det också. Jäst, mjölk, salt, olja och rågsikt är ingredienserna.


Nu måste jag fortsätta läsa om jag ska ha någon chans på den här utbildningen.
Kram på er!


 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?