Mina föräldrar var just här och hade med sig en nybakad sockerkaka, choklad och ballerinakex... Gott, kan jag tänka mig! Själv tog jag en Babybel och drack svagt blandad lättdryck {jag vågade mig inte på kaffe efter reaktionen jag fick igår }. -_- Det känns ju för TRÅKIGT, egentligen. Men samtidigt har jag i mitt liv ätit så sjukt mycket godis och fika att jag gott kan vara utan ett tag!
 
I eftermiddag vankas det gym. Längtar! Älskar att bli svettig och när kroppen skriker av utmattning, haha. Tänkte ge mig på crosstrainern idag igen. Lite långtråkigt blir det att stå där i hela 20 minuter, men med musik i öronen går det hyfsat bra i alla fall. Inte lika jobbigt som löpbandet, men jag har tröttnat lite på löpbandet faktiskt. Man kommer liksom inget vart! ;} Det gör man väl inte med crosstrainern heller, haha, men där blir man inte lika andfådd och hoppig i hela kroppen.
 
Har väl egentligen inte så mycket att tillägga. Är stolt över mig själv att jag klarade av fredagen utan fusk! När David & Julia frossade i sina godispåsar igår höll jag mig till en apelsin.

Kommentera

Publiceras ej