Lite ord
Publicerat den

Hej på er

Tänkte slänga iväg några ord såhär inann läggdags. Hela dagarna vet jag exakt vad jag ska skriva, men då kan jag inte sitta vid datorn eftersom Julia vill leka. Nu när Julia sover så minns jag dock inte vad jag ville skriva om! Det var ju något som var så himla viktigt förut, men som är bortblåst ur minnet nu.

I morrn fyller min fina vän Marie 19 år. GRATTIS till henne. Hoppas att hon får en underbar dag! Jag måste köpa något till henne, frågan är bara vad hon vill ha!? ;)

Sminket som jag beställde på sminkpartyt hos Malin har kommit men jag har det inte än. Får det förhoppningsvis någon dag i veckan, jag längtar! Äntligen har jag en egen, förhoppningsvis BRA sminkborste. 179 jäkla spänn kostade den, så den MÅSTE vara bra. Dagen efter partyt såg jag borstar på H&M för typ 29 spänn.. Menmen, ibland får man kosta på sig lite!

Nu tänkte jag faktiskt göra en ny bloggdesign åt mig själv! Lite mer vintrig nu när snön ligger så fint på marken..
PUSS och KRAM



Bita
Publicerat den

Bita i mormors halsband är kul det!



Socialen blundade när 14-åring tvingades sälja sex
Publicerat den

Usch, sitter och tittar på Uppdrag granskning på internet. Det handlar om det som rubriken till det här inlägget säger. Så fruktansvärt hemskt. Läs mer om det här, eller se Uppdrag granskning här.




Case 39
Publicerat den

I går så tittade jag på film, Johan också en liten stund men sedan vaknade Julia så han tog hand om henne. Case 39, som den heter, var väl inte sådär jättebra direkt, men nog dög den som en måndagsfilm! Lillith, som den lilla tjejen heter, är ju bara så gullig!

Jag ska förska kortfatta mig lite om handlingen:
Emily, som är jobbar inom socialen, får ett fall där en flicka har börjat bete sig märkligt den senaste tiden och hon tittar upp flickans familj. Det hela verkar röra sig om ett vanligt fall där föräldrarna är helt galna, men det blir mycket, mycket värre än vad Emily kunnat tänka sig..

Jag kan säga att jag ett tag efteråt blev lite rädd för min egen dotter..



Tävlar en om valfri nalle
Publicerat den

Jag tävlar om en av dessa söta nallar hos Milliez i samarbete med SwedishNew
Var med och tävla HÄR du med!





Tips på ett häftigt kollage
Publicerat den

Jag tänkte hjälpa er lite med en grej!
Fick några frågor om hur jag gjorde den här bilden, och det är så enkelt att ni kommer att trilla av stolen. ;)
Gå in HÄR och tryck på FREE DOWNLOAD.

Det hela är en helt vanlig action till photoshop så ni gör exakt som ni gör när ni laddar in en action i photoshop! Kolla in här för en bättre förklaring. Amanda är riktigt duktig hon, det var därifrån jag fick tipset själv! :)

kram!



Vinn ett presentkort från Barntavlor.se
Publicerat den

Okej, en ut men en ny in! Nu kickar jag igång ytterligare en tävling!!

Det är såhär att jag har fått chansen att ha en tävling i samarbete med Barntavlor.se. Det är en jättemysig sida som gör supergulliga tavlor med en massa olika motiv! Själv har jag en tavla därifrån som är personlig just för Julia och den gör sig bra i vårt lilla rum.

Det du har chansen att vinna i den här tävlingen är ett presentkort värt 250 kr från Barntavlor.se. Det är ju perfekt nu när julafton närmar sig med stormsteg!

Jag tävlar hos Melindaochjulia om ett presentkort värt 250 kr från Barntavlor.se. Var med och tävla här du också!

TÄVLINGSREGLER:

1. Gå in på Barntavlor.se och välj ut något som du kan tänka dig att vinna och skicka sedan länken och uppgifter om dig (namn, e-mail och ev. blogg) i en kommentar till det här inlägget. Kopiera även bilden ovan tillsammans med den kursiva texten under och publicera i ett inlägg i din blogg.

2. För större chans att vinna, gilla Barntavlor.se på facebook HÄR. Glöm inte att skriva med i din kommentar att du gillar dem!

Obs! Du behöver inte ha en blogg. Det går lika bra att kopiera text och bild och skriva på facebook!

Tävlingen avslutas tisdagen den 7 december kl 22.00.

Här är ett urval av vad som finns på hemsidan ↓





Vinnaren är...
Publicerat den

 

Johanna och Leia

STORT GRATTIS!!!! :D

 




Allt går med photoshop!
Publicerat den

Allt går med photoshop - det får bli mitt nya motto! ;) Kollaget ovan tog mig ungefär 3 sek att göra, hehe. Med en massa fusk givetvis! ;) Men är det gratis så får man fuska! ;) Bilden är i alla fall tagen av mig den 10 november i år. Då var det lite mer lagom med snö. Det var ju runt den 22 som det kom tonvis med snö!



Vad svårt det ska vara!
Publicerat den

Hejsan vänner :)

Julia somnade nyss efter att ha skrikit i sömnen (?) ett bra tag. Hon blundade och var verkligen jättetrött, men ändå slutade hon inte skrika. Sådant är rysligt jobbigt, men det är ju tur att det går över till slut. Hon fick lite käk, och sen var det bra. (Egentligen kan hon inte ha varit så hungrig eftersom hon ätit en full flaska ganska nyligen.)

Nu till rubriken: jag sitter och kikar igenom alla otroliga tävlingsbidrag! Jag önskar verkligen att alla kunde få varsitt filter, för det är ni verkligen värda! Tyvärr är det endast 1 av 21 tävlande som kan få ett. Det gör det inte direkt lättare för mig! Men jag ska ta hjälp av Johan och sedan ska vi allt komma fram till en värdig vinnare! :)

Nu ska jag designa en blogg, kram så länge! :) Och vad kul med 3 nya prenumeranter på Bloglovin', hoppas ni stannar! ;)



Roligt med tävlingar
Publicerat den

Hejsan! :)

Lite info om tävlingar nu bara: i morgon avslutas tävlingen om stjärnfiltret!
I morgon drar jag också igång en NY tävling!



Stars
Publicerat den



Det är i juletider som stjärnfiltret är som mest användbart! :D



The fat girl
Publicerat den

Under den senaste tiden har jag fått många tecken. Tecken på att jag är tjock. Ingen överraskning direkt, men ändå stör det mig! Min vikt står i tidningarna som "den mest skrämmande vikten" som alla vill bli fria ifrån. Herregud, det är väl ingen större skillnad på L eller S? ;P
Okej, nu kör jag med den där försvarsmekanismen som feta kör med för att på något sätt försvara sig själva, haha. Det går inget vidare märker jag. Jag har inget bra att säga för att försvara mig. Jag erkänner: jag äter onyttigt och går inte riktigt så långa promenader som jag borde.




Adventsmys
Publicerat den


Medan Julia sprang omkring i sin gåstol förut så passade jag på att knäppa några bilder. Inte världens snyggaste bilder direkt, men lite mysiga är de allt! Alla är tagna i vårt "nyrenoverade" (kan man säga så när man endast har tapetserat om?) vardagsum. Jag passade även på att göra en liten signatur, eller testa lite hur det ser ut i alla fall. Med tanke på att jag inte har högerklicksskydd på min blogg så kan man ju alltid göra något på sina bilder för att förhindra stöld. Om det nu är någon som skulle få för sig att ta mina bilder.. :P



Ruskigt värre
Publicerat den

Hej i snön!

Jädrar var det snöar, såhär ser det ut utanför mitt hus right now ↓




Okej, det där skrev jag för ungefär 3 timmar sedan och då togs även bildena. Det är värre nu. Hur som helst så vaknade Julia så jag har varit med henne ett bra tag nu, men nu sussar hon så sött igen - i min säng! Jag gjorde ett gott försök att klippa hennes finger- och tånaglar, men det var väldigt vad kittlig hon var under fötterna. Haha, trots att hon sov så sprattlade det hej vilt!

Jag blir så jäkla förbannad varje gång jag får rivsår i ansiktet, på armarna, på händerna, bröstet osv. Får försöka bli bättre på att hålla hennes naglar korta och ovassa!

Har precis klickat iväg en liten beställning på ett par söta saker. Visar er när de kommer hem i brevlådan, vilket borde bli innan onsdag! :}

Kram!



Firande av 2-årsdag!
Publicerat den

Hallå på er!

Jag har haft en underbar dag!!
Det började som sagt med att jag och Johan tog bussen in till Skövde ganska tidigt i morse för att åka till relaxavdelningen på badhuset där. Johan har varit där tidigare - inte jag! När det hela öppnade så var jag gravid vilket gjorde att jag sket i det. Ville inte åka till badhus och dra med mig en massa baciller när jag hade ett litet frö inne i magen. Hehe.. Hur som helst så var det jättetrevligt där, älskade det! Vi gjorde en massa saker: bland annat: duschade i en upplevelsedusch, låg på en hamamsten, testade på auf guss-bastu och ångbastu, badade ute medan det snöade på oss och satt därefter i en vedbastu! Jag är lite skeptisk till hur min kropp kommer att reagera på dessa enorma temperaturskillnader! Förhoppningsvis positivt!

För er som inte vet vad exempelvis en auf guss-bastu är så är det som en helt vanlig, varm bastu, fast att där står en människa och viftar med en handduk mot ditt ansikte så att det blir 1000 gånger varmare. Detta pågick i omkring 10 minuter, och jösses vad jag blev varm. Det var en hemsk upplevelse, det kändes som att jag skulle brinna upp! Det gjorde ont att andas, kan jag säga. Men samtidigt var det roligt, om ni förstår mig.. Människan, som i detta fall var en ung kille, hällde även på vatten med smak av stjärnanis på agrigatet inne i bastun, vilket gjorde att det luktade riktigt gott! Stjärnanis blir ju nästan som lakrits! :)

Bilder lånade härifrån

Efter en tid av relaxing så gick vi bort till själva äventyrsbadet och åkte rutschkanor! Tjiiiiiiiiiiiiiiiho! I love it!! Det är så otroligt roligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Den ena kanan är bredare än de andra 2 vilket gör att man kan åka 2 st där, vilket vi självklart gjorde. Första gången utan badring men de andra 100 gångerna med badring! Stackars Johan slog sig fördärvad den sista gången och var alldeles blodig! :/


Med tanke på att jag är så oerhört modig så behövde jag självklart testa alla rutschkanor, dvs. Magic Eye (den man kan åka 2 st i), Black Hole och Turbo. Jag ångrar lite att jag tog Turbo för FAN vad det gick. Min tampong åkte upp 1 meter i mig ungefär. Jag fick gömma mig så gott det gick och försöka dra ut den. Egentligen ska man kanske inte bada med tampong, usch, förlåt jag är vidrig! Men mensen är nästan slut så det kom ändå ingenting, hoppas att det är okej och att jag slipper böter eller något annat otrevligt! :/

Bild lånade härifrån

 

Jag hade inte med mig kameran så jag lånar bilder istället, men det blir nog lika bra. Jag hade nog inte tagit bättre bilder själv! ;) Efter badhuset så gick vi bort till Johans mamma och lämnade badkläderna och de blöta handdukarna, för att sedan gå och hämta ut biobiljetterna som jag reserverade häromdagen! Nör vi gjort det travade vi vidare mot Polarn o Pyret för att göra ett nytt försök att skaffa badbrallor till Julia - utan succé. De hade beställt dem som de sa att de skulle, men de hade inte kommit! Nu fick de i alla fall mitt nr så att de kan ringa när det finns!!

Efter det misslyckade försöket till köp, så gick vi till Mangos. Ett underbart ställe som jag varmt rekommenderar om ni är i Skövde och behöver få i er en bit mat! Självklart tog vi varsin Black and White, men det var lite i valet och kvalet med tanke på att den kostar 189 kr. Då ingår dessutom inte dricka.. Som lunch (för 99 kr) var det nämligen plankstek med fläskfilé, och det lät ju inte dumt det heller! Men, med tanke på att vi båda har drömt om black and white nu i flera månader, så tog vi det ändå. Kosta vad det kosta vill! Och det var gott kan jag lova er. Och jag blev mätt! Höll på att knappt ta mig utanför dörren, haha.

SEN var det äntligen dags för ett biobesök!! Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag besökte toaletten 2 gånger under filmens 2 timmar och 26 minuter. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig efter att ha druckit så mycket coca cola! Filmen var superbra tyckte jag, men det tycker jag i och för sig alltid när jag ser någon på bio. Det är en speciell upplevelse det där.. Jag längtar som fasen till 2:an. :) Synd egentligen att filmerna är så mörka. I början var det mest roligt och mysigt, men nu är det bara hemskt när alla dör och blir skadade. Bläh! ;/
Menmen, jag gillade den ändå! Älskar Harry Potter-serien!

Efter filmen fick jag och Johan skjuts hem av hans mamma och jag fick äntligen återse min älskade dotter! Saknade henne så mycket hela tiden och vi pratade jättemycket om henne. Men det var mycket trevligt att bara vara jag och Johan också, det är vi aldrig! Tack för en fin dag, älskling! ♥

 




Tomorrow ♥
Publicerat den

Åh!

I morrn tar jag och Johan 9:20 bussen härifrån Hjo och in till Skövde där vi först ska vara på relaxen i badhuset, och sedan äta på Mangos för att till sist titta på Harry Potter! Vilken underbar dag! Under tiden vi är där så är Julia i trygga händer med min familj! ♥ Ska bli underbart skönt att komma iväg lite, och mysigt!

Har väldigt höga förväntningar på filmen, hoppas inte att jag blir besviken! ;) Men det tror jag inte!!
Nu ska jag mata Nelly och sedan sova, pusspuss!

Länk

(hade inga egna bilder att bjuda på i dag..)




Grymma effekter
Publicerat den

Tänk om jag kunde vara såhär grym i photoshop!




Melinda
Publicerat den

Jag är stor i dag! ;P



6-månaderskontroll
Publicerat den

Jag och Julia gav oss ut i snön förut och tog oss bort till Ida och Leo. Det gick väldigt bra faktiskt för de hade plogat nästan överallt (förutom där jag och Ida bor!!). Efter 50 minuter var vi framme vid vårdcentralen och BVC. Jag trodde ett tag att vi skulle bli försenade, men då kunde vi ju alltid skylla på snön. Men ack, vi kom i tid! Ida och Leo var bara med som sällskap, men det var Julia som skulle mätas, vägas m.m.

Liksom jag misstänkte så såg allting bra ut. Hon äter och sover bra och utvecklas som hon ska! Gött mos! :) Hennes siffror är ganska höga i dag faktiskt, vi får hoppas att de stannar av lite. I alla fall vikten..

Längd:
70 cm
Vikt: 9 255 g
Huvudomfång: 45,5 cm

Min älsklingstjej! ♥


Det var INTE roligt att komma in i rummet när där fanns en människa som hon aldrig sett innan! Då vart det lip och pip ett par minuter innan hon sansade sig. Hon fick en liten leksak som lugnade henne rätt mycket! Men förutom skriket så gick det kanon! :) Nu är inte nästa besök förrän när hon är 8 månader gammal!



Djurens språk
Publicerat den

Carina Solöga hade en stark andlig upplevelse av samhörighet med naturens alla riken och vill här förmedla något av skapelsens skönhet. Djurens språk har blivit en populär liten uppslagsbok om den visdom som de olika djuren har att lära oss.

Den här boken är grym.




Jag ser det snöar... - HELA TIDEN!
Publicerat den

God morgon bloggen! :)

Julia har precis somnat igen och jag har borstat tänderna och tvättat mig. Väntar bara på att ansiktet ska torka så att jag kan sminka mig och sedan klä på mig. vid halv 10 går vi ner till BVC för 6-månaderskontroll! Jösses vad tiden har gått fort.. I dag är det inga sprutor utan endast en läkarundersökning. Hoppas att lillan är OK med det! Antagligen känner hon igen sig och blir lite skrikig ändå, stackarn! Hur som helst så tror jag inte att det är några fel på henne, min perfekta tjej! Hon är så underbar..

Fredag i dag!!! Idol ikväll. Något som jag faktiskt inte alls har följt. Jag har tittat på utröstningen nästan varenda fredag, men jag har inte brytt mig om att lyssna på låtarna. Det är ju inte roligt! ;P

Nu tror jag att mitt ansikte har torkat, så nu blir det på med puder, mascara, ögonskugga och lite sån skit! :) Ha en fantastisk dag allihopa så hörs vi sen. Här snöar det för fullt nu, gör det det där ni bor också? :)

Puss och kram

LÄNK




Nov. 25, 2010
Publicerat den

Hejsan älsklingar

I dag hade jag körlektion, liksom i går! Mitt i snön och allt sådant, kör på bara! I dag var det trafikljus som gällde, igen! Jag börjar tycka att det räcker med körlektioner snart för jag lägger verkligen sjukt mycket pengar på det! Typ allt jag har.. Tur att jag har världens snällaste farmor som hjälper mig i alla fall! Jag har nu inbokat 4 lektioner i december, men jag kom på att jag måste avboka i alla fall en! Jag har ju inte råd, för tusan! 460 kr kostar en enkellektion på 45 minuter. Den 20 december ska vi dessutom ner till Jönköping och köra och det blir en dubbellektion vilket innebär 920 kr. Huua...

Innan körlektionen var jag hos Johans mamma och där tittade jag på en massa bilder från när Johan var liten! Gud så gulligt! På vissa bilder är Julia och han kopior!! Det är riktigt roligt att se att de är så lika!

Efter lektionen mötte jag upp mamma på Elins esplanad i Skövde och vi handlade mat och även skor till mig! Vilka skor jag hittade! Skitsnygga! Och framför allt sköna.. Var egentligen på jakt efter ett par riktigt snygga och sköna stövlar, men hör och häpna: jag hade för tjocka vader! Vilket otroligt i-landsproblem va? Det problemet har jag faktiskt aldrig varit med om förut, men i dag kom det! Som en blixt från en klar himmel slog det mig att jag har för tjocka vader för att kunna bära stövlar. Även om jag tog stövlar i strl 40-41 så gick de inte ihop på benen. :( Menmen.. jag skyller på konstiga storlekar!! Fyyyyy! Varför måste alla kläder och skor alltid vara anpassade till modeller? Tänk på mig som inte är modell... Snälla nån! Här nedan ser ni mina boots i alla fall. De tröstade mig!


Nu under kvällen så har jag duschat och slagit in lite julklappar. Mysigt! :)
Har även bokat biobiljetter till Harry Potter på lördag! Tjoho, äntligen! Jag och Johan ska fara iväg till Skövde och fira vår 2 årsdag, aningen för sent men vad gör det?! Vi hade varit ihop i 2 år den 4 november..

Filmen är ju enligt vad jag har läst 2 timmar och 26 minuter. Hade jag varit gravid nu så hade jag inte pallat att sitta ner så länge. Jag minns när jag gick på bio med Anton och Fanny i våras, då jag hade en gravidmage! Jösses vad jobbigt det var att sitta ner i samma ställning i samma stol. Jag vred och vände på mig för att det gjorde så ont i ryggen. Men nu - no problems like that! :D

Johan och hans bror tog hand om Julia i eftermiddags när jag var borta och det hade gått toppenbra! Gud så skönt! Jag är så glad över att de har så roligt tillsammans och att Julia fungerar lika bra ihop med Johan som med mig. Nästan bättre med Johan eftersom hon tröttnar så lätt på mig.. Sen är jag även glad att Julia träffar lite annat folk än bara oss i familjen här. Och hon är så duktig också! :)

Nä, nu ska jag sluta prata och gå och lägga mig i stället!
Puss på er!



Julia Knip
Publicerat den

Nu har Julia lärt sig att knipa med munnen! Heter det så förresten? I alla fall: knipa med munnen. Särskilt när det är mat på G! ;) Nyss fick hon äpple- och bananpuré, och det var ju gott! Serveras det däremot lasagne eller något annat riktigt smarrigt, då kniper hon ihop munnen efter ett par tuggor! Sötnosen! ♥



Tävling på gång!
Publicerat den

Nu är det ytterligare en tävling på gång här... Håll utkik!!



När jag ändå hade tid över..
Publicerat den

I dag inhandlades min nyårsoutfit! Eftersom jag hade en massa tid över medan jag väntade på min körlektion i dag så passade jag på att göra slut på mina pengar. :'/ Jag köpte bl a kläderna ovan och var inte den där mesiga lilla jackan sjukt dyr? Haha, 300 spänn för en skynklig liten sketen jacka! Menmen, vad gör man inte? Har man extremt feta armar som jag har så visar man dem bara inte. Jag vill inte äckla folk. Jag vill skona dem från fetman och allt sladder som finns på min 164 cm korta kropp. Toppen var i alla fall prisvärd! Det riktiga priset på den var 250 kr, men just i dag så var den endsatt till 99. Ibland har jag turen på min sida...

något som jag absolut inte hade i morse däremot! Jag slog mig, klantade mig, ställde saker för nära Julia så att hon nådde dem och drog ner dem i golvet. Gröten till exempel.. Jag bli bara så trött på mig själv ibland att jag har lust att slänga mig ner för ett stup. Haha, okej, det där var väl kanske lite väl drastiskt, men ni fattar..

Något som jag har lust att dela med mig av i dag är också att jag får så sjukt mycket finnar av Försvarets hudsalva. Jag har skrivit det förut (eller om det kanske var på facebook) men jag skriver det igen: FINNAR! De gör så sjukt ont! :( Kommer man åt dem så krampar sig hela ansiktet. Och jag som trodde att den där salvan skulle vara bra.. eller lypsyl är det ju, men det står hudsalva på! Fast jag antar att man kan använda den som salva också..

Hur som helst! Johan köpte ju ett par badbrallor till Julia i strl 74/80 härom veckan, men de var för små! Vår lilla tjej har en lite för stor rumpa (den som är så liten!?!?) för en sådan minimal storlek! I alla fall så gick jag till Polarn o Pyret för att byta ut dem mot en större storlek. Jag hade med mig kvitto och allting, men helt i onödan! De större storlekarna var slut! :/ Det skulle komma in en leverans av kläder på fredag, så vi får väl se om vi går tillbaka dit eller om vi skaffar andra. Antagligen går vi tillbaka! De kostar ju bara 145 kr!

Shoppade även lite mer till mig själv; två par leggings och en tröja. En rosa tröja! Lite bronzing powder och några små penslar som man tar på ögonskugga med! Usch vad dyrt alllt blev. Tur att föräldrapenningen kommer snart! ;) Kan tyvärr inte visa bild eftersom kläderna jag köper, sällan eller aldrig, finns på bild på hemsidorna! Jag blir så pissed! ;P Jag skulle ju kunna ta bild på mig själv med kläderna på. Men det är frågan om ni vill det? Om ni vill bli ivägskrämda av min fetma..? Eller också kanske ni bara gillar det eftersom ni känner er snyggare och mer överlägsna än mig!? :D




What the fuck?
Publicerat den

Hmm, en grej är konstig!

Jag har fått lite mail om att mina designer inte fungerar, att det inte fungerar att kommentera osv. Tråkigt! I så fall är det nog fel på min dator (eller på deras datorer) för på min fungerar det att kommentera! Kan det vara så att min dator har något som andras inte har? Eftersom det fungerar för mig menar jag. Eller har blogg.se problem igen?

Såhär kan det ju inte fortsätta. I så fall får jag sluta göra designer. De ska ju fungera för alla!



Beautiful Blogger
Publicerat den

Jag har fått en fin award från Mirre, gud vad roligt! Tack så hemskt mycket!!
Berätta 7 intressanta saker om dig själv och dela ut den till 7 bloggare:

◊ Har en väldigt kort stubin, och kan snabbt bli väldigt sur/arg/grinig.
◊ Jag har brutit 4 ben: nyckelbenet och 3 ben i handleden.
◊ När jag var 2 år så klappade jag en lejonunge på Borås djurpark.
◊ Jag har åkt vattenscooter i Medelhavet.
◊ Min största önskan under många år av mitt liv har varit att kunna dyka (haha.. varför?!)
◊ Jag älskar actionfilmer och "actionskådespelare" såsom Sylvester Stallone, Jason Statham, Christian Bale och Bruce Willis!
◊ Jag är väldigt intresserad av andlighet och "sådant som inte finns" - det är ju så spännande!




Dagens outfit
Publicerat den

Lite suddiga bilder på en väldigt söt lillan! Bodyn är i strl 80! ;P



Zandras ↓
Publicerat den

Nu är Zandras design på plats! :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)



Tävling; SUMOpix!
Publicerat den

Jag är med och tävlar om ett presentkort från SUMOpix hos Alicesmamma.blogg.se.
Tävla HÄR du också!




Här kommer Julia Långstump, tjolahopp!
Publicerat den

Heey!

Vet ni vad jag har haft för mig i dag? Nä, antagligen inte! ;) Jag har faktiskt tankat hem ett program så att jag kan filma dataskärmen, och faktiskt också filmat en grej i photoshop som jag brukar göra. Nämligen rundade kanter på bilder!

Filmen blev efter många omtagningar helt okej, men sedan funkade den inte att ladda upp på youtube, fuck! :/ Får försöka lite till, för det är ju faktiskt ett oerhört lätt och roligt litet tips! :}

I kväll blire film igen; Kommissarie Späck.
Har hört lite olika bud om den filmen men jag vill bilda mig min egen uppfattning. Detsamma gäller för filmen Frozen, men Johan vägrar helt enkelt att låta mig se den. Den är tydligen dålig..

Hur som helst så sover Julia nu, i sin egen säng så sött. Och jag har fått en chokladkalender! :} Jag ska vara duktig att endast ta en bit/dag, ända fram till julafton. ♥ Känner på mig att det här kommer bli en himla bra julafton, hejja!

Här sitter Julia Långstrump!




Zandras design = Check!
Publicerat den

Nu är Zandras design färdig men jag har inte hört något av henne ännu så jag visar den inte för er än! Nu är det nästa persons tur. Jag känner mig oerhört seg och inte särskilt snäll mot mina kära kunder, men jag hoppas att ni förstår mig..




Recension; Paranormal activity
Publicerat den

"Micah är spekulant och Katie är student. De bor tillsammans i en förort till San Diego i Kalifornien. En dag avslöjar Katie för sin pojkvän att hon har blivit förföljd av en spökliknande vålnad ända sedan hon var en liten flicka. Hon säger också att hon tror att vålnaden nu befinner sig i samma hus som Micah och Katie. För att bevisa att så inte är fallet köper Micah en videokamera för att försöka fånga de paranormala händelserna på bild." wikipedia

Jag orkade inte riktigt förklara filmens handling så jag snodde lite text från wikipedia istället, hehe. Jag vågar knappt säga något för jag är så rädd att jag ska avslöja något, men hela filmen är liksom filmad från kameran som Micah har skaffat. I början tyckte jag att det var lite jobbigt, men samtidigt blir det läskigare eftersom det på så sätt blir mer realistiskt!

Filmen i sig är faktiskt väldigt realistisk, vilket gör den ganska obehaglig vissa stunder. Dock var den ändå ganska långtråkig ibland, måste jag säga. Inga "sätta kudden för ansiktet"-stunder direkt, eller jo, ibland faktiskt!! Hehe.. ;) Jag var lite rädd efteråt och jag är glad att Johan sov över!

Det dumma med mig är att jag alltid ska snacka om filmen eller andra läskiga grejer efteråt, vilket antagligen lockar hit en massa dålig energi och elaka andar! Kanske var det därför som Julia inte sov så bra? Hmm.. Själv sov jag bra i alla fall, haha!

3/5 får filmen av mig.




Godnatt
Publicerat den

Nu ska jag och Johan se på film; Paranormal activity

Puss!



Tävling; barntavlor.se
Publicerat den

Jag är med och tävlar hos Alicesmamma om ett presentkort på 250 kr hos barntavlor.se
Tävla HÄR du också!

 

 




Tävlar om extensions!
Publicerat den

Jag är med och tävlar om extensions hos L A I L A.

Eftersom jag varit gravid så tappar jag hur mycket hår som helst och efter varje dusch ligger det mörkt hår på hela golvet och det känns sådär.. Slitet och lite hår kräver helt enkelt extensions och jag hoppas att jag vinner tävlingen! :)

Om jag vinner så skulle jag vilja ha färgen Chocolate Brown #4 → LÄNK




@ Johans'
Publicerat den

Guess what? Det blev inget Tibro, haha. På grund av vädret så sket vi i det i dag och får ta det nån annan gång då det inte snöar. Vi har ju lite tid på oss fram till julafton i alla fall. Just nu är jag och Julia hemma hos Johan. Hon sitter i soffan och leker med lite leksaker och en tuggummipåse.

Vi ska nog försöka käka något också, det börjar kännas tomt i magen.
Kram sålänge!



Nästan färdig..
Publicerat den

Julia sover fortfarande (!) och jag är nästan färdig med Zandras design! Hoppas hon blir nöjd!! :)
Har bara kommentarsrutorna kvar men de får jag göra senare för nu måste jag göra mig i ordning innan lillan vaknar.

Det snöar fortfarande.
Kram!



En speciell dag
Publicerat den

Jag är så kreativ! Både i gårkväll och nu så sitter jag här och filurar lite. Men en fråga bara! Hur ska vädret ha det egentligen? Nu snöar det och är kritvitt ute, medan det i går regnade för fullt och inte var en snöflinga på marken. Öööh.. aja! Det gör som det vill! ;) Snö är mysigt och betydligt bättre än regn och slask i alla fall! Jag älskar vintern [jag kan inte säga det för många gånger..;)].

I dag är det inte vilken dag som helst! I dag är nämligen dagen som Julia blir hela 6 månader gammal! Tänk att det redan var ett halvår sedan som jag låg där och klämde ut henne. Ett halvår sedan som jag blev tappad på urin.. haha! :') Ett halvår sedan jag fick en massa sprutor i ryggen och kanyler i händerna. Härliga tider må jag säga! Det var en sån himla mysig känsla att vara där på förlossningen, tidigt på morgonen då det var lite halvmörkt eftersom det ändå var början på sommaren. Ett ganska ungt par gick där i korridoren med en liten vagn och där i låg en liten pojke. Tänk att det snart skulle vara våran tur att gå och se sådär stolta ut! :)

BB är ett ställde där jag kan tänka mig att jobba! Och kanske förlossningen.. men jag är nog lite rädd.

Hur som helst, det är en annan sak med den här dagen också! Min mamma, jag och Julia [för att ta oss i åldersordning] har namnsdag. Det är nämligen Cecilia i dag! Ett mycket fint namn tycker jag. Eftersom Melinda inte finns i almanackan så får jag helt enkelt fira Cecilia och Isabella desto mer! ;) Fast vi brukar inte direkt fira namnsdagar ändå. Det blir kanske en fika och om jag har tur en liten trisslott! :P

Om ett par timmar kommer farmor hit och tillsammans ska vi åka till Tibro [som jag säkert nämnde i går!]. Minnet ni vet.. Jag längtar!

Har precis ätit lite frukost också, i form av fesljummet te och Hjordnära filmjölk med hemmagjord müsli + kanel! Supermumsigt!

Den här bilden var jag mäkta stolt över förra året. Varför? Den frågan ställer jag mig nu. Den är ju inte ens tydlig. Amatör.. ;/




Photoshop
Publicerat den

Haha, jag kom in på en lite rolig sida där folk har manipulerat sina bilder i photoshop. Titta bara! ↓

[LÄNK!]

 

 

 

 

 

 

 

 

'

 

 




Ibland vill det sig inte
Publicerat den

Usch, blogg.se verkar inte vilja fungera korrekt i dag! ;/ Fick ett mail från Malin som jag gjort en design åt att hennes blogg såg konstig ut, och sedan märkte jag även att min egen inte fungerade. Det funkar ibland, men inte alltid. Tråkigt när det inte vill fungera. Å andra sidan fungerar det ju väldigt ofta, så egentligen ska man kanske inte klaga..

Statistiken i dag är 157 besökare, woho! :'D [Inte enligt besöksvisaren i menyn dock]
Love it!




Sminkparty hos Malin
Publicerat den

Yes, i eftermiddag lämnade jag Julia i Johans hände eftersom jag skulle till Malin på sminkparty för LR produkter. Egentligen hade jag tänkt att Julia skulle få vara med, men dels så somnade hon i vagnen och dels var hon lite trött och gnällig så det hade nog bra varit jobbigt för lilla stumpanstrumpan!

Det var hur som helst jättetrevligt och jag köpte mig 2 saker. Jag har ju ändå 30 % rabatt på hela sotrimentet, så varför inte egentligen? ;) Ett Hollywood Powder - Multicolour och en LR Colours Kabukiborste. Perfekt med en borste ju, så att jag slipper låna mammas hela tiden! ;) Den där Multicolourn är helt otrolig. Som ni ser på bilden nedan så innehåller den 3 färger och alla färger täcker något. Den ena täcker till exempel flammiga/röda områden medan den andra täcker mörka ringar under ögonen osv. Perfekt för mitt ganska knepiga ansikte. ;} Den kostar 359 kr fast minus 30% eftersom jag är kund där. Borsten kostade något i stil med 179 kr.

Malin hade bakat kladdkakor som vi fikade och de var jättegoda! Riktigt kladdiga! ;) Tack Malin, du är gullig! Efter sminkpartyt skulle jag till Ida, men hon var inte hemma! :( Menmen, vi får ses nån annan dag helt enkelt. :)
Nu ska jag göra kvällsmat - risgrynsgröt! Puss!

 




Julklappar till Julia - Check!
Publicerat den

Sådärja! Nu är mina julklappar till Julia färdiga! En personlig barnbok klickade jag hem i går och jag hoppas att den blir bra! Om ni undrar varför jag skrev att jag antagligen blivit lurad så har det med detta att göra, men som tur är så missförstod jag bara! Mailet var ett automatiskt skickat mail och alltså behövde jag inte betala igen, som jag först trodde! Dumma mig! ;)

Nu är julklappar avklarade till Julia, pappa och farmor. I morrn ska jag åka till Tibro [med farmor] och köpa julklapp till min kära mor. Ska till Förr & Nu, och där finns det garanterat något som faller henne i smaken. Ärligt talat så skulle jag själv vilja ha hela butiken. Så sjukt fina och mysiga saker!! Har ni inte varit där? Åk dit!! I Tibro ligger det, som sagt!




Bloggsvar!
Publicerat den

Hörrni!

Ni har väl inte glömt Bloggsvar-rutan i menyn? Ställ frågor! Jag har bara ynka 10 frågor än så länge... Bättre kan ni! Fråga om vad som helst, typ design!

För övrigt tror jag att jag har blivit lurad. Fyfan!



Så many besökare
Publicerat den

God kvällen! :}

Shit, nästan 120 besökare! Gud vad roligt, trots mitt dåliga uppdaterande! :/ Dagarna går i ett när man måste hinna med allting. I förmiddags åkte jag och Julia, tillsammans med mamma, pappa och min brorsa, ner till ett fik i stan och satt där en stund. En liten kladdkaka blev det för min del, och Julia fick en banan! ;) Egentligen kanske det borde vara tvärtom.. jag är alltför onyttig!

Storstädade mitt rum i dag och nu är det jättemysigt! Jag hade ju bestämt mig för att torka golven och så blev det verkligen. Mitt i all dammsugning så välter jag ner en full vattenkanna så att det splaschar överallt. Rent blev det! Och blött.. Än så länge så lyser fortfarande den gamla lampan i fönstret, men nästa helg då det är advent, då jäklar ska stakarna/stjärnorna upp! Det är ju så mysigt! Älskar stämningen runt jul. Synd bara att tiden som vanligt går så fort. Jag minns förra julen.. den bara flög förbi!

Nu ska jag photoshopa! =)
Puss!




The very best
Publicerat den

God morgon!

Uppe med tuppen i dag och har redan fixat mig i ordning! Har designat lite och ska snart åka till stan med familjen och fika! Lillan tar sig en tupplur men vaknar antagligen snart.
Usch, jag fryser. Min blodcirkulation har antagligen gått sönder! Usch! I det här fallet är jag nu hellre fet och svettig, än smal och alltid frusen! Jag förstår inte hur folk kan leva med att frysa jämt, det är grymt jobbigt! :/

Bilden nedan är antagligen den bästa bilden jag har tagit i hela mitt liv. Och jag kommer antagligen aldrig ta någon bättre heller! Guuuuud vad fin den är! :') Haha. ;)

I DAG blir det i alla fall storstädning på mitt rum! Jag riktigt längtar efter att få den fint och rent. Jag tänkte damma, dammsuga och torka golv! Vädra vet jag inte eftersom det är så rysligt kallt ute, men det blir nog bra i alla fall. Byta sängkläder ska jag också göra! :)

Puss på er!




Utvecklingen
Publicerat den

Jo! Om Julias utveckling..

Hon utvecklas ju varje dag i stort sett, men två grejer är ganska aktuella just nu:

1. Hon kan sätta in sin napp själv! (har kunnat i ett par veckor)
2. Hon kan sitta upp!

Hon är väldigt stark i ryggen och sitter rakt och fint, fast ibland tippar hon åt sidorna eller bakåt så det gäller att hela tiden vara med och vara på sin vakt!

I morgon är hon redan 26 veckor och på måndag 6 månader! Då har hon även namnsdag liksom jag och min mamma.. Då blire fest! ;) Närå, kanske inte. Vi brukar inte direkt fira våra namnsdagar! Men någon godsak kan hon ju kanske få.




Came to my bed
Publicerat den

God kvällen :}

I dag gjorde jag en skitfrän tavla! Tänkte sätta upp den på väggen i morrn när jag ändå storstädar! Skulle egentligen ha gjort det i dag, men pga. att Johan och hans mamma kom förbi så hann jag inte med det. Johan tog hand om Julia och jag pratade med hans mamma. Mycket trevligt måste jag säga, och jag kan säga att jag frös så in i...! Och fryser fortfarande. Det är isande kallt!

Jag kan ge er en liten ledtråd om tavlan som jag gjorde: Faber est suae quisque fortunate. Vet någon vad det betyder?

Julia sover nu i alla fall och jag sitter och grejar med Zandras design! Den blir rosa/lila (herregud jag har egentligen ingen aning eftersom datorn visar fel färger) men rätt snygg faktiskt!  Men snyggare ska den bli! ;)

Har inte varit ute en endaste sekund i dag (okej där ljög jag kom jag på. Jag hämtade posten förut!!) men lillan har inte varit ute. Det är isande kallt och blåsigt, vilket inte är ett OK väder för en liten bebbe. Dessutom är hon ju lite krasslig i halsen nu så det är lika bra att hålla henne inomhus. Hon har istället spelat synth, gått i gåstolen, busat och ätit lite. Dock äter hon inte alls mycket nu. Fast jag försöker med alla metoder! I går satte jag mig på golvet och matade henne medan hon satt i sin stol, dvs. högre upp än mig. Det funkade ett par gånger men sedan var maten äcklig igen. I dag gav jag henne gröt med fingrarna eftersom hon vägrade ta skeden. Haha, fan vad kladdigt det blev!! Fast hon fick ju i sig lite i alla fall..

Både i går och i dag så kom det med posten en massa mat till lillan. Eller en massa mat.. det kom fruktgröt och havrevälling. Havrevällingen var väl sådär - halva flaskan gick ner! Fruktgröten trodde jag att hon skulle tycka om (det var den som jag gav med fingrarna) men icke sa nicke! Fast jag tror att hennes svullna hals kan vara orsaken till hennes dåliga aptit.

Jag har förresten inte skrivit om hennes utveckling på länge! Jag gör det nu, fast i ett annat inlägg! Puss!



Skön morgon
Publicerat den

I går la jag mig redan innan kl 21.00. Så otroligt skönt att vakna upp pigg och utvilad. Hade en hej dundrande huvudvärk också och jag antar att jag fick den pga. att lillan var smågnällig hela dagen (men den är borta nu!!). Hon är väldigt hes i sin lilla hals, stackarn! :/

Maten som jag lagade i går blev i alla fall sjukt god, det enda jag kan klaga på är i så fall att såsen blev lite väl krämig. Hade i mycket grädde och redning så jag antar att det var orsaken. Men smaken var det inget fel på i alla fall!

Jag använde mig av flöjande:
»fläskfilé (färsk)
»salt & peppar
»vatten
»grädde
»mjöl
»maizena
»köttbuljong
»champinjoner
»bambuskott
»soya

serverades med ris

Kanske ingen middag för de som vill vara nyttiga, men ibland får man göra ett undantag! ;)

Nu på morgonen så tittade jag på Det okända. Himla bra program ju, i alla fall ibland. Är det bara jag som alltid får gåshud på hela kroppen när jag ser det? Det behöver inte ens vara "läskigt", utan bara så fort programmet sätts igång så har jag små knottror på hela kroppen. Jag har alltid fascinerats av andar och liknande, önskar att jag kunde ha fler av dem i mitt hus! :} Har ni några där ni bor? :D






Så fint!
Publicerat den




Snö, regn, grå
Publicerat den

Rubriken beskriver den här dagen, ungefär.

I dag kom mina kort hem som jag klickade hem i måndags! De flesta var jättefina, medan andra hade lite dålig upplösning eftersom själva bilden i sig inte var så bra. Aja, det gör inget! I brist på ramar så tog jag lillan och for iväg till Hem & Hobby. Där hittade jag en vanlig vit ram, jättefin, och även en annan vit ram där det står Love längst ner. Jag kan visa er nån dag! ;) Egentligen ville jag ha en tavla där man kan sätta in fler bilder (så att det nästan blir som ett kollage), men alla är ju svarta och det vill jag inte ha! Det ska vara vitt, ljust och fräsht. Nåja.. hade mina funderingar på att köpa en svart tavla i alla fall och själv måla den vit, men i hastigheten kom jag fram till att det nog inte skulle bli särskilt bra! :/

Nåja, i-landsproblem här! Bara för att jag inte vill att lillan ska vara omringad av svarta saker.. Hennes rum tänker jag till exempel göra vitt och rosa (eller någon annan ljus färg). Åh så sött det kommer bli! Det ska vara mycket gosedjur, kuddar och tavlor. Och inget svart!

Just nu ligger lillan och lattjar på golvet utan blöja. Hon ligger på en jättelen filt och grejar med babygymet som då och då ger ifrån sig en liten melodi. Hon har precis ätit lasagne men i dag var det ingen hit. Mango- och päronpurén var bättre! Hon har börjat luta sig över kanten och bita på stolen istället för att äta - tokfian!

Efter Hem & Hobby så gick jag till ICA där jag köpte ingredienser till kvällens matlagning. Jag ska göra fläskfilégryta med ris! Och i grytan ska det även vara champinjoner och bambuskott! Hoppas att det blir gott..

HAHA jag måste bara skriva detta: jag hör trummande ljus bakom mig nu för lillan ligger och spelar synth med fötterna. Men synthen är inte på. Det låter bra faktiskt!! Hon har rytmen i sig! Nu satte jag på synthen åt henne och jag kan höra ljuv musik..

Summertime! <3



Badbyxor
Publicerat den

De här ska bli lillans tänkte jag! Vi ska ju nämligen prova på att simma lite, hon och jag! ;) 145 kr // Polarn o Pyret




3
Publicerat den



Här är Julia tillsammans med sina kompisar! :} En riktigt söt liten trio!



Blä
Publicerat den

Jag känner mig så seg och elak angående designerna!
FÖRLÅT, verkligen! Det är bara det att man blir så trött om kvällarna när man tar hand om Julia hela dagarna. Hoppas att ni har förståelse för detta... :)



Wow
Publicerat den

Wow, alltså shit! Det är verkligen roligt att ha över 100 besökare om dagen! Jag har haft det nu i flera veckor! Och sedan era kommentarer också, så himla fina! Jag har faktiskt inte fått en enda elak kommentar på den här bloggen och det känns skönt! Jag är väldigt tacksam för att ni klickar er in på bloggen här och kikar, och tack för era fina ord om mina designer! Det värmer verkligen ska ni veta!

Jag tycker om er allihop, så mycket!

:) ♥



Sammantonade bilder
Publicerat den

2 in 1

Ibland tycker jag att det blir rätt häftigt när man tonar ihop flera bilder.



Sittdelen
Publicerat den

As you can see, så provade jag sittdelen på barnvagnen förut. Den var väl sådääääär om jag ska vara ärlig. Botten på sitsen är sylvass (om man ställer den på golvet) och på sidorna (alltså där Julia har sitt huvud) så blåser det in eftersom sufletten inte täcker allt. Dessutom så går det inte att justera "fotstödet" utan det hänger där det hänger.. Hmmmm :\ Så vidare snyggt vet jag inte om det blev heller. ;P Klagomål på HÖG nivå kan jag känna, haha. Tur att vi har en annan vagn när det blir dags att byta bort liggdelen! :')

Jag måste bara tillägga att liggdelen går att justera! Julia halvsitter mestadels i vagnen och ligger inte alltid ner. DET är kanon! Är hon pigg vill hon inte ligga ner, till exempel!



Min dag den 16 november
Publicerat den

Hejhej! :}

Blev väldigt dåligt med uppdatering i går, men jag hade fullt upp hela dagen! Hade en kanondag!
Det började med att jag halv 10 på morgonen tog bussen in till Skövde och träffade Anton. Hehe, jag var nästan lite nervös innan eftersom vi inte hade träffats på ganska länge, men vi hade det roligt! Jag har saknat honom! Det blir verkligen en omställning efter att ha träffats nästan varje dag, till att bara ses någon gång i halvåret. För er som inte vet det så är vi gamla klasskompisar från gymnasiet! :')

Vi käkade på Benidorm och gick omkring i lite affärer och tjötade. Väldigt trevligt! :)
Sen skulle han jobba och då gick jag själv i affärer och passade på att köpa lite julklappar. Hittade en söt liten sak till Julia, och även en grej till pappa. Köpte även lite havre till Nelly för att se om hon gillade det. Det gjorde hon inte! :')

Japp, sen tog jag bussen hem till mina älsklingar Johan och Julia. Jag hade fått låna Johans Ipod som jag lyssnade på under bussresorna (sammanlagt 80 min), och då slog det mig hur duktig han är på att göra musik. GRYM, verkligen! När vi hade varit ihop i 1 år så gjorde han en låt till mig som present. Song for her, heter den och är superfin. Den satt jag och lyssnade på ett bra tag! Jag är sugen på att lägga upp några låtar här på bloggen som han har gjort, men alla finns inte på youtube ännu. Haha, men jag kan ju bjuda på den här (det är inte Johan som sjunger, utan en kompis till oss):


Not Rammstein, Not Pussy - Imbissbude
Den har 105 938 visningar!! Himmel..

Jag fortsätter väl inlägget ändå! När jag kom hem så gick vi en promenad och Johan passade på att äta. Jag gick och köpte fika under tiden eftersom Julia ändå sov i vagnen. Det hade gått jättebra förresten, medan jag var borta alltså! Min fina tjej!

På kvällen badade vi Julia (hon var SJÖVILD! Hon vill inte sitta ner i baljan längre utan ska stå och duscha istället!) och precis när vi var klara så ringde Emelie och frågade om hon fick komma förbi! Självklart fick hon det och jag fick en jättesöt tröja av henne! Vit och lite genomskinlig och lite knappar, så himla söt! Den var för liten för henne, men eftersom jag är snäppet kortare än henne så passade den på mig! :)

Efter att Emelie åkt hem och jag hade käkat så tittade jag och Johan på film; I rymden finns inga känslor. Den var helt OK, ingen toppenfilm kanske men heller inte dålig. Efter filmen gick Johan hem och precis när jag lagt mig för att sova så vaknar Julia med ett gallskrik. Hon låter jätterädd och jag förstår inte varför! Mardröm kanske? Hon skriker ett tag till, får sedan mat och somnar gott i min säng istället. Där sov vi hela natten! ♥ Att höra hennes söta små andetag intill är det bästa som finns!



Julmarknad i Tidaholm
Publicerat den

Lördagen den 4 december kl 10-16 så är det julmarknad i Tidaholm på Vulcanön! Tycker du att det är mysigt med jul och alla fina julsaker så tycker jag absolut att du ska komma dit!! Min moster och mamma kommer att stå där och sälja bland annat det som syns på bilderna nedan. Titta bara, min moster har gjort alltihop(!), är det inte jättefint!?!?

Be there! ;)




Ett oväntat paket!
Publicerat den

I går låg det ett stor brunt kuvert i min brevlåda och det var adresserat till mig! "Shit, vad har jag beställt nu?" var min första tanke och jag var lite orolig eftersom jag som sagt inte är rikast i världen just nu, hehe. När jag sedan öppnade paketet så var det ett par supersöta ballerinaskor till lillan, från min fina vän CAJSA! Hon hade skickat med ett jättefint kort där hon skrivit så fint. Jag blev alldeles tårögd av lycka! :') Titta vad söta de är! ↓ Tusen tack, Cajsa! ♥




Kommer snart
Publicerat den

Jag har så mycket att skriva! Men jag återkommer när Julia sover!



Green Gate
Publicerat den

Länk till sidan där alla bilder finns
Mysigt med färger. Åt helsike med allt som heter svart. Svart är en dyster färg och hör ej hemma i min värld. Okej att jag har på mig rätt mycket svarta kläder, där sprack min lilla tro! Men vad gäller inredning så ska det vara ljust, gärna vitt, och ljusrosa, ljusgult, ljusgrönt, ljusblått osv. Så gulligt! Och Green Gate är ju härligt, eller hur? Röd är ju en härlig färg också!



Snart hem i brevlådan
Publicerat den

I dag fick jag äntligen tummen ur och klickade hem 95 små kort från FUJIdirekt. Alla 95 bilder var på Julia och en del av dem ska in i fotoalbum medan andra ska upp på väggen! 100 kr gick kalaset på, men då var det inklusive en fraktkostnad på 29 kr. BILLIGT är bara förnamnet! :)

Senare ska jag även skriva ut förstoringar tänkte jag, men det får bli senare. Har ingen vidare panik just nu ändå så! ;)



Helix
Publicerat den

I går hände en lite komisk grej mig!

Det var som såhär att jag helt sonika började tänka på om jag ska ta ett till hål i örat, då i Helix! ↓

Jag har faktiskt aldrig haft en tanke på det innan men så just i går så slog det mig att det faktiskt är rätt snyggt! Jag är väl inget jättefan av piercingar utan har 3 hål i örat och har haft i naveln. Dock är navelpiercingen ett minne blott, men det lämnade spår efter sig!! Det komiska i det hela är i alla fall att jag hittade VÄRLDENS SNYGGASTE örhänge i går som skulle vara PERFEKT till ett hål i helix. Så: ytterligare en piercing ska bli vän med min kropp! :} Jag blev övertygad av bilden på det fina smycket. :')

Såå.. vi får väl se när jag kan ta hål i örat då! Snart, hoppas jag!

Puss!




Att disponera
Publicerat den

Tjoho! Hähä, det blir mycket juklappar i år, jag känner mig rik! :\ Nu vet ni att jag inte är särskilt rik, så det är ingen idé att försöka råna mig!

Jag kom precis hem från att ha varit hos Malin, med Ida och Malin, och sitter nu och äter en underbart god fruktsallad [banan, egna äpplen, kiwi och apelsin]. Jag visste att vi hade grädde i kylskåpet, så det stod emellan att äta grädde och en chokladmuffins, eller grädde med fruktsallad. Nyttiga jag valde då det sistnämnda, känner mig stolt! :) Hos Malin så satt vi och snackade lite och våra små fick leka. Fast Julia var en trött liten krake! Malin tog lite kort på dem, och det är så roligt att se att de utvecklas så mycket. Alla andra gånger har de legat intill varandra, men nu satt alla upp. Våra duktiga små bebisar!! :) Sedan bjöd hon även oss på fläskfilé och ris, det var himmelsk! Har faktiskt aldrig själv testat att laga någon såndär gryta, men jag vill göra det. Blir ju så förbaskat gött!!

När vi gick därifrån så somnade Julia i vagnen efter bara någon minut, lilla tröttern. Nu står hon ute på verandan och sover medan jag passar på att blogga och greja med lite bilder. Tänkte visa er en sjukt söt bild på Julia från i går, hennes underbara outfit!

Är hon inte den sötaste som ni sett? :) Lilla pippitröjan från Åhléns också, 179 kr. Den var lite liten kring halsen på henne när man tog på den, men för övrigt så satt den perfekt. Det är ju strl 74 på den så den borde ju vara lite för stor, men icke! Julia växer ju dessutom som en galning så snart är väl allting för litet för 'na! ;) Undrar hur lång hon är nu.. men det får vi reda på om någon vecka då det är dags för 6-månaderskontrollen! Jesus Kristus.. är hon redan ett halvår?! Tydligen..

 




We ♥ it
Publicerat den

Vafan? Jag skrev nyss värsta inlägget och det bara försvann? Samma sak hände mig tidigare i dag. Usch, var störande!! Bara för det så visar jag en jättefin bild, jag bara älskar den!

/LÄNK




Bloggdesigner jag hittills gjort
Publicerat den

Än så länge har jag inte gjort särskilt många bloggdesigner, men här är de som jag hunnit med. Ta er gärna en titt ifall ni har missat någon!

» Anouk's design
» Malins design
» Patricias design
» Therese's design
» Eriikas design
» Isabelle's design
» Malins design

på kö har jag nu Zandra, Emma , Anna, Therese och Katti!



Brysselkol
Publicerat den

Mamma har gjort en jättehärlig  liten ihopsättning av mossa, granris, äpplen och brysselkol! Så himla fint tycker jag!



Min älskling ♥
Publicerat den

Mycket bilder på min skatt Julia kan jag känna, men jag älskar henne så mycket att jag kan fylla hela bloggen med bilder på henne!! Och bilder är väl alltid trevligt? :)




Malins design färdig!
Publicerat den


Nu är Malins design färdig! Den blev grymt fin, tycker jag. Är riktigt nöjd över mina kunskaper, hehehe.. Faktiskt så var det första gången jag gjorde en egen blogglovinikon - man lär sig något nytt varje dag! ;} Bilden är en länk till hennes mysiga blogg!



Me and you
Publicerat den

Nikon D700 NIKKOR 24-70mm

Mysig bild va!? Den tog min bror på oss när vi var ute i trädgården nyss. Eftersom varken jag eller Julia var ute någonting i går pga. det ständiga regnet, så kände jag att det var dags i dag! Vi tittade lite på Nelly [kaninen] och gick även upp till skogen som ligger några meter bort. Jag bar henne hela tiden och tillslut somnade hon i mina armar. :') Jag har tagit en massa bilder med 700:n i dag, ni ska få se sen!

Johan är här också och han sitter och spelar gitarr som en galning nu. Vi har omjusterat Julias skötbord! Flyttade upp hyllan ett hack eftersom det blir så trångt när Julia är så stor! På tal om stor så är hon för stor för sin bilstol. Vi är alltså på jakt efter en ny! Har ni några tips på vart det finns bra bilstolar?? :}



Håller på med Malins design
Publicerat den

En liten tjuvkik på Malins design som jag håller på med nu! Vilken härlig tjej! Så trevlig och snäll och har ju så söta barn!! Är nääästan färdig, antagligen blir den helt klar i morgon! :}


Dock kan jag inte sitta uppe hela natten eftersom jag har ett barn som kan vakna lite när som helst! Därför blir det sängen nu, godnatt! :)

Förresten; gud vad roligt att jag har över 100 besökare varje dag! Har haft det nu i snart en vecka, sjukt roligt! Mätaren i menyn stämmer inte, tror ni mig inte så kan jag skaffa fram bildbevis!! ;)




Testar Nikon D700
Publicerat den



I helgen har jag fått äran att testa en Nikon D700, and I love it! ♥ Objektivet är inget vidare, men däremot kameran. Dock vågar jag inte byta objektiv ifall jag på något vänster skulle ha ihjäl kameran. Det skulle kännas oerhört hemskt!

Tomteluvan åkte av Julias huvud illa kvickt förut. "Det är inte jul ännu", menade hon. Och jag kom på en sak! Jag kommer antagligen aldrig mer att säga bara God jul. Det kommer att bli God Julia! Hähä ;}



Nu ska jag skrämma skiten ur er
Publicerat den

Det var en gång en man som bodde i en by. Han bodde ensam hemma i en liten stuga och jobbade i den lokala gruvan. Varje morgon steg han upp, åt frukost och läste tidningen, borstade tänderna och gick till jobbet. Han gick alltid samma väg. När han slutade jobba gick han alltid samma väg tillbaka och tog några öl med sina polare på den lokala puben. Så spelade hans liv ut sig och det var han ganska nöjd med.

En dag så tänkte han att han skulle ta en liten omväg när han gick till jobbet på morgonen, så han steg upp lite extra tidigt så att han skulle ha tid att se sig omkring i området han bodde i. Så blev det också, han gick och gick och efter ett tag kom han till en skog och i skogen fanns det en vacker villa. Han gick fram till villan och tänkte se efter vem det var som bodde där, men trots att han knackade var det ingen som öppnade, men han var så hemskt nyfiken att han kikade in igenom nyckelhålet. Där såg han en otroligt vacker ballerina som dansade så vacket, så vackert. Han stod där länge och bara tittade när hon hoppade och snurrade, det var det vackraste han någonsin hade sett. Sen blev han tvungen att skynda sig till gruvan för att inte komma försent, men han tänkte att efter jobbet skulle han gå dit och se på den dansande ballerinan igen.

Och som sagt så gick han tillbaka till villan och tittade än en gång in igenom nyckelhålet... Men ballerinan var inte där! Allt han kunde se var ett rött sken. Hela hans synfält var täckt av en blodröd färg. Det var underligt tyckte han men det fanns väl inget att göra åt. Så han gick till puben och tog några öl med sina polare, och berättade hela historien om den vackra ballerinan.

Då såg en av hans kamrater på honom och sa... 'Har du aldrig hört talats om ballerinan med de röda ögonen?'

 




Kanske något för lillan?
Publicerat den

Tycker att den är väldigt söt faktiskt!! Och billig också! ;}




Jag måste ju skriva lite också
Publicerat den

Hey :}

Tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg innan jag lägger mig. Julia sover och har gjort det i typ en halvtimme. Hon vaknade runt 9 ikväll och somnade helt enkelt inte om! Nu hoppas jag på sovmorgon i morgon.. hehe.. Antagligen kommer hon vakna vid 6 ändå, och jag kommer vara sjukt trött!

Dagen har varit bra {om man bortser från allt slask som jag verkligen avskyr!!}. Allt vatten läcker in i mina så kallade vinterstövlar så efter att ha hämtat posten {som typ är 100 m} så fick jag byta skor. Kasst ju! Behöver mig nog ett par nya stövlar..

I eftermiddags var det återträff med föräldragruppen, och vi var 3 små familjer där + han som jobbar där, Anders. Det var jättemysigt och vi pratade lite om hur vi har det just nu och vad man kan göra osv.. Alltså, jag dör! Bebisarna där var så sjukt söta så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Trollungar! :) Bara lilla Julia som fortfarande är flint.. :') Fast hon har faktiskt hår.. bara inte så långt ännu! En av tjejerna där hade 11 hästar, så jag fick gärna komma dit och rida om jag ville. Lycka! ♥ Jag som inte har ridit sedan sommaren efter nian, dvs. över 3 år sedan! Dessutom bestämde vi {eller nja, vi pratade om} att åka och testa babysim med våra små. Aldrig gjort innan men det verkar ju supermysigt! Hoppas vattnet är varmt! ;)

Gjorde som sagt klart Isabelle's design förut och har redan börjat med Malins! Den blir superfin tycker jag. Lila, prickig och svart-vit! Det kanske låter konstigt, men den är super!! Den blir kanske inte färdig i morgon, men i alla fall på söndag! Då ska ni få se! Hoppas att Malin själv blir lika nöjd som jag! Det är ju faktiskt ett bra tecken att JAG gillar dem. För nästan alla designer som jag har gjort, kan jag själv tänka mig att ha! Det är ju alltid roligare att göra fina grejer än fula! ;)

Näe ni! Nu kallar sängen och dessutom känner jag mig väldigt törstig! Det får bli ett stort glas kallt vatten innan läggdags! Förresten! I morse fick jag ett myggbett. Det var en jävla mygga i mitt rum!! Hur är det ens möjligt i november? Jag klarade mig ifrån myggbett hela sommaren, men nu passade det minsann för mr mygga att ta sig ett bett! ;)

Godnatt! ♥



Guess what?
Publicerat den


I  a m  n o t  a  r o b o t - Marina and the diamonds

Min favoritlåt just nu, love it!



Min coola tjej
Publicerat den

Yee! :} Min söta tjej är även cool!



# Isabelle's design
Publicerat den

Gjorde klart Isabelle's design tidigare i dag! Jag tycker väldigt mycket om den!! Klicka på bilden för att komma till hennes härliga blogg! =)



Full fart!
Publicerat den

Julia älskar verkligen sin gåstol! Och hon tar sig framåt. Förra veckan nådde hon knappt ner till golvet.. det är otroligt vad hon växer det lilla livet! :) Jösses min röst låter värre än vad jag tror..


Haha, medan hon hoppar fram i gåstolen så har hon sina små ljud för sig, så himla sött! Hon har lärt sig att det låter om hon andas inåt, så det gör hon väldigt mycket numera! :') Ibland kommer hon dessutom åt den lilla tutan som sitter på ratten! ;)




Colours
Publicerat den

En härlig bild ju! Mycket färger, och det gillar vi! :) Är det någon som har öga för att se vilken av bilderna som inte är redigerad? :}



5 saker
Publicerat den

5 saker du inte visste om Julia:
♥ Hennes favoritmat är kalops!
♥ Hon ler alltid såfort man smacker med munnen (som man gör när man vill att en häst ska gå framåt)!
♥ Hon älskar sin gåstol och tar sig framåt genom att hoppa framåt :')
♥ Hon ska bita/smaka på allt som kommer i hennes väg.
♥ hur ofta man än klipper hennes naglar så är de alltid sylvassa!



Tävling; SUMOpix
Publicerat den

Jag är med och tävlar om ett presentkort från SUMOpix hos Angelica.
Tävla HÄR du också!





Oldie
Publicerat den

Fin va?! Den har stått i min lillebrors rum en tid och jag tänkte att den kunde vara ett bra objekt att fota! En riktig gamling, må jag säga! ^^

Vet ni det bästa av allt? På kameran satt det ett objektiv {inte det som ni ser på bilderna} och det var inte vilket objektiv som helst! Det var nämligen ett Nikkor 50 mm 1: 1.8. Kan man ha mer tur? Det var ett sådant jag var ute efter, och sedan fanns det i mitt eget hem, bara en trappa upp! Det tackar jag högre makter för, verkligen!!

Jag var ju givetvis tvungen att testa det, så nu vet ni att bilderna ovan är tagna med Nikkor 50 mm 1: 1.8. Och Nikon D200.



Nu är det natti natti
Publicerat den

Då har ytterligare en dag passerat och jag vet inte om jag är så mycket klokare.. sägs det inte att man lär sig något nytt varje dag? I så fall har jag i dag lärt mig att det är jobbigt att ta sig fram med en barnvagn i snö. Även om min barnvagn faktiskt var väldigt bra ändå!! :) Jag älskar den verkligen! En vacker dag ska jag skriva om hur bra den är trots det billiga priset. Den har inte krånglat en enda gång! :)

Julia somnade vid 21:00, väldigt sent för att vara henne! Hon har varit lite skrikig i dag vid alla läggningar. Hon har nog fått för sig att det är farligt att sova eller nåt.. jobbigt är det i alla fall! :/ Dock ligger hon nu och snarkar i min säng och jag tänkte joina henne. ♥ Fast hon ska få lite mat innan jag lägger mig.

Sitter och designar bloggar för fullt och i morgon blir förhoppningsvis en till färdig!
Puss/ godnatt



Rååååsa
Publicerat den

Kände förut för att ta lite mer vattendroppsbilder! Usch, det är riktigt svårt alltså!! Man vet ju inte när det är skärpa och inte..

Såhär gör jag [om ni vill veta]:
»Ställer en massa bunkar på varandra i diskhon så att det blir lite höjd på det hela.
» Väljer en bunke/mugg med en cool färg och ställer högst upp, så att det blir ett bra läge att fota. I det här fallet har jag Julias rosa skål.
» Ställer min egengjorda reflexskärm vid sidan av som är gjord av ett lock och lite foliepapper. Funkar utmärkt! :) Har en storlek på ungefär 30*40 cm.
» Sätter på vattenkranen och låter det droppa.
» Fäller upp blixten på kameran.
» Fotar!

Väldigt luddig beskrivning, men är ni intresserade av att lära er mer ordentligt så tycker jag att ni klickar HÄR och HÄR.




Vintern hälsar på
Publicerat den

Det här underbart fina kollaget tog mig inte mer än 5 min att göra i programmet Photoscape. Visst blir det snyggt? Det gör så mycket att bara sätta dit en liten kant och lite prickar.. :) Jag var ute på en ytterst kort promenad med Julia i förmiddags. Det var ju för tusan inte plogat så jag körde fast flera gånger! Usch, de är verkligen sämst på att ploga här i Hjo. Och ALLTID våran gata sist! ALLTID. Men ett par tjusiga bilder, det blev det allt! :)



Lev din dröm fullt ut!
Publicerat den

Jag och Johan pratade i telefon ganska länge förut. Vi kom fram till att kanske har man bara ett liv, och då gäller det ju att man tar tillvara på det och lever ut minsta dröm! Hans dröm är ju att hålla på med musik, att leva på det helt enkelt. Visst tror jag att det kommer att gå, men det kanske tar ett tag [eller kanske inte, för en del går det ju fort]. Men nu har vi ju Julia att tänka på i första hand så då blir ju allting lite svårare. Vi måste ju hela tiden ha en bra ekonomi och inte kunna chansa hur som helst. Alltså behöver man en back up-plan hela tiden!

Jag har ju också en dröm, och det är att bo på landet på en mysig gård med en massa djur! Låter jag torr och tråkig? Gud, det är ju det bästa som finns! Hästar, hundar, kaniner, katter! Men, jag har faktiskt en dröm till. Jag vill bo i Spanien! Så underbart land ju! Värmen, solen, havet och framför allt folket där. Så härliga! :} Tänker tillbaka på sommarkvällarna där nere med musiken och den mysiga stämningen. Men vi får väl se vart det bär av..

Redan nästa år vill jag flytta härifrån. Vill inte bo hemma hur länge som helst! Då är jag ju ändå 20 bast.. Jag gillar att tänka på framtiden för jag är en sann optimist! Jag har aldrig sett en negativ bild av min framtid utan jag ser mig själv såsom jag vill ha det och vara. Jag ser mig själv som smal, snygg, rik osv.. haha!

Men jag är lycklig som jag är nu, ändå! Fet och ful och fattig. De 3 F:en. Men vem kan må dåligt när man har en sån här goding intill sig hela dagarna? ↓




Gravid igen...
Publicerat den

Helt otroligt egentligen, men samtidigt väldigt roligt!! :)

Det kom faktiskt som en överraskning för mig, men det blir säkert jättebra!
Grattis Mirka, hoppas att ni får tvillingar som ni önskar! :)



Mera snö!
Publicerat den

Shiiiet vad det snöade i går. Nu är allting täckt av snö, och det är så himla mysigt!! Jag gick ut en sväng i gårkväll när det var helt vindstilla och inte alls särskilt kallt. Jag älskar verkligen snö!Kul att jag tar kort på grannens garage hela tiden... xD Men alltså, hur länge ligger det kvar tror ni? Vi är ju bara i början av november ännu!




Ändra rubriken i ett enskilt inlägg
Publicerat den

Jag tänkte komma med ett litet tips till er, kära läsare där ute!
Egentligen vet jag inte vad det är bra för, men ibland kan man kanske känna att det är lite roligt..

Det handlar om att ändra sin rubrik till ett enskilt inlägg, antingen till fetstil, kursiv stil, understruken eller genomstruken. Kanske är ett visst inlägg lite viktigare och därför vill man ha rubriken i fetstil eller understruken? Vad vet jag..

Det är verkligen sjukt lätt!

Skriver du såhär:
<b>Rubrik</b>
Blir resultatet: Rubrik

Du skriver helt enkelt <b> innan ordet du vill ha i fetstil och skriver sedan </b> efter ordet du vill ha i fetstil.

<b>Rubrik</b> = Rubrik
<i>Rubrik</i> = Rubrik
<u>Rubrik</u> = Rubrik
<s>Rubrik</s> = Rubrik

Love! ♥



Kanonkväll
Publicerat den

Woho! Över 100 besökare i dag! :) Fast bara 78 enligt statistikräknaren i menyn. Störande att den visar fel!!

Det har snöat hela dagen och jag har frusit. Mina fingrar är isbitar nu känns det som. En dusch vore inte fy skam! Sitter och designar lite samtidigt som jag kollar på Anna Anka på tv. Kanonkväll! ;)

Den här fina tavlan fick Julia i doppresent av min farmor!



Jag har så mycket att säga.
Publicerat den

Tjenare :}

Redan 2 tjejer som tävlar om stjärnfiltret - riktigt roligt! Men shit vad svårt det kommer bli att utse en vinnare, jag valde nog ett svårt tema för mig själv! Alla mysiga bilder är ju så härliga, kom jag på nu i efterhand!

I morse drog jag och Julia iväg till Arken, trots det hemska vädret! Att gå flera km när det blåser, snöar och är slaskigt på vägen är ingen höjdare kan jag meddela er om! Julia hade det väl underbart gött i vagnen kan jag tänka mig, regnskydd och allt var på. Men däremot hade jag det lite jobbigare.. Jag har ju en enorm vit dunjacka på mig under vintern, men jag kom på att jag smälter in i bakgrunden nu när det är så mycket snö, så en vacker dag blir jag väl påkörd eller något. Borde jag kanske inverstera i en svart vinterjacka i år? Å andra sidan vet vi ju inte hur vintern blir än.. snön kanske försvinner helt?

Under eftermiddagen nu så har jag sett färdigt filmen Inception. Vi såg nämligen bara halva i gårkväll eftersom vi [eller jag] var så trötta! Hur som helst så blev jag nästan lite tårögd i slutet, så JA, det var en bra film! Om ni har sett filmen Juno så är huvudpersonen i den filmen [alltså den gravida tjejen] även med i Inception. Jag gillar henne! :)

Johan har tagit hand om Julia och i dag fick hon smaka på två nya rätter. Till middag fick hon rotfrukter med kyckling, och vad jag vet så gick det hem! Till efterrätt fick hon något som var otroligt gott, nämligen mango & banan. Med andra ord var det inte sista gången jag köpte de burkarna! Visst låter barnmat gott? Man kanske själv borde ta sig en burk till lunch? ;)

Okej, långt inlägg det här, men en sista grej! Jag är sugen på ett nytt objektiv! Ett Nikkor 50mm F1.8. Sugen sugen sugen. Jag har sett en massa bilder tagna med det objektivet, och oj vad fina de är!! I och för sig så beror väl bilderna till viss del på fotografen också, men det hör inte hit! ;) Det kostar bara liten över tusenlappen, så vi får väl se ifall det kanske blie en 20-årspresent? Hmm..

Nu ska jag sluta tjata! Puss!



Vinn ett stjärnfilter!
Publicerat den

Då kickar vi igång en tävling tycker jag! Nu i höstmörkret så håller man ju sig gärna inne och myser istället, så därför tänkte jag att vi kör på temat mysig!

Det fina priset: ett valfritt stjärnfilter [LÄNK]

För att vara med i tävlingen: Du väljer en mysig bild [som du har tagit själv, och inget kollage!] och laddar upp den i ett inlägg särskilt tillhörande den här tävlingen. Du skriver att du tävlar om ett stjärnfilter [länk till det filter du vill vinna], att  även att det är i samarbete med tvspelsweb.se och länkar till den här tävlingen! Kopiera sedan länken till inlägget du skrivit och skicka den som en kommentar till mig och skriv att du vill vara med. Kommentera det här inlägget!

VIKTIGT:
du behöver inte ha en blogg för att kunna delta. Det går lika bra att skriva på t ex facebook eller en egen hemsida.

Tävlingen håller på november ut!
Lycka till, det ska bli spännande att se vad ni har för bilder att komma med! :)




SNÖ
Publicerat den

Titta hur min trädgård ser ut!! Snö nu? Redan? Det är ju bara den nionde november. Fast jag gillar snö, det är inte det. Känns bara som att den är blöt och att det bara kommer bli jobbigt och slaskigt att gå ut! ;/ Menmen... tror ni att den håller i sig liksom förra året? Man vet ju aldrig! :)



Film igen; Inception
Publicerat den

Nu ska jag och Johan titta på film - IGEN! Den här gången ger vi Inception ett försök! Dock har Johan redan sett den... så trist. Haha, fast så är det med nästan alla filmer vi ser tillsammans. Han har sett dem en eller flera gånger innan! xD


Btw så sa Johan förut att jag ser gravid ut igen. Elakt, tycker jag. Även om det stämmer och även om han skämtade... så var det låååååågt! ;P "Ta inte åt dig", sa han nu. Jag tar åt mig!! ;P



Stjärnfilter
Publicerat den

På den här sidan [<---LÄNK]kan ni se vilka otroliga bilder man kan få med ett Stjärnfilter. Ett stjärnfilter har jag själv och jag är mer än nöjd! På sidan finns en massa recensioner om filtret, hur det fungerar osv, och även en hel del bilder som visar vilken cool effekt ett stjärnfilter ger!

Anledningen till varför jag skriver om stjärnfilter är att jag inom en snar framtid kommer att ha en tävling här i bloggen där ni kan vinna just ett sådant! Kul va!?

Bilderna nedan tog jag i gårkväll på lyktstolparna utanför vårt hus! ↓




På gång..
Publicerat den

Jag har en rolig grej på gång!! Ytterligare en tävling antagligen, kan jag säga! :)



Lilla Robert
Publicerat den


Aah, jag har nog gått och förälskat mig lite i den här mannen. Vad är väl Zac Efron, Tom Cruise, Orlando Bloom, Heath Ledger m.m i jämförelse med lilla Robert? Ingenting.. Haha, han är så.. grym!




Godingen i sin nya overall
Publicerat den

 

Titta vilken goooooooooooding!! :D




L.o.v.e
Publicerat den

Nu sover äntligen Julia efter att ha varit vaken hela eftermiddagen. Dock är det ännu inte dags för att lägga sig för natten, men en liten blund kan hon allt behöva! Filmen som jag, Johan och min bror såg i går, Knight and Day, den var helt OK. En typisk Hollywoodfilm om ni förstår vad jag menar. Mycket action, kärlek och lyckliga slut.. Den får 3/5. Under hela filmen så störde jag mig lite på Tom's näsa. Tom Cruise, alltså.

Annars då? Jag fick en sjukt god lunch i dag! Mamma lagade hemgjorda biffar med hemlagat potatismos och kantareller! Mums!! Inte illa pinkat va? Det var såå jäkla gott. Till efterrätt blev det dessutom bananer som varit i ugnen och till det var det glass och sirap. Här var vi nyttiga, har jag hört! ;)

I morse var jag och Johan ute på en promenad med barnvagnen, riktigt skönt i solens sken! Fast svinkallt, men det är en annan femma! Julia har börjat använda sin overall som hon fick av mormor i doppresent. Den sitter som en smäck nu, och är i strl 74. Hoppas verkligen att hon kan ha den året ut, och kanske till och med i januari. Men det är frågan det..

Här är mitt fina hjärta som jag köpte på Hem & Hobby för ett tag sedan!



Vinnaren av bloggsvar är utsedd!
Publicerat den

Nu har jag dragit en vinnare av bloggsvar!
Vinnaren blev: Tuvi!

Just nu verkar Bloggsvar krångla, och har så gjort i flera dagar nu! Otroligt störande!! Men så snart det är fixat igen så ska jag ordna det till dig!! :)



Knight and Day
Publicerat den


I kväll ska jag och Johan se på film; Knight and Day. Vi får väl se om den är nåt att ha, men jag älskar Cameron Diaz så den är säkert kanon! :D



Julias garderob
Publicerat den

Jag har valt att ha lite av Julias garderob på väggen, alldeles intill skötbordet. Mycket, mycket praktiskt! Och rätt sött också, eller vad tycker ni? :) På nedersta bilden ser ni även mina änglakort, Julias hårband, en liten pinocchio som mamma köpte i Rom, en söt liten kanin och även Julias hand- och fotavtryck! Det får plats mycket på en bild! ;)



Julklappslista
Publicerat den

Jag börjar komma på vad jag önskar mig i julklapp! :)

1. En ögonfransförlängning
2. En ögonfransböjare [min är spårlöst borta! :O]

Så, nu vet ni det! Hehe.. :) Bilden nedan är egentligen en fruktansvärt tråkig bild, tagen på en minimal lekpark inne i stan här i Hjo. Men med en liten action på så blir den ju helt OK.

Jag har börjat tänka väldigt mycket på det gyllene snittet som gäller vid fotografering! Exempelvis det att man inte bara tar bild på något som befinner sig i mitten, utanförsöker att placera föremålet antingen så att det täcker 1/3 av bilden, eller 2/3 av bilden. Här är en jättebra förklaring! Man kan ju tycka olika om detta, men personligen tycker jag att en bild blir mer spännande om den är tagen med det gyllene snittet. Haha, bilden nedan är ju egentiigen inte alls ett bra exempel på det gyllene snittet, eftersom föremålet täcker typ halva bilden. Va döööligt, som vi säger här i Hjo. ;P




Ben & Jerry's
Publicerat den

Det här är verkligen vardagslyx. Jag betalade närmare 50 spänn för den här lilla burken glass. Men gott, det äre! :) Nu är den slut. Faktiskt så är det den tredje gången i mitt liv som jag äter den här glassen. Inte så mycket, eller hur? ;)



Lite mer personligt
Publicerat den

Jag vet inte vad som flög i mig, men jag kände helt plötsligt för att bli mer personlig och dela med mig av lite bilder som ligger på alla våra kameror. Enjoy! ↓

Här har vi Leo & Julia på golvet hemma hos mig. Om jag inte missminner mig så är detta när jag och Ida precis har påbörjat våran bantningskur, hehe. Med andra ord borde bilden vara tagen i typ, september!

Vi visar upp Julias outfit en dag för ett par månader sedan! Sötnosen!! Vems ögon är det mest bus i? Julias eller mina? Haha!

Haha, jag var bara tvungen!! xD Det perfekta paret, Julias föräldrar. Taget på julafton -09, alltså var jag då gravid. Vi är mycket tjusiga, måste jag säga! ♥

Jag lär Julia allt jag inom musikens värld. Hon kommer bli ett mycket begåvat barn! Se, så intresserad hon är! Faktiskt så kan hon redan nu spela hela 3 instrument: gitarr, synth och trummor!


Här är en bild på min kära man när han spelar gitarr på Julias dop. Den låten var så himla fin!!





Glad Julis
Publicerat den

Hur fantastiskt? :)




Håret ♥
Publicerat den

Vi har filmat när Julia skrattar!! Så himla härligt!! Tyvärr filmade vi med Johans mobil och nu vet jag inte hur vi ska få det till bloggen. Men det ordnar vi nån annan dag, ni måste bara höra det underbara skrattet! :D

Försökte få några någorlunda rättvisa bilder på min nya frill också! ↓

Aah, det är så härligt! Jag ska verkligen vara mörk. Min själ är mörk! ;) Jag trivs som fisken i vattnet. Fast aldrig mörkare än mörkbrun, där går min gräns! Hur jag skulle se ut i svart hår, det vill inte ens änglarna tänka på! ;) Dark Golden Brown om fanns på ICA för ca 50-lappen. Med tanke på att det gick åt nästan 2 förpackningar så kostade det hela lite över 100 spänn. Prisvärt om ni frågar mig! Bättre än de 1650 som jag betalade hos frisören sist. Fy faan!



God morgon fredag!
Publicerat den

Fredag hela veckan, fredag hela veckan, fredag hela veckan låååång!

Yes, nu är det äntligen fredag igen. Varför nu jag och min feta kropp skulle bry sig eftersom alla dagar är den andra lik... Ha ha, men i alla fall. Fredagar ger mig en bra känsla och det är ju alltid något! För det första så borde det vara olagligt att behöva gå upp såhär tidigt. Jag ska berätta för Julia när hon är äldre, om hennes tidiga morgonrutiner och tvinga henne att gå upp lika tidigt när hon är tonåring!! Hehe, närå, kanske inte, men det är en kul tanke.. Tur att jag la mig tidigt i gårkväll så att jag inte är helt bakom flötet denna vackra morgon. Fast det är grått ute, så den är inte så vacker.

I går färgade Ida mitt hår!! Jag är jättenöjd och tro det eller ej, men det gick inte ens åt 2 förpackningar med färg! Det brukar vanligtvis gå åt 3 st, men inte i dag. Antingen var det extra bra färg, eller också var Ida mycket duktigare än alla andra som genom åren har färgat mitt hår! ;P Jag måste bara säga att hon är grym! Ni vet att sådär precis efter färgningen så brukar man ju ha en massa färg i pannan och vid öronen och sådär, men nu - ingenting! :D Jag tänkte ta en bild senare i dag, eller snarare när solen har gått upp.

Johan och jag hade som jag skrev i förrgår [fattar inte varför jag inte skrev det i går] vår tvåårsdag i går. Vi gjorde faktiskt ingenting alls, förutom att gå en mysig promenad i blåsten. Dock ska vi ju göra saker lite senare, om några veckor! :)

Btw! I går kom farmors julklapp som jag beställde hem! Jag tänker tyvärr inte skriva vad det är ifall farmor nu av någon anledning skulle titta i min blogg. Inte så troligt kanske eftersom hon knappt sitter vid datorn. Men vi tar det säkra före det osäkra. Kan i alla fall säga att "saken" blev jättefin!!! Vill nästan ha den själv..

Bjuder på en liten bild över Mullsjön som jag tog den 15 oktober i år. Står faktiskt i ett fågeltorn, därav utsikten! ;) Ingen kan väl säga att hösten inte är vacker??




Natti natti
Publicerat den

Förlåt för taskigt uppdaterande, men nu tänker jag gå och lägga mig. Somna till Julias andetag! ♥
Godnatt :)



Riskutbildning 2: Halkkörningen
Publicerat den

Japp!

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om min halkkörning som ägde rum i går, den 3 november. Jag tar det från början:

Jag, tillsammans med ett annat härligt litet gäng, kom fram till Kinnekulle vid 8-tiden på morgonen, efter att ha turats om att köra de 2 timmarna som det tog dit. Kinnekulle Ring heter alltså stället där halkkörningen skulle äga rum! Regnet öste ner och det var mer eller mindre små sjöar på vägarna, även på halkbanan. Toppen, ännu halare då, tänkte jag..

Det hela började med att alla vi som skulle halkköra fick sätta oss i en "lektionssal" och lyssna på en gubbe som berättade lite för oss om hur det skulle gå till. Att vi antagligen hade sagt till våra kompisar att "vi skulle halkköra", men att så faktiskt inte alls var fallet. Det vi skulle göra var att testa på risker och se hur illa det kan gå om man håller för hög hastighet ute på vägarna. Vi skulle absolut inte bli några proffs inom halkkörning och det var absolut inget prov!! Det enda det här gick ut på var att vi skulle få känna på hur det är när det är halt ute på vägarna. [Och även när det inte är halt, men eftersom det ändå var en massa vatten på vägarna så fick vi ju aldrig riktigt testa på det sträva underlaget.]

Efter ett par minuter inne i salen tillsammans med gubben, där vi även fått ett häfte som vi skulle anteckna i under själva körningen, så delades vi in i grupper om 2 och snart skulle det hela börja! Jag fick vara tillsammans med Johanna vilket var jätteskönt eftersom jag känner henne! Det hade inte varit särskilt roligt om jag fått vara med någon helt okänd.. kan jag tänka mig! Betydligt skönare när man kan prata med varandra ordentligt! :)

Vi gick ut i regnet och bort till två par bilar där jag och Johanna tog den första. Och jag skulle börja köra.. Det här var den så kallade "kurvan" där man skulle komma upp i en viss hastighet med bilen, och sedan bromsa det hårdaste man kunde där det stod koner. Detta var med ABS-bromsar. Inne i lektionssalen hade vi blivit informerade om att vi antagligen skulle bli riktigt irriterade över att hastighetsmätaren inte fungerade, och tro mig - det blev jag! HAHA! När jag enligt mig själv körde i 50 km/h, ja då låg jag tydligen i 64 km/h! Hur var det möjligt? SÅ fel kunde jag väl ändå inte se?? Tydligen kunde jag det.. Jag satt väl säkert i flera minuter och bekklagade mig över hur mycket fel det var på bilen: bromsarna fungerade inte som de skulle, hastighetsmätaren visade helt fel osv..
När jag körde i 50 km/h så klarade jag faktiskt inte att stanna bilen och hålla mig på vägen, men däremot i 49 km/h. Helt otroligt hur mycket 1 km/h kan göra! Haha, fast ska jag vara ärligt så såg jag inte att det var en väg först. Jag trodde bara att man skulle hålla sig innanför konerna. Bakom konerna var det nämligen en bergsvägg, och den ville man ju inte gärna bekanta sig med..

Jag och Johanna var helt bergsäkra (ha ha.. berg.. ha ha) på att vi skulle bli underkända eftersom det gick så fruktansvärt dåligt! Särskilt för mig.. :P Det var de 1 500 kronorna det.. mer skulle det bli! Men nejdå, vi klarade det i alla fall och som sagt: det var inget prov! Vi skulle bara testa vart våra gränser gick!

En timme susade snabbt förbi och efter "kurvan" så var det dags för fika. Trooor jag! Herregud, mitt minne!! Hallå? Vart är du? Var det fika sen? Eller var det lite information om hur viktigt det är att ha säkerhetsbälte på sig och liknande? Öööh, helskotta vad osäker jag blev nu! Jag är 19 år, hur sämst får man vara egentligen? Ahja, skitsamma. Låt oss säga att det var dags för fika efter kurvan i alla fall. Jag hade med mig en baguette, men eftersom den låg inlåst i bilen som vi hade åkt dit med, så tog jag te och en fralla som det bjöds på där. [Mackan åt jag upp på kvällen istället! ;)] Dessutom var fikarasten så kort så jag hade inte hunnit klämma i mig en fet baguette!

Nåväl, efter fikat [eller om det var innan, skitsamma] så fick vi gå in i en stor hall och där pratade en körlärare om hur viktigt, RIKTIGT viktigt, det är att ha bilbälte på sig när man åker bil. Även om det inte går fort så ökar det chansen för att överleva och att inte få så allvarliga skador så SJUKT mycket. Hon [läraren alltså] berättade om hur en bok på ca 1 kg, väger långt mycket över 10 kg när man kommer upp i hastigheter såsom 50 km/h och krockar. Alltså om till exempel boken ligger i knät och flyger upp i ditt ansikte eller liknande. Och enligt de flesta människor så är ju 50 km/h inte särskilt snabbt.. Vi fick även se filmer om hur det kan gå om man har slitna däck och får vattenplaning och liknande. Om vi ville fick vi testa att sätta oss i en bilstol som åkte framåt i gångfart [dvs. 5-7 km/h] men jag sket i det faktiskt. Jag ville inte riskera att skada mig så att jag inte kunde fortsätta utbildningen. xD Vet ni inte detta så lägg det på minnet nu: bakdäcken är de viktigaste däcken! Se till att de inte är för slitna för då kan det gå illa! Vi pratade lite om hur man ska spänna fast sig också, och om hur man ska hålla ratten [kvart i tre] och hur krockkudden fungerar. Håller man ratten tio i två, som de flesta säkert har lärt sig, så kommer krockkudden om den löser ut sig att knäcka dina armar. Aj, det gör nog ont..

Efter informationen om detta så var det äntligen dags för den stora halkbanan! Eftersom jag hade varit först med att köra i kurvan så tvingade jag Johanna att börja den här gången, förlåt! Men jag var så nervös så jag kände att jag ville kolla ordentligt hur man gjorde innan. Och jag måste bara nämna: SATAN VILKEN FRIHET ATT KÖRA UTAN KÖRLÄRARE VID SIDAN OM! Sååååååå underbart skönt!! Jag vill ha mitt körkort nu nu nu! Dessutom kände jag mig mycket säkrare och duktigare på att hantera bilen när jag visste att det inte satt någon bredvid mig och inspekterade minsta lilla rörelse..

Halkbanan bestod av två delar. Dels delen med det sträva underlaget [som inte var särskilt strävt ändå nu då när det hade regnat så mycket!] och den delen som var riktigt hal! Dessutom var den delen en nerförsbacke! Hittills hade jag inte tyckt att det hela var särskilt roligt, men det var detta! Så underbart roligt att bara köra och gasa och bromsa och svänga och allt vad det var! :D Riktigt bra gick det också! Vi turades om att köra och på taket fanns det en liten lampa som lyste varje gång vi höll inne kopplingen. Dock fick jag inte en enda påminnelse om den! Tummen upp!


Orkar ni läsa eller? Jag orkar knappt skriva mer, haha!

Vi fick i alla fall köra omkring där på banan både med och utan ABS-bromsar. När det var med ABS, då var det bara att stampa på bromsen det värsta man kunde, för då kunde man styra bilen samtidigt. Hade man däremot inte ABS [som man enkelt tryckte av- och på i bilen, då kunde man inte styra bilen. Då gällde istället att pumpa på bromsen. Mellan pumpningarna så gällde det att försöka släppa efter på ratten. Det gick faktiskt jättebra! Jag snurrade inte runt en enda gång, tjoho! :D

Något som jag inte har nämnt, men som är väldigt viktigt, det är att körlärarna pratade med oss och berättade exakt hur vi skulle göra. Vilken hastighet vi skulle hålla och när vi skulle köra. Det var  en högtalare i bilen så att man hörde dem på så sätt. Däremot kunde vi inte prata med dem. Något som var både bra och dåligt! Haha, då kunde man ju uttrycka sina känslor lite mer vågat, om man säger så! Haha.

Efter den körningen så var det faktiskt slut! Vi samlades i den där stora hallen igen och gick igenom lite om vad vi hade gjort. Att vi alla var godkända och att vi nu skulle köra lugnt på vägarna!

Inte så läskigt va? :D
Hoppas nu att jag inte har skrämt er för mycket, för det var faktiskt roligt det mesta av det. Var inte nervösa, där ute! :)




Fulla muggar
Publicerat den

Jag ber om ursäkt för i princip allting.

Förlåt för att jag uppdaterar dåligt och förlåt för att jag segar med alla designer som folk har beställt av mig. Anledningen är inte att jag är lat, utan att jag inte har tid. Hittills har den här veckan handlat om körkortet och jag har både gjort riskettan och halkan, vilket känns underbart skönt! Jag tänkte skriva om halkan i ett eget inlägg lite senare. Inte i kväll, men kanske i morgon. Det kan ju vara kul för er som inte har tagit körkort än, och framför allt rätt skönt eftersom det faktiskt inte är så svårt som man inbillar sig innan! :)

Well, i kväll har jag faktiskt också varit upptagen eftersom jag var bjuden som "hemlig gäst" till fritidsgården för att fota modeller. Eftersom det är höstlov nu så hade de en tjejkväll där de bland annat såg film, åt och fikade och skulle bli plåtade av mig. Hehe, kul att komma ut på ett litet "uppdrag". Och jag tjänade en hacka också, inte helt fel! Jag har redan ett till uppdrag som väntar..

Egentligen är inte jag den personen som åker runt på olika uppdrag hit och dit, men man halkar dit på ett bananskal helt enkelt. Vi får se vart det leder, men det är ju i alla fall ett roligt fritidsintresse!

Hur som helst så hoppas jag att ni har överseende för att jag inte hinner sitta vid datorn. Julia är inne i en mycket krävande period nu där man helst inte ska släppa blicken ifrån henne. Gulligt, men lite jobbigt också.

I morgon ska jag och Ida gå ner till Arken en stund på förmiddagen, och sedan ska hon följa med mig hem och hjälpa mig med mitt hår! Jag hoppas verkligen att det blir bra! Det får bli en före- och efterbild så att ni kan se den eventuella skillnaden sen!

...men i morgon är inte vilken dag som helst. Jag och JOHAN har varit tillsammans i hela 2 år då! Helt sjukt länge ju! Underbart! Vi ska fira det, men inte i morgon. Hade tänkt gå på bio, äta nåt gott och även åka till relaxavdelningen på det nya badhuset i Skövde. Fast om en vecka kanske, eller två! :)

Nu ska jag sova! Puss och kram!

Min sötnos! :)



4
Publicerat den

Jag har blivit utmanad av Patricia!


4 tv-program jag ser
Bonde söker fru. SHIT jag ser inte på nåt mer! Datorn går före allt annat.. Där sök den utmaningen.. :P

4 saker jag gjort idag
Försovit mig, haft halkkörning, busat med Julia och gnällt över min blåsa under foten.

4 saker jag längtar efter
Färga håret i morrn, julafton, jag får mitt körkort och att jag fyller 20 år!

4 saker på önskelistan
Fjärrutlösare till kameran, pengar, ljustält och en dator

4 saker jag avskyr
falskhet, illamående, urinvägsinfektion och elaka människor

4 personer jag utmanar
Beatrice, Sophie, Jenny, Tsukii



Visste du att..
Publicerat den

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

LÄNK




Min dag i hjärtan
Publicerat den

Jag tänkte berätta lite om min dag, och jag gör det i punktform. Det blir lättast så!

♥ Jag vaknade i morse av att Julia låg vaken intill mig och efter lite frukost så begav vi oss ut på en långpromenad.

♥ Långpromenaden ledde så småninom till Ida och tillsammans med henne och Leo gick vi till Arken (Babycafé) och hade det mysigt en stund. Fikade lite och Julia satt en stund i hoppgungan.

♥ Efter Arken traskade vi till Ica och där handlade jag för över 2000 kr! Helt sinnessjukt. Anledningen var dock att jag hämtade ut ett paket från LR där bland annat mina egna produkter som jag beställde var med. Jag ska testa dem i morgon och hoppas att de fungerar bra!

♥ Gick hem, gav lillan Mormors kalops och sedan Mangopuré till efterrätt. Det gick hem, kan jag säga! Johan kom efter en stund eftersom han skulle ta hand om vår underbara lilla dotter medan jag åkte bort.

♥ Fick skjuts av Ida och hennes kompis Maria in till Skövde där jag sedan spenderade ett par timmar med att äta och shoppa. Fick äntligen tummen ur och köpte en mössa till mig själv! En svart med en liten tofs mitt på från Gina Tricot. Superskön, verkligen!

♥ Hade körlektion som varade i 45 minuter och i dag var det trafikljus som gällde. Skitjobbigt var det eftersom det var mörkt ute och blött på vägen. Det regnade som fasen! Själva trafikljusen i sig är ju inte svåra, men just det dåliga ljuset och att allt bara blänkte. Usch & fy! Jag var rädd hela tiden eftersom jag knappt såg något..

♥ Tog bussen hem och hade fått låna min brors busskort. Han har lov den här veckan men korten fungerar ju ändå. Tur där! Slapp jag betala över 50 kr som jag annars fått punga ut! :)

♥ Gå hem från busshållsplatsen med världens ondaste blåsa under foten. Anledning: gått långpromenad i morse med för dåliga skor (LÄS: förra årets vinterstövlar). Hur ska halkan gå i morgon..?

Justde, HALKAN! Klockan 06:00 ska jag befinna mig nere på trafikskolan i morgon. Hoppas att jag kommer upp i tid! Bara för det ska jag lägga mig nu. Godnatt! :)

En fråga bara: vår bildskärm till datorn är inte världens bästa. Alltså, jag ser ju på min skärm att min blogg är beige/brun. När jag tittade på Johans dataskärm förut var min blogg grå. GRÅ! Är den det för er också? Jag vill ju ha den beige.



För tidiga julklappar
Publicerat den

Det blev lite shopping i dag i Skövde innan min körlektion. Inte så lite heller.. Dock finns ju inte alla plagg med på hemsidorna!! (Och jag orkar inte ta kort, hehe..) Köpte även en skjorta till Julia som är supersnygg!! Och ett par underbart söta "tofflor" med plingande små saker längst ut. Det är meningen att hon ska ligga på rygg och greja med sina fötter och ha dem att kika på och leka med. Pyjamasar är hon verkligen i behov av!! Köpte dessa i strl 74 och de ser gigantiska ut, men det är nog bara en tidsfråga innan de kommer till användning! Justde! Pippitröjan är från Åhlens! Kunde inte motstå..



Tävling om Bloggsvar
Publicerat den

Tävling om bloggsvar hos Melinda & Julia.

Nu drar jag igång en tävling här i bloggen - för första gången faktiskt! :) Trevligt trevligt. Det ni kan vinna är Bloggsvar och det är det som jag har i min meny. För att man ska kunna ha Bloggsvar måste man ha fått en inbjudan, och det är det ni kan vinna av mig nu!


TÄVLINGSREGLER:
Skriv i kommentarerna [TILL DET HÄR INLÄGGET] att du vill delta i tävlingen. E-mail måste vara med! Då har ni en lott!
♥ Kopiera gärna bilden och texten "Tävling om bloggsvar hos Melinda & Julia." och sätt den i er blogg. Då har ni två lotter!

Tävlingen håller på fram till söndagen den 7/11!

 




Klänning i dag!
Publicerat den

Julias kläder i dag :)



Weird dream
Publicerat den

God morgon!

Är ni vakna nu tro? Hade jag inte haft Julia bredvid mig i natt hade jag garanterat sovit fortfarande. Men det blir inte alltid så mycket sömn som man vill... ;) Just nu sitter hon i sin matstol bredvid mig och tuggar på en stekspade av plast. Och sen pratar hon lite också!

Åh, jag trivs verkligen med min nya design! Synd att man tröttnar så fort bara. Jag får helt enkelt hålla mig borta från min egen blogg, då kanske jag uppskattar den mer! ;)

Hörrni, inatt hade jag en märklig dröm. Jag och Johan skulle tatuera oss, eller rättare sagt tatuera varandra. Dock var jag så himla osäker på VAD jag ville ha för tatuering, och VART den skulle sitta. Drömmen slutade i alla fall med att någon annan fick tatuera in en text på Johans överarm {jag fegade ur eftersom jag inte visse hur man gjorde}, och jag förblev "otatuerad". Istället träffade jag en gubbe i skogen som hade med sig sin lilla hund. Senare fick jag reda på att gubben och hunden brukade åka ner och kriga i Afghanistan. Haha :/ Det roliga var att hunden var av minisize. Mindre än en chihuahua, typ! Märkliga drömmar man har ibland, inte sant? :)

Vad brukar ni drömma om? :D



Julias andranamn
Publicerat den

Som ni kanske inte vet så är det från boken Grottbjörnens folk som jag och Johan fann namnet Ayla, som sedan blev Julias andranamn. Jag tycker verkligen om det namnet! Eftersom flickan i boken heter det så blir det att man tänker på hennes personlighet och hennes egenskaper när man hör namnet. Hon är fin, modig, snäll, duktig, stark & omtänksam. Allting som säkerligen lilla Julia också kommer att bli, hihi! <3




Tryck F5!
Publicerat den

Nu är min nya design på plats!

Vad tycks?
Den tog ett par timmar, men jag är nöjd med den. Lägg märke till den söta lilla footern i slutet av bloggen. Jag tyckte den blev så gullig! :)

Dessutom finns nu en ruta för Bloggsvar om det är något ni undrar. Ni är ju rätt blyga av er, men tveka inte att använda den för att fråga om typ, design, photoshop osv.. Man kan vara anonym där!

En sak måste jag också lägga till: jag har ju en "mina läsare"-räknare också. Dock stämmer den ju för tusan inte! Den visar ju 20 stycken mindre än vad det egentligen är. Aja, det dör man väl inte av kanske. Men ändå, rätt ska vara rätt!

Säg vad ni tycker!! :D



Monday
Publicerat den

Nu har lillan somnat igen..

Haha, vi har varit uppe ett tag men som vanligt så tar hon sig en liten blund på förmiddagen också. En sisådär 20 min brukar det vara. Hon avr lite gnällig när jag försökte lägga henne i min säng, så jag tog på henne en massa kläder och gick ut istället. Efter några minuter sov hon i vagnen. :} Det är ju mycket skönare för henne, antar jag. Frisk luft istället för den instängda bajslukten som är på mitt rum. Inte riktigt kanske, men eftersom skötbordet är inne i mitt rum så blir det lätt lite äcklig lukt där inne. Även fast vi slänger alla blöjor direkt!

Jag håller fortfarande på med min design, den kommer bli kanon! Om jag får vara självgod.. Och jag planerar även inför en tävling! Nämligen att vinna Bloggsvar. Nu när jag själv har det så kan man ju bjuda in andra, men mer om det senare!

Klockan 2 i dag har jag riskettan. Det innebär 3½ timme i en källare i stan där jag ska sitta och lyssna på att man inte ska köra bil när man är påverkad. Yey, känner jag! Hoppas verkligen att tiden går fort, för det låter inte så roligt.. MEN, äntligen börjar jag komma igång!! Det känns som att man är mer inne i det hela när man har gjort riskettan och halkan, som jag ju har på onsdag. Underbart!!

Nu ska jag göra det sista på min design!
Love!