Underbara 4 april
Publicerat den

Jag älskar min kamera! Visst är det mycket finare med ordentliga bilder än halvtaskiga som jag tagit med den lilla icke-systemkameran!? Det tycker i alla fall jag. Fast å andra sidan måste jag erkänna att jag gillar den mindre kameran också eftersom den är smidigare att hala fram om man måste skynda sig! Vilket man oftast behöver om det är Julia som ska vara objektet på fotot. ;}

Solen skiner för fullt ute och krokusarna börjar öppna upp sig allt mer. Är så avundsjuk på många andra människor här i Hjo. De har hela rabatterna fulla av fina krokusar och snödroppar. Det märkte jag nu på min lilla promenad {för att få Julia att somna, vilket hon gjorde}. De bryr sig säkert inte ens om sina fina blommor..

Det var ett jävla tjat om blommor förresten! :O Kanske borde jag bli florist? ;} Det vore inte helt fel att lära sig sätta ihop sådana där underbart fina buketter. Till bröllop, till exempel!

Klickbara bilder





 Sandra

Åååh vad fint! Vi har inte en enda blomma i vår trädgård heller, knappt trist eftersom alla andra har det. :(



URL: http://iamstarstruck.blogg.se/


 Marie

Fuinfiina =D, mycket vårkänslor



Hänger ej helt med är det D700 eller D200 du har?

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Tove

Hihi ja det är mysigt :) ja det går verkligen fort! Kommer nog gå undan i sommar kan jag tro då har man ju så mycket för sig:)



Hehe du får skaffa en till knodd!



URL: http://Tuvi.se


 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Våååår :)



URL: http://beabus87.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?