Sjukdomar hit och dit
Publicerat den

Man skulle väl kunna säga att Henry mer eller mindre drabbades av karma på grund av sitt dåliga uppförande, för under gårdagen fick han diagnoserna "början till" lunginflammation & "början till" öroninflammation. Bra där. Härligt! Precis vad två fattiga småbarnsföräldrar behöver - vabb!
 
Om jag ska vara helt ärlig hade vi nog aldrig åkt in till sjukhuset med honom om det inte varit för att hans farfar tyckte det. Hade vi "fått bestämma" så hade vi gått ner till vårdcentralen idag istället och tittat om det var mer än en vanlig förkylning, men turligt nog lyssnade vi på farfar och åkte iväg igårkväll.
 
Henry var riktigt dålig under eftermidddagen igår. Hur slö som helst, somnade på soffan två gånger och var ruggigt varm. Ville inte äta och inte leka. Bara sitta i knät. Andades fort. Enligt örontermometern visade den 38,5 som högst, men jag tror banne mig att den har lite problem. Den har fått sig några kängor så jag förstår om den inte riktigt hänger med. Rumptermometer nästa!
 
Det har ploppat upp en massa tänder på senaste tiden vilket har gjort att Henry har varit snorig till och från. Hade det därför inte varit för att han andades så pass tungt så hade jag verkligen inte sett någon anledning att åka in, men som sagt, skönt att få veta vad det gällde och att få medicin mot det. Kåvepenin blev det, och han är superduktig på att få i sig det! Hoppas det fortsätter så. ;}
 
Här har vi en liten 1-åring på bild, men om bara en månad blir han redan 1 ½ år gammal! Och bra mycker mer tänder har fått se dagens ljus än vad som fanns på den här bilden, hihi.
 


 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?