Sovrumsfunderingar
Publicerat den


Åh, vad jag är glad idag!
 
Äntligen har vi bestämt oss för tapeter (& golv!!) till vårt sovrum. Vårt numera solgula sovrum som ständigt tycks ha besök av bomber med olika saker, ska äntligen få sig en makeover! Vi har funnit både snygga och prisvärda tapeter, men än säger jag inget mer än Boråstapeter och Eco Dimensions. Resultatet får ni se när det är klart. :} Tror att det kan bli riktigt bra. Dessutom ska golvet, listerna och dörren bytas ut.
 
En ny sängram lyckades vi även att fynda hos grannarna, hur bra!? :} Bara att bära över! Smidigare kan det inte bli. Vi ska med andra ord försöka bli av med vår nuvarande säng, en vit Malm från Ikea med tillhörande sängbord. Ska bli så skönt med en förändring! :} Dock har jag svårt för vårt sovrum.. det är så svårmöblererat! Vi kan ju i princip bara ha sängen på ett vis, och det är mot snedväggen. Och byrån kan bara stå där den står eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme framför sängen.. Hmm. Ett avlångt sovrum, med inbygga gardeeober på ena långsidan. På den ena kortsidan finns det ett fönster som tar den mesta av platsen, och på den andra kortsidan går dörren in och täcker en meter av väggen.
 
Ovan ser ni i alla fall halva rummet, haha, och den andra långsidan är i princip där jag står - alltså finns där inget utrymme framför sängen då den gången blir väldigt smal.
 
Älskar att renovera, eller snarare älskar jag när det är färdigt. Dock lär nog det här rummet ta sin lilla tid då de tidigare ägarna inte var särskilt nogranna med att tapetsera snyggt! Mycket skarvar som måste slipas ner osv.
 
Tilläggas bör att det i övrigt är ett väldigt ljust sovrum med fönster mot söder. Synd att det inte fanns en balkong där. Älskar balkonger ut från sovrum! :} Tycker att det ger någon form av frihetskänsla, och myskänsla!
 
Glömde ju förresten att visa hur allrummet blev med den nya soffan!
Såhär ↓


Vi är helt förälskade. Det är ju så mycket mysigare att sitta på övervåningen, i värmen, och titta på tv och ha närmare till barnen som har sina sovrum här. Och storleken är ju också jättebra. Den där nere är ju bara onödigt stor, hehe. Här har vi balkong däremot, men dörren syns dock inte på bild. Den är precis till vänster om fönstren. Återigen snedvägg.. Kanske får det bli en fondvägg här? :} Någon gång i framtiden alltså!
 


 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?